Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Brenda71 Sice neprodávám, protože mimčo ještě plánujeme, ale zkušenosti dobrý. Když jsem byla těhotná, tak jsem si občas malou poslouchala, když se mi třeba zdálo, že se moc nehejbe, nebo tak. Takže je to určitě dobrý pro takový to „uklidnění“ ![]()
Taky ted při druhem tehu máme angelsaund a super jsem v 13tt a slyším srdíčko i ty pohyby..kupovan novy na aukru za 500. ![]()
@Brenda71 je to fajn, člověk je klidnější, zvlášť při problémech. prodávat budu, doufám že za 4,5 měsíce
![]()
Ahoj holky, angelsound uz nejakou dobu prodávám. Vzdy jich objednavam vetsi mnozstvi a jsou behem chvilky fuc. Vcera jsem udelala dalsi objednavku a uz mam k dispozici jen jeden, ani jsem nestihla zaktivnit inzerat, jelikoz jsem taky tehu a rozebraly si je holky z nasi uzavrene skupinky a tentokrat i ja
není ale problém objednat dalsi. Doruceni trva vzdycky tak cca 14 dni, kdyz dorazi hned odesilam na dobirku. Cena je 650,– + dobirka. Pokud budete mit nekdo zajem, napiste ![]()
Ahoj holky, mám na prodej Angelsounds v super stavu. Pokud někdo má zájem, ať napíše SZ. díky
Doporučuji kupit Angelsound na e-bay. Výjde to levněji, než kupovat někde tady v ČR. Taky jsem to tak udělala, koupila jsem si nový z Británie za 400 Kč včetně poštovného. Dodáno mi to bylo do 14 dní a spokojenost. Stačí jen přístroj, nemusíte si kupovat ten gel k tomu, stačí použít lubrikační gel nebo nějaký mastnější - vodnatější krém.
Já slyšela po hledání srdíčko už v 12 týdnu (dřív jsem přístroj ani neměla). Doporučuji, využila jsem to hlavně na začátku těhotenství, kdy ještě necítíte pohyby i později, když se prcek dlouho nepohl.
Koupím Angelsounds použitý v dobrém stavu. Nabídky do soukromých zpráv. Děkuji.
Laduska, no ale jak říkám je to brzo na poslech srdíčka.. mně dr říkala že je nejlepší poslouchat od 24tt