Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky obnovuju diskuzi, jsem začátek 12 týdne a vůbec nic krom svého srdce neslyším. a to to zkouším už den a pečlivě ![]()
@kaceenka811 ja jsem srdicko nemohla najit az poprve na prelomu 14-15tt. Zkousela jsi si lehnout uplne rovne bez pokrcenych noh a bez podlozene hlavy? Myslim ze kdybych driv nebyla v pololehu tak bych ho slysela.
@kaceenka811 píše:
Ahojky obnovuju diskuzi, jsem začátek 12 týdne a vůbec nic krom svého srdce neslyším. a to to zkouším už den a pečlivě
taky jsem ho nemohla najít, chce to trpělivost a cvik..
@kaceenka811 myslím že to je ještě brzo..já slyšela až kolem 13-14tt a to jsem si nebyla jistá jestli…
Vím že na začátku v tomto týdnu jsem ho našla hodně pod stydkou kostí..tlačila jsem ten přístroj skoro až pod tu kost..( nevím na kterém boku )..
Mělo tam být že se snažím už 4.den. jo, ležela jsem našponovaná ![]()
@kaceenka811 hlavne v klidu…ja nenasla ani v 15tt a dr se mi smala, ze je strasne brzy
navic mam placentu na predni stene…tak jsem se na to vykaslala a pak si poslechla az v 18tt, kdy uz sem citila pohyby…ale hledala jsem chvilicku, nehodlala jsem se stresovat
tak se na to zatim vyprdni a ver miminku ![]()
Dobry den mela bych prosbu neprodavate nekdo alngelsoud chtela bych prave treba aj s druhe ruky. Kdyby jste nekdo prodaval byla bych moc rada. Jelikoz mam 3 tehotenstvi prvni 2 nedopadly dobre. Tak uz mam strach. Dekuji moc za pripadne nabydky nebo nazory.
Zdravím, neprodává někdo angelsounds? Monitor srdíčka? Děkuji
@DeeDee23 Koukni se na Vinted, tam jsem jich našla dost, když jsem se po něm koukala. ![]()
Holky, vlastním taky poprvé angelsounds. Miminko slyším už asi 4 týdny. Ale slyším jej pořád na levé strane, kousek nad pipinou. Nikde jinde ne. Myslela jsem, že už mimino má větší prostor a může být všude v děloze. Ale já ho mám pořád nalevo. Je to možný? Že se nehne z místa?
![]()
Ptám se jak tydýt, ale celkem mě to zajímá. Mám placentu vzadu nahoře. A zakloněnou dělohu dozadu.
Jsem jak prdla, treti dítě a toto řeším. Pohyby ještě necítím, jen občas nějaký to simrani.
U druhého prcka jsem cítila již kolem 16 týdne.
Nyní jsem v 15 tt.
Stydím se za dotaz, proto raději anonym.
@Limi123 děkuji..no dle všeho to vypadá na moje srdce, tepny.., tak nevím.. snažila jsem se hledat asi 10 min.. ví, m že jsem slyšela, že někdo ho nalezl až pozděi.