Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Devuska Kdo si není jistý, tak ho neslyší. Jakmile ho jednou uslyší, tak je to pak naprosto jasné. To se prostě nedá splést, je to strašně rychlé a pravidelné.
@Limi123 me staci zmenit uhel i v 15tt o milimetr a jsem nahrana
ale uz se mi podarilo (zas spalo) napoprve prilozit a ani neuhlovat a bylo. Jinak to mam tak za dve minuty
@Devuska
No už se těším na další mimčo, budu zase poslouchat.
@Devuska podle mě někdo může to miminko slyšet, ale já si myslím, že třeba slyší svoje tepny a protože nevi, jak zní srdíčko miminka, tak si to s tím třeba pletou… Ale neříkám že všechny ![]()
Holky poslouchat srdíčko v 7+6 je blbost, že? Zítra jsem 7+6tt a má mi přijít angelsounds. Zkusím, ale moc tomu nedávám, že se mi to podaří. Máte některá zkušenost se srdíčkem takhle brzy?? Já se strašně bojím, jestli je vše OK, protože nemám skoro žádné příznaky.
@Prostějov
Je to úplně zbytečné
vytáhni ho až kolem 11tt, budeš se zbytečne stresovat, protože ho nenajdes ![]()
@Prostějov To si myslím, že je opravdu hodně brzy. To jsem měla sotva vidět srdíčko na ultrazvuku. Já začala slýchat srdíčko mezi 10 - 11 týdnem. Tak zkus vydržet, ale chápu tvou netrpělivost. Spousta holek nemá žádné příznaky.
@Peha26 No samozřejmě jsem to nevydržela a zkusila. Sice jsem nic nenašla, ale to nevadí. Rozhodně se tím netrápím a vím, že je brzy, spíš jsem to chtěla vyzkoušet. Srdíčko na UTZ jsem měla už v 6+3, bylo krásně vidět. To mě uklidnilo, tím pádem si myslím, že je to snad všechno v pořádku. Příští týden jdu na UTZ, tak se na srdíčko podívám tam. Ale díky.
![]()
Prosím nemáte někdo zkušenost že by AS nefungoval? Vytáhla sem ho teď a nic v něm neslyším, jen šumění, u prvního i u druhého dítěte všechno v pořádku, ale teď nic neslyším, jen šumění, ani můj tep nikde, ani na poklepání žádná rekace, ale normálně se zapne, baterka je tam pořád stejná, ale řekla bych že dost nabytá, ale prostě to nic nesnímá :/
Pokud neslyšíš vůbec nic, ani vlastní ozvy, jen monotónní šumění, tak je to divný…Asi bych zkusila vyměnit ty baterky.
Holky je tu nekdo kdo pouzival angelsounds casto, treba i nekolikrat do tydne? Nekde ctu ze to skodi, jinde zase ze ne. Tak by me zajimalo, kdo poslouchal tak casto a ma uz miminko na svete, jestli mu to opravdu neublizilo. Dekuji
@janina022 poslouchala jsem dceru nekolikrat denne, mela jsem strach po predchozim zamlklem tehotenstvi, ted ma dcerka 2 roky a je na 10000% zdrava ![]()
@janina022 píše:
Holky je tu nekdo kdo pouzival angelsounds casto, treba i nekolikrat do tydne? Nekde ctu ze to skodi, jinde zase ze ne. Tak by me zajimalo, kdo poslouchal tak casto a ma uz miminko na svete, jestli mu to opravdu neublizilo. Dekuji
Ja jsem poslouchala tak 5× denne, od 8tt, v prvnich tydnech mi hledani trvalo treba pul hodiny. Syn je v poradku ![]()
Ahoj, dnes jsem poprvé zkoušela angelsound..jsem 12plus1…nic jsem neslyšela, až u stydké kosti jakoby nad..ten cval koní, hodně tiše, jak když někdo buší do plechu, ale nevím, jestli to nebyl můj tep? Zdá se mi to pomalejší, než dle videí, ale zase na můj tep moc rychlé..:(Tak nevím..Zkušenosti?
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem poprvé zkoušela angelsound..jsem 12plus1…nic jsem neslyšela, až u stydké kosti jakoby nad..ten cval koní, hodně tiše, jak když někdo buší do plechu, ale nevím, jestli to nebyl můj tep? Zdá se mi to pomalejší, než dle videí, ale zase na můj tep moc rychlé..:(Tak nevím..Zkušenosti?
Spocitej pocet tepu za 15s a vynasob ctyrma. Kolik ti vyjde? To je pocet tepu za minutu, u mimca bude 130 a vic.