Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
1.1.17 12:17

Nazdárek ;) třeba se ještě někdo chytne i po takový době :D taky jsem si angelsounds pořídila a zezacatku jsem slyšela jen sebe, ale dneska poprvé jsem slyšela miminčí srdíčko a je to nádherný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
1.1.17 12:22

@Elkee já ho mám doma dva dny a ještě jsem neměla odvahu. Jsem dnes 10+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.17 12:25

@Susan23 no já jsem zezacatku ani nepremyslela že bych si ho koupila, ale kamojda mi o tom vyprávěla, tak jsem se nechala zlákat… :lol: a jinak já jsem dnes 14+0 ale ona je o 4 týdny min a srdíčko už prý slyší krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
1.1.17 12:26
@Elkee píše:
Nazdárek ;) třeba se ještě někdo chytne i po takový době :D taky jsem si angelsounds pořídila a zezacatku jsem slyšela jen sebe, ale dneska poprvé jsem slyšela miminčí srdíčko a je to nádherný :srdce:

Kterej jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.17 12:27

@Nowuka2 dneska 14+0 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.1.17 13:21

Já sem ho dostala od přítele k Vánocům, zkoušela jsem, ale je to ještě brzy, zatím slyším jen sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.17 13:28

@Kikkinka a ty jsi v kolikátém? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.1.17 13:32

Celkem pochybuju, ze pred tim 12tt je slyset srdicko miminka. Ja v to teda taky doufala, ale po case clovek zjisti, co jsou co za zvuky. Poprve jsem slysela ve 12tt a pak treba na nekolik pokusu nic. Pak jsem zjistila, ze kdyz dite nespi a hybe se, nechytnu ho, tak jsem poslouchala po probuzeni a slo to. Ted v 15tt ho chytnu vetsinou i behem dne, nema tolik mista, kam se schovat. Ale porad je to uplne na spodku briska, pod lemem kalhotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.1.17 14:05

Zdravím, pokud můžu přidat svou zkušenost s angelsounds…Tak srdíčko určitě může být slyšet dřív než ve 12tt. Já ho začala používat v 10 tt a srdíčko miminka už slyšet bylo…A 100 % jsem si ho s ničím nespletla, ten tlukot je nezaměnitelný.:-) hledat úplně dole, těsně nad stydkou kostí. :-) Jinak opravdu skvělá pomůcka pro nervózní těchhle.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.1.17 14:15

Já si teda taky myslím, že to možný je, co by ne. Já ho teda používám až od 13 týdne, takže zkušenosti takhle brzo nemám, ale když slečna říká, že si je jistá, tak to tak asi bude :) Já jsem mimiňáka zezačátku nemohla najít, ale asi byl otočenej nebo co, to dělá rád, hlavně i při UZ :D A je to pravda, je to úplně super a uklidňující :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
1.1.17 21:09

@Devuska Já ho poprvé slyšela v 8+6tt a 100% to bylo srdíčko miminka (vysoká tepovka, to se nedá zaměnit, když to slyšíš). Ale pak některé dny jsem ho nenašla třeba ani v 12 tt, když bylo mimi za kostí. Musíte hledat jakoby úplně pod tou kostí a dost tlačit, a být trpěliví v hledání. V tom 8+6tt zabralo hledání tak hodinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
1.1.17 21:11

Ale asi není dobré ho hledat tak brzy. Když jsem ho pak některé dny nenašla, tak jsem opravdu hodně panikařila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.1.17 21:16

@Limi123 Tak mozna to bude tim dlouhym hledanim. Ja tomu davala max 5 minut, pak me zbytecne bolivalo bricho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8460
1.1.17 21:19

@Devuska JJ, já hledala opravdu hodně dlouho každý den asi od 8+0 tt. Ono v těch nižších týdnech je to opravdu o tom, že jakmile malilinko změníš úhel, tak to zmizí. A ne vždy se to mimčo najít dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
1.1.17 21:19

@Elkee Nerikam, ze je to uplne nemozny, ale na mnoha diskuzich je 90% holek v 10tt, ktere si jsou jiste, ze slysi. To me fakt prijde blbost. Jak rika Limi, musela treba hodku hledat a i tak ne vzdycky byla uspesna. Mimino tam ma hafec mista, je malinky a toci se. Jak rikam, u me byla jistota, kdyz spalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí