Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
máte tady někdo zkušenost se zavinovačkama krajkovýma, bývají třeba ke křtu, ale na netu jsem našla nějaký na zip… máte někdo zkušenost? Dají se stáhnout, aby v tom to miminko bylo pevně, nbo to funguje jen na zip na boku a konečná? ![]()
Ahoj, zavinovačky na zip fungují tak, jak píšeš, jdou pouze zapnout zipy po stranách a to je vše ![]()
A co něco takového? http://www.batolata.cz/detail.php?…, ta je na suchý zip ![]()
Ahojky, já mám tu co jsme mívali dříve my, na tři šnůrky. Měla jsem je raději než ty tzv, rychlozavinovačky. Mimi je v nich podle mě více v bezpečí a když si dítko chová třeba starší sourozenec a nebo někdo kdo se více bojí, myslím, že ta na tři šnůry je lepší.Posílám jednu fotečku, ikdyž na ní je v modrej, ale mám ještě bílou s krajkama.Je to jen můj názor, každý má jiný!
No já chci právě taky na ty mašle, rychlozavinovačku na suchéj zip už mám, ale chtěla bych i tu na mašle. Tak děkuji moc za rady!!!!
našla jsem na batolátko.cz a parada
Zrovna je maj i v akci
![]()
Děkuji MOC, ale křtiny jsou daleko, teď jsu v 37tt, ale potřebovala jsem něco sehnat už teď, protože po porodu nebude čas skrz prcka a taky se do toho budeme asi měsíc po porodu stěhovat, takže… Pro jistotu to chci mít už teď z krku
Jinak batolatko.cz SUPER!!! Ve středu jsem objednala, a teď mi balík dovezli ![]()
Tak já mám na křtiny připravenou takovouto nádheru ještě po mě ![]()
Maminka mi ji nechala nakulmovat, ale stálo to majlant - za nakulmování těch dvou kanýrů dala skoro 500 korun. Ale stojí to za to, že?
Jinak na běžné používání mám doma jak moderní rychlozavinovačku klasickou čtveratou, tak do autosedačky Emitex s nožičkami, ale stejně tak asi pět různých starších s dírkovanými krajkami kolem hlavičky nebo jen s kanýrky na zavázání povijanem. Jako výplň do nich mám jak peřinku, tak několik vsrtev fleecu. Už abychom je mohli taky použít ![]()