Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.17 08:53

@Limi123 děkuji..no dle všeho to vypadá na moje srdce, tepny.., tak nevím.. snažila jsem se hledat asi 10 min.. ví, m že jsem slyšela, že někdo ho nalezl až pozděi.

• Citovat
  • Upravit
109
9.6.17 06:48

Ahoj holky,

dáte tip na nějaký určitý přístroj? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.18 13:01

Ahojky obnovuju diskuzi, jsem začátek 12 týdne a vůbec nic krom svého srdce neslyším. a to to zkouším už den a pečlivě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
19.3.18 13:03

@kaceenka811 ja jsem srdicko nemohla najit az poprve na prelomu 14-15tt. Zkousela jsi si lehnout uplne rovne bez pokrcenych noh a bez podlozene hlavy? Myslim ze kdybych driv nebyla v pololehu tak bych ho slysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.3.18 13:04
@kaceenka811 píše:
Ahojky obnovuju diskuzi, jsem začátek 12 týdne a vůbec nic krom svého srdce neslyším. a to to zkouším už den a pečlivě :(

taky jsem ho nemohla najít, chce to trpělivost a cvik..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.3.18 13:11

@kaceenka811 myslím že to je ještě brzo..já slyšela až kolem 13-14tt a to jsem si nebyla jistá jestli…

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.3.18 13:12

Vím že na začátku v tomto týdnu jsem ho našla hodně pod stydkou kostí..tlačila jsem ten přístroj skoro až pod tu kost..( nevím na kterém boku )..

• Citovat
  • Upravit
19.3.18 13:52

Mělo tam být že se snažím už 4.den. jo, ležela jsem našponovaná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.3.18 14:04

@kaceenka811 hlavne v klidu…ja nenasla ani v 15tt a dr se mi smala, ze je strasne brzy ;) navic mam placentu na predni stene…tak jsem se na to vykaslala a pak si poslechla az v 18tt, kdy uz sem citila pohyby…ale hledala jsem chvilicku, nehodlala jsem se stresovat :P tak se na to zatim vyprdni a ver miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.19 12:16

Dobry den mela bych prosbu neprodavate nekdo alngelsoud chtela bych prave treba aj s druhe ruky. Kdyby jste nekdo prodaval byla bych moc rada. Jelikoz mam 3 tehotenstvi prvni 2 nedopadly dobre. Tak uz mam strach. Dekuji moc za pripadne nabydky nebo nazory.

• Citovat
  • Upravit
145
16.12.21 09:21

Zdravím, neprodává někdo angelsounds? Monitor srdíčka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
16.12.21 09:24

@DeeDee23 Koukni se na Vinted, tam jsem jich našla dost, když jsem se po něm koukala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.22 19:45

Holky, vlastním taky poprvé angelsounds. Miminko slyším už asi 4 týdny. Ale slyším jej pořád na levé strane, kousek nad pipinou. Nikde jinde ne. Myslela jsem, že už mimino má větší prostor a může být všude v děloze. Ale já ho mám pořád nalevo. Je to možný? Že se nehne z místa? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ptám se jak tydýt, ale celkem mě to zajímá. Mám placentu vzadu nahoře. A zakloněnou dělohu dozadu.
Jsem jak prdla, treti dítě a toto řeším. Pohyby ještě necítím, jen občas nějaký to simrani.
U druhého prcka jsem cítila již kolem 16 týdne.
Nyní jsem v 15 tt.

Stydím se za dotaz, proto raději anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4