Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, jsem ve 12TT, je možné, že slyším srdíčko nalevo 5cm pod pupkem i na pravo tu samou vzdálenost? Může to být prcek?
@megan-d pokud je to stejný rytmus na obou stranách, tak to budeš ty
Prcek má srdíčko hrozně rychlé - je to jako dusot kopyt koní. Já jsem tak brzo nacházela těsně nad stydkou kostí a chtělo to hledat.
@megan-d myslím, že nebude tak vysoko bude sotva nad stydkou kostí.
Ahoj holky. Seženu někde do 500kč? Na ebay nakupovat neumím, stačí nějaký použitý z druhé ruky ![]()
@LůcaSmith
ahoj, tady jsem našla nějaké inzerátyhttp://deti.bazos.cz/?…
@LůcaSmith tady jsem našla jeden přímo na emiminu v bazaru https://www.emimino.cz/…unds-400899/
Ahoj holky, oživuji diskuzi, jelikož jsem si tuhle věcičku koupila a musím říct, že jsem hodně zklamaná. Nevím čím to je, ale prostě mimi samotné neslyším. Nevím jak popsat, co vlastně slyším, přijde mi, že slyším stále jen své srdce..a to na vícero místech! nad stydkou kostí a výš slyším taky své srdce (stejné jako v tříslu-takové to švihání bičem) a pod tím rychlejší, už jsem se kolikrát radovala že je to mimi, ale slyším to právě i v tom tříslu-svůj tep + ten rychlejší..tak nevím jestli je to pumpování krve či co..jsem už 14 tt a pořád nic, tak jsem z toho docela zoufalá. a to hledám opravdu poctivě..je možné, že ten rychlejší tep je skutečně prcek? ale proč to potom slyším jen když slyším své vlastní srdce
jakoby dvojmo..budu ráda za jakékoli zkušenosti, protože mám chuť tu věcičku vrátit a zároveň se o to víc bojím o prcka ![]()
@Peticek1987 kolik tt jsi, 14? tak klid, mrně je ještě hodně malé, špatně se hledá.. chce to cvik, já ho objevila hned vedle stydké kosti.
Asi hledáš špatně, já to vždy našla hodně dole na podbřišku (těsně nad buchtou). Zní to jak dusot koní
Nedala jsem na něj dopustit ![]()
Ja jo mela uplne stejne, jako pise terulina
takhle zezacatkuje to strasne dole a jako dusot stada koni
je to super vec ![]()
@Peticek1987 Jak píšou holky, chce to klid, možná špatně hledáš, já ze začátku taky hledala moc vysoko, takhle brzo bylo miminko uprostřed těsně nad stydkou kostí, pak se začne posunovat, když poslouchám teď, tak musím chvíli hledat, protože malá už má hodně místa a dost putuje a při poslouchání se několikrát otočí a přesune a ztrácí se… Je možné, že miminko je třeba i otočené zády, to pak nejde skoro slyšet… Podle mě stále posloucháš jen sebe, protože mimčo na 100% poznáš, je to jako cválání koní nebo když máváš s plechem a ono to duní, zní to úplně jinak než tvůj tep… Držím palce, ať brzy najdeš a uslyšíš prcka ![]()
@Peticek1987 píše:
Ahoj holky, oživuji diskuzi, jelikož jsem si tuhle věcičku koupila a musím říct, že jsem hodně zklamaná. Nevím čím to je, ale prostě mimi samotné neslyším. Nevím jak popsat, co vlastně slyším, přijde mi, že slyším stále jen své srdce..a to na vícero místech! nad stydkou kostí a výš slyším taky své srdce (stejné jako v tříslu-takové to švihání bičem) a pod tím rychlejší, už jsem se kolikrát radovala že je to mimi, ale slyším to právě i v tom tříslu-svůj tep + ten rychlejší..tak nevím jestli je to pumpování krve či co..jsem už 14 tt a pořád nic, tak jsem z toho docela zoufalá. a to hledám opravdu poctivě..je možné, že ten rychlejší tep je skutečně prcek? ale proč to potom slyším jen když slyším své vlastní srdcejakoby dvojmo..budu ráda za jakékoli zkušenosti, protože mám chuť tu věcičku vrátit a zároveň se o to víc bojím o prcka
Nevim, co ti presne poradit. Pokud mas pochybnosti ohledne miminka, zajdi k lekari. Ale se slysenim srdicka to tak muze byt. Slysis svuj puls, slysis miminko a tezko se to odlisuje, ze zacatku. Ale co me pomohlo bylo, nedavat pristroj do trisel ani na pupek, ale pekne dolu na stydkou kost. Tam dole v podbrisku, uplne kolem stydke kosti jde slyset mimi.
Děkuju holky..já to právě u té stydké kosti hledám, ale když tam nenacházím tak jezdím všude možně..právě v pátek jsem měla kontrolu a nechci lítat pořád k Dr. jak blázen. takže bud špatně hledám, ač nechápu( i dost tlačím na bříško )
nebo je ten prevít blbě natočený. Na youtube jsem si pouštěla jak má znít takže vím přesně a místy se mi zdálo, že slyším, ale je to vždycky právě v místě, kde slyším výrazně i svůj tep-takže jakoby dvojmo.
@Peticek1987 Zkus opravdu hledat jen uprostřed hned nad stydkou kostí. Já také hledala všude možně, ale teď ho najdu zaručeně jen na to jednom místě. Buď trpělivá, já jezdila milimetr po milimetru a nic, už jsem ho chtěla vypnout a najednou jsem ho slyšela. Také se mi tam občas připlete můj puls, ale to stačí jen přístroj malinko naklonit a už slyším jen miminko. Až ho najdeš, tak budeš ráda, že angelsounds máš, je to nádherný pocit ![]()