Fusak

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.9.10 18:05

fusak

prosim o radu staci mi koupit jen fusak lodger,cekame mimco v unoru ,a nevim jestli jeste koupit neco do autosedacky ,rychlozavinovacku teplou, poradte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
62
21.9.10 18:13

ahoj, taky řeším fusak a taky se mi strašně líbí Lodger, ale myslím, že do hlub. korby moc vhodný není, je prý strašně velký, takže je vhodný až pro větší děti. Na druhou stranu, budeš ho potřebovat jen tak na 2, max. na 3 měsíce, tak se ti tam asi celý vejde i s mimčem. Do autosedačky bych ještě určitě pořídila nějaký menší, třeba od emitexu ten zavinovací, taky ho mám, ještě jsem ho nepoužila, ale všichni si ho strašně chválí a dá se použít i do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.9.10 18:14

Tak ja jsem si lodger koupila. A mam i zimni zavinovacku do autosedacky od emitexu.

• Citovat
  • Upravit
62
21.9.10 18:21

Anjielkho a můžu se zeptat, jestli jsi ho měla i v hlub. korbě a jsi s ním spokojená? Je vhodný i pro malé miminko? Já slyšela, že je spíš pro větší děti, ale ještě jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.9.10 18:31
loocy píše:
Anjielkho a můžu se zeptat, jestli jsi ho měla i v hlub. korbě a jsi s ním spokojená? Je vhodný i pro malé miminko? Já slyšela, že je spíš pro větší děti, ale ještě jsem to nezkoušela.

Jeste jsme ho nepouzili (viz metrik, jeste tak dva tydny ;) ) ale mam zjistene, ze do meho kocarku jde… sla jsem po zkusenostech a maminky mi ho doporucily…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.10 18:32

diky za rady ptam se jen ,jestli se vyplati zimni zavinka od emitexu na dva mesice nebo kopit uz letni verty a prikryt dekou diky

• Citovat
  • Upravit
62
21.9.10 18:47

já bych teda radši koupila ten zimní a pak ještě letní, tedy pokud budete hodně jezdit autem, ale jestli budeš jezdit jen kočárem, tak se to už asi nevyplatí, to bude pořád ve fusaku. Já např. jezdím autem denně, takže za mně určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.9.10 18:49

Anielkho a můžu se zeptat, jaký máš kočárek prosím? Takže ho budeš používat už od narození? Já bych ho používala od 5 měs, to je v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
21.9.10 18:51

JJá ti nevím, mě třeba ta letní verze fusaku přijde docela zbytečná. To radši koupit teplý a právě v chladnějším létě, na jaře a na podzim přikrýt dekou.
Ale je to jen můj postoj. Třeba má někdo jinou zkušenost.
Konkrétně zavinku Emitex zimní mám a je super, nemůžu si to vynachválit. Mám teda jiný fusak, ale je dost hřejivý, takže když se „oteplilo“, vyměnila jsem fusak za zavinovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.9.10 19:20
loocy píše:
Anielkho a můžu se zeptat, jaký máš kočárek prosím? Takže ho budeš používat už od narození? Já bych ho používala od 5 měs, to je v pohodě?

Mam Mutsy Urban Rider :) jop, mam trojkombinaci, takze hluboka korbicka a pak sportak… ja bych do nej a taky to tak planuju male miminko dala… je mekkoucky… asi trochu vetsi, ale ja ho kupovala s tim, ze je prave na delsi cas. (ale rozhodne to neni nejaky obr fusak)

Mne se ty lodger veci libi, maji i krasne zavinovacky.

Jinak anonymni: Zalezi, jak moc jezdite autem, pokud vis, ze stravis sestinedeli doma a pak vyjimecne nekam vyjedete, tak si auto dopredu muzete vytopit. Tak to mozna zbytecne je… Ale zas na co letni zavinovacku jak pise Bayuska.

• Citovat
  • Upravit
54
21.9.10 20:11

Ahoj holky, mám Lodger, je super, on je velikej, když neni staženej okolo hlavičky, dá se tak upravovat velikost. Mě se do hluboký korby vešel v poho, mám Inglesinu otutto. Teď mám teda nově sporťák. Takže určitě doporučuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21471
21.9.10 20:14

já si dovolím zaregovat na tu zavinovačku do autosedačky. Já zase na druhou stranu hlasuju pro letní zavinovačku. Mám vyzkoušeno od Klárky, že je úplně v pohodě ta letní varianta i přes zimu - v autě je teplo, takže se dítě nezapotí, stejně tak v nákupních centrech. a na ten přesun mezi autem a vnitřkem bereme teplou deku. Já jsem ji využívala vůlastně pouze přes zimu a v chladnějším jaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
21.9.10 20:16
loocy píše:
ahoj, taky řeším fusak a taky se mi strašně líbí Lodger, ale myslím, že do hlub. korby moc vhodný není, je prý strašně velký, takže je vhodný až pro větší děti. Na druhou stranu, budeš ho potřebovat jen tak na 2, max. na 3 měsíce, tak se ti tam asi celý vejde i s mimčem. Do autosedačky bych ještě určitě pořídila nějaký menší, třeba od emitexu ten zavinovací, taky ho mám, ještě jsem ho nepoužila, ale všichni si ho strašně chválí a dá se použít i do kočárku.

Já mam lodgera a v hluboke korbe jsme jej mela a naprosto bezproblemu. Mohu ho doporucit, je uzasne teplej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
19.9.12 08:42

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, řeším, jaký fusak vybrat…Synovi bude 5 měsíců, měří 68 cm a já nevím, zda koupit podzimní, nebo zrovna už zimní fusak, případně kterou značku byste mi poradily? Aby šla dát i do autosedačky? Díky moc :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.12 08:47

Ahoj,
tak mi máme fusaky do autosedačky od značky odenwalder, a jsme snimi naprosto spokojeni :srdce: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí