Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky
chtěla jsem se zeptat těch, co používají (používaly) Angelsounds - od kdy přesně jste slyšely srdíčko?? Vím, že se uvádí, že jde slyšet od 12 tt, ale vím, že v některých případech jde slyšet i dříve, tak bych se chtěla zeptat na zkušenosti, děkuji ![]()
Ahoj, já si ho koupila až okolo 20tt. Dřív jsem o něm nevěděla. Je to bomba věc!!! ![]()
Příspěvek upraven 09.09.10 v 09:03
Díky, já se moc těším, až uslyším
, zatím slyším jen své břišní aorty a pohyb střev
tak snad už to nebude dlouho trvat… ![]()
Eneer píše:
Díky, já se moc těším, až uslyším, zatím slyším jen své břišní aorty a pohyb střev
tak snad už to nebude dlouho trvat…
Rozhodně ho uslyšíš dřív než ve 20tt..!!! Uvádějí snad už právě od 12tt. Přeju ti ať je to co nejdřív, protože to je prostě zážitek!!! ![]()
Gina108 píše:
A můžete prosím vysvětlit co to je?
Je to „ultrazvuk“ pro poslech srdíčka miminka v bříšku. namažeš bříško spešl gelem, a přejíždíš tím přístrojem po bříšku a hledáš tlukot srdíčka miminka. Je to fakt super věc!!!
prodigy222 píše:Eneer píše:Rozhodně ho uslyšíš dřív než ve 20tt..!!! Uvádějí snad už právě od 12tt. Přeju ti ať je to co nejdřív, protože to je prostě zážitek!!!
Díky, já se moc těším, až uslyším, zatím slyším jen své břišní aorty a pohyb střev
tak snad už to nebude dlouho trvat…
To teda doufám
já vím, že se uvádí od toho 12 tt, ale vím, že některý holky už
slyšeli dřív, tak proto se ptám
jedna dokonce už od ukončeného 9 tt ![]()
Bezvadný je, když už mrně kope a kopne tě přesně do místa kde ten strojek zrovna na břiše máš
… to do uší vyloženě bolííí!!! ![]()
A dost by mě zajímalo co si o tom to malé myslí. Je zvyklé na tlukot srdce maminky a teď mu člověk do svých uší pustí jeho…o dost rychlejší tlukot srdíčka…myslim že z toho může být dosti překvapené ![]()
Jinak krom tlukotu srdíčka jsou slyšet později i pohyby. Od té doby co mám Angelsounds, říkám mrňouskovi „vetřeleček“, protože přesně vetřelecky jeho pohyby zní ![]()
Je to taková možná zbytečnost, navíc není nejlevnější, ale myslím že to ocení zvláště strachující se maminky, když se dlouho mrňous nehýbe, vezmu Angelsounds a už hledám srdíčko…pak se uklidním, protože vím, že je vše v pořádku ![]()
(Teda teĎ to vypadá že jsem nějakej dealer
, ale neeee, jen má nadšená zkušenost
)
prodigy222, já jsem ho koupila v Anglii, vyšel mě i s poštovným na 500,– Kč, takže super
myslím, že je toskvělá věc a moc se těším, až ho budu moct používat ![]()
Eneer píše:
prodigy222, já jsem ho koupila v Anglii, vyšel mě i s poštovným na 500,– Kč, takže supermyslím, že je toskvělá věc a moc se těším, až ho budu moct používat
Za 500,– no já se picnu
Tady u nás je to koukám pěkně předražený…teď schválně koukám na ceny a pod 1300 to nikde nejde…Hrůza…
prodigy222 píše:Eneer píše:Za 500,– no já se picnu
prodigy222, já jsem ho koupila v Anglii, vyšel mě i s poštovným na 500,– Kč, takže supermyslím, že je toskvělá věc a moc se těším, až ho budu moct používat
Tady u nás je to koukám pěkně předražený…teď schválně koukám na ceny a pod 1300 to nikde nejde…Hrůza…
Jj, přesně, rejžujou tady na tym pěkně, novej vyjde na 1500,–, použitej bez záruky tak na 900,–… ![]()
Tiffany1 píše:
Tak já ho mám taky a přesně, super věc:) doporučuju:)
A od kdy jsi slyšela
?? Díky ![]()
Já jsem si ho tak pořídila až později, a musím říct, že nejvíc jsem ho využila teď pár dní a týdnů před porodem, když se Prckovi nechce moc hýbat, tak hned poslouchám, ale jinak, v pondělí už ho taky potřebovat nebudu
![]()