Angelsounds

2939
7.9.10 12:14

Angelsounds

Ahoj holky :andel: chtěla jsem se zeptat těch, co používají (používaly) Angelsounds - od kdy přesně jste slyšely srdíčko?? Vím, že se uvádí, že jde slyšet od 12 tt, ale vím, že v některých případech jde slyšet i dříve, tak bych se chtěla zeptat na zkušenosti, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
7.9.10 12:27

Ahoj, já si ho koupila až okolo 20tt. Dřív jsem o něm nevěděla. Je to bomba věc!!! :srdce:

Příspěvek upraven 09.09.10 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.10 12:30

Díky, já se moc těším, až uslyším :srdce: , zatím slyším jen své břišní aorty a pohyb střev :-D tak snad už to nebude dlouho trvat… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.9.10 12:34

A můžete prosím vysvětlit co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.9.10 12:37
Eneer píše:
Díky, já se moc těším, až uslyším :srdce: , zatím slyším jen své břišní aorty a pohyb střev :-D tak snad už to nebude dlouho trvat… :andel:

Rozhodně ho uslyšíš dřív než ve 20tt..!!! Uvádějí snad už právě od 12tt. Přeju ti ať je to co nejdřív, protože to je prostě zážitek!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.10 12:38
Gina108 píše:

http://www.eva.cz/…s-jdp-100-s/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.9.10 12:39
Gina108 píše:

Je to „ultrazvuk“ pro poslech srdíčka miminka v bříšku. namažeš bříško spešl gelem, a přejíždíš tím přístrojem po bříšku a hledáš tlukot srdíčka miminka. Je to fakt super věc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.10 12:40
prodigy222 píše:
Eneer píše:
Díky, já se moc těším, až uslyším :srdce: , zatím slyším jen své břišní aorty a pohyb střev :-D tak snad už to nebude dlouho trvat… :andel:
Rozhodně ho uslyšíš dřív než ve 20tt..!!! Uvádějí snad už právě od 12tt. Přeju ti ať je to co nejdřív, protože to je prostě zážitek!!! :kytka:

To teda doufám :-D já vím, že se uvádí od toho 12 tt, ale vím, že některý holky už :srdce: slyšeli dřív, tak proto se ptám :-) jedna dokonce už od ukončeného 9 tt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.9.10 13:08

Bezvadný je, když už mrně kope a kopne tě přesně do místa kde ten strojek zrovna na břiše máš 8-o … to do uší vyloženě bolííí!!! :mrgreen:

A dost by mě zajímalo co si o tom to malé myslí. Je zvyklé na tlukot srdce maminky a teď mu člověk do svých uší pustí jeho…o dost rychlejší tlukot srdíčka…myslim že z toho může být dosti překvapené :mrgreen:

Jinak krom tlukotu srdíčka jsou slyšet později i pohyby. Od té doby co mám Angelsounds, říkám mrňouskovi „vetřeleček“, protože přesně vetřelecky jeho pohyby zní :mrgreen:

Je to taková možná zbytečnost, navíc není nejlevnější, ale myslím že to ocení zvláště strachující se maminky, když se dlouho mrňous nehýbe, vezmu Angelsounds a už hledám srdíčko…pak se uklidním, protože vím, že je vše v pořádku :srdce:

(Teda teĎ to vypadá že jsem nějakej dealer :mrgreen: , ale neeee, jen má nadšená zkušenost :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.10 13:53

prodigy222, já jsem ho koupila v Anglii, vyšel mě i s poštovným na 500,– Kč, takže super :palec: myslím, že je toskvělá věc a moc se těším, až ho budu moct používat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.9.10 13:59
Eneer píše:
prodigy222, já jsem ho koupila v Anglii, vyšel mě i s poštovným na 500,– Kč, takže super :palec: myslím, že je toskvělá věc a moc se těším, až ho budu moct používat :-)

Za 500,– no já se picnu 8-o Tady u nás je to koukám pěkně předražený…teď schválně koukám na ceny a pod 1300 to nikde nejde…Hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.10 14:37
prodigy222 píše:
Eneer píše:
prodigy222, já jsem ho koupila v Anglii, vyšel mě i s poštovným na 500,– Kč, takže super :palec: myslím, že je toskvělá věc a moc se těším, až ho budu moct používat :-)
Za 500,– no já se picnu 8-o Tady u nás je to koukám pěkně předražený…teď schválně koukám na ceny a pod 1300 to nikde nejde…Hrůza…

Jj, přesně, rejžujou tady na tym pěkně, novej vyjde na 1500,–, použitej bez záruky tak na 900,–… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.9.10 15:19

Tak já ho mám taky a přesně, super věc:) doporučuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
7.9.10 15:28
Tiffany1 píše:
Tak já ho mám taky a přesně, super věc:) doporučuju:)

A od kdy jsi slyšela :srdce: ?? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.9.10 15:34

Já jsem si ho tak pořídila až později, a musím říct, že nejvíc jsem ho využila teď pár dní a týdnů před porodem, když se Prckovi nechce moc hýbat, tak hned poslouchám, ale jinak, v pondělí už ho taky potřebovat nebudu :huban: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí