Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
10.8.14 09:43

HOlky, neuvěřitelný, 11+6 a slyším ho krásně, jen přiložím a už vím, kde je :) to je takovej dusot koní, to je neskutečný :D máme asi 155 za minutu..paráda, tak holky neklesejte na mysli, miminko může být blbě natočený a prostě doppler tak daleko na srdíčko nedosáhne :) brzo přeji poslech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.8.14 07:24

Holky je možný že přes den miminku tluče srdíčko jako zvon a na večer to bylo takové pomalé manžel říkal že asi spí :-D je možný že se to takhle liší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
14.8.14 08:13

@majky1612 no nevim jestli znatelne pomalejsi, ale ja kdyz jsem poslouchala, tak se mi X-krat stalo, ze se na vteřinu jakoby uplne zastavilo a pak treba 2-3 vterinky se pomalu rozjizdelo..Byla jsem vyplasena az hruza..fakt to znělo hruzostrasne, ale pry to tak proste je :-) pak jsme byli ve 20 tt na UZ srdicka a vse uplne v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2381
14.8.14 09:55

Pokud jsem slyšela pomalejsi rytmus, bylo to moje srdce :) Já poslouchala mimi jen večer a vždy srdíčko bilo rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.8.14 10:04

JJ přesně tak, pomalu jsou moje tepny né srdíčko malýho..a opravdu rychle jako 150-160 / min je mimísek, dneska ráno jsem zase počítala. Poslouchám ho ráno, protože večer je schovanej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.8.14 10:48

Já právě našla svoje ale tohle bylo mimo muj tep, no zkoušeli jsme to jeden den tak uvidím dneska :) jinak je to teda úžasná věcička, dneska odjíždíme na dovolenou a na kontrolu jdu až v září tak je fajn že se člověk může takhle uklidnit když to mrně slyším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.8.14 10:52

A ještě se zeptám čím se mažete, ja mazala lubrik. gelem ale přijde mi že to rychle schne, napadlo mě jestli by nebyl lepší olej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
14.8.14 11:20

Používám lubrikační gel, hooodně gelu a za těch pár sekund co ho najdu to srdíčko, tak to ani zaschnout nestačí :) krémem normálním určitě ne a olejíčkem jsem nezkoušela. lubrikant je super! v kolikátém jsi týdnu Majky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
14.8.14 13:13

@majky1612 pouzivala jsem dětský olejíček..splachla jsem dve mouchy jednou ranou..poslechla srdicko a namazala brusko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.8.14 17:40

Jsem v 13tt +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.8.14 17:40
@tyna.tyna píše:
Používám lubrikační gel, hooodně gelu a za těch pár sekund co ho najdu to srdíčko, tak to ani zaschnout nestačí :) krémem normálním určitě ne a olejíčkem jsem nezkoušela. lubrikant je super! v kolikátém jsi týdnu Majky? :)

já než to našla tak to právě zaschlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.8.14 17:41

@kaluta zkusím i olejíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
25.8.14 15:24

Holky, prodávám Angelsounds. Kdybyste měla některá zájem, koukněte na inzerát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2440
2.10.14 23:32

Zdravím. Nabízím Angelsounds :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
5.10.14 20:41

Ahoj holky :kytka: