Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@xxLeninka ale oboje je ono
Jak tu bylo psáno, zkus si dát prst na krkavici a porovnej to s rytmem svého těla, to je nejjistější. Nebo spočítej, kolikrát za minutu to bije ![]()
@Králičice Tím se vůbec nestresuj, zkus projít nebo najíst a zkus znovu, já už jsem ve 24tt a někdy slyším srdíčko strašně nahlas když se mimís natočí hrudníčkem a je to úplně vpravo, náhle zvuk zmití jak se malý posouvá a pak už ho nemůžu najít ![]()
@lucillee jojo, přesně. Malej se taky vždycky odrazil a najednou byl na druhý straně a skoro nebyl slyšet.
a hlavně než získáš cvik no. Já ho prvně hledala snad dva dny ![]()
Dobre rano, tak hlasim, ze stale nic…To, co vzdy najdu, je moje srdce…Asi neco delam spatne.Byla jsem se zeptat v lekarne na ultrazvukovy gel-no koukala na me jako na blazna…-))))
A co Vy, otocilo se miminko a je zase srdicko slyset?
@xxLeninka Kup si normálně obyčejný lubrikační gel, je to to samé
mají ho myslím od Durexu i v supermarketech, já jsem poprvé našla srdíčko v 9tt, u mě to bylo uprostřed až velmi dole v podbřišku, tam kde končí chloupky a zkus malinko jakoby nasměrovat sondou směrem nahoru a dloubnou s ní více do bříška…snad mi rozumíš, nedokážu to možná správně popsat, ale takto mi to vždycky fungovalo, tedy než se prcek začal vlnit skrz celé břicho! ![]()
@lucillee děkuju, děkuju…no já se ptala asi v 10 lékárnách, pak už i na lubrikační gel když ten sono neměli…a lékarnice mi říkala, že lepší bude ten sono…tak jsem si ho objednala (asi bude levnější než lubrikační) a budu ho mít odpoledne, tak to večer vyzkouším…Připadá mi, že vše co jsi popisovala jsem dělala, ale slyšela jsem prostě jen svoje srdce a pak nějaké zvláštní zvuky…Přesně jak popisujiš, jak začínají chloupky, mírně zatlačit…srdíčko jsem neslyšela, ale nějaké zvuky ano-jestli to byly střeva, nebo se tam prckem vztekal, že ho zlobím, to nevím…
Ale docela mě to zaráží, že jsem ho ještě nenašla… ![]()
@xxLeninka Fakt se tím vůbec netrap, já vím, že se mi to snadno říká, ale prostě oficiálně uvádějí, že je slyšet až někdy od 14tt…oni vedí proč
právě aby se mamky nestresovali, já fakt ze začátku někdy třeba nebyla schopná to srdíčko vůbec najít, ale zařekla jsem se, že to nebudu hrotit a zkoušet 10× denně
Přecejen není to lékařský doppler jen taková „hračka“, takže pokud máš mimčo uložené maličko jinde nebo máš silnější břišní stěnu třeba i vlivem cvičení nebo tak, prostě to nemusí být slyšet…fakt můžu potvrdit, že teď ve 24tt je intenzita mnohem mnohem vyráznější, ze začátku jsem dávala volume na max a teď by mi to urvalo uši
i když co cítím pohyby, už naslouchám
jenom tak 1-2 týdně…držím palečky ať se ti
brzy ukáže!
Tak hurá!!! Dnes jsem konečně
slyšela! Je to fakt nááádhera…Jen nevím, proč jsem ho tak dlouho nemohla najít…
![]()
@xxLeninka jupí
Tak byl prcek hold šikovně schovanej, ještě tam má spoooooustu místa ![]()
@xxLeninka
super, hlavne se fakt nelekej kdyz nahodou
nekdy nenajdes, jeste se ta mala potvurka muze schovat nebo otocit tak, ze proste nezameris ![]()
@Reinka no, asi…-) Moc děkuju za podporu, už jsem si říkala, jak je možný, že jsem tak neschopná…Nicméně to šplouchání, jak tam sebou hází, to jsem slyšela a díky tomu jsem pak našla i to srdíčko…je to fakt krásný pocit ho slyšet ťukat… ![]()
Zdravím, mám dotaz, chtěla jsem si poslech nahrát do PC, mám u Angelsounds i kablík, který má oba konce stejné, tak jsem pochopila, že jedem dám do přístroje a druhý do PC, ale po připojení to nic neudělalo, nevíte, jak docílím toho, aby se mi to spojilo s PC a začalo nějak nahrávat? Asi je potřeba nějaký program, ale jaký netuším
Pokud víte, prosím poraďte…
Ten kablík bude spíše na propojení s většíma repráčkama než jsou sluchátka
Ale určitě to bude chtít sehnat nějaký program na nahrátí ![]()
Před týdnem jsem ho prodala za 650,–. Doufám, ze až budem čekat druhé, taky ho takhle seženu :0
Jinak ještě dodavam, ze jsem malého slyšela až od 16.tydne, dřív to neslo. A gel jsem používala lubrigacni a stačilo to.. Je to skoro stejně jako ten na ultrazvuk- potvrzeno od mudr