Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
To Tiffany: Aha, tak to jo
tak ti přeji rychlý a bezproblémový porod! ![]()
Tiffany1 píše:
Díky, jdu na sekci, tak spíš pevnou ruku porodníkům
Mě to pak napadlo, když si to napsala tak jednoznačně
tak přeju rychlé zotavení ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se dá angelsounds nebo podobný přístroj někde v obchodě? Zatím jsem ho vždycky našla jen na netu.
@trybitka píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli se dá angelsounds nebo podobný přístroj někde v obchodě? Zatím jsem ho vždycky našla jen na netu.
Ahojky
v obchodě jsem ho nikde neviděla všichni si jej objednáváji přes net ![]()
Tak já si ho objednala přes net tento týden, došel za 4 dny a před hodinou jsem ho vyzkoušela . a to
krásně slyším ! Pravda, musím hledat hodně dole a s hodně gelem, ale je velmi dobře slyšet, nedá se zaměnit s ničím jiným.
Normálně jsem u toho zaslzela štěstím .. je to úžasně uklidňující vědět, že je mimi v pořádku, obzvláště když člověk má za sebou i špatné zkušenosti ! ![]()
@theresque píše:
holky a jaký gel je k tomu potřeba?nějaký speciální?
Jakýkoliv. Klidně i lubrikační, nebo holky používají i pupalkový olej .. prostě cokoliv, co pomůže, aby přístroj po bříšku klouzal a nedrhl.
tak to je super, že se může použít cokoliv
ještě na jiné diskusi jsem četla, že se dá i levně koupit v lékárně přímo gel k tomu určený, myslím, že tam někdo uváděl cenu 50Kč. Tak uvidím, když mi to srdíčko půjde lehce najít s jakýmkoliv gelem, tak nic speciáního asi kupovat nebudu ![]()
Ahoj holky, přidávám svojí zkušenost Angelsounds mi dorazil v pátek a srdíčko jsem v 10+3 nádherně slyšela!
Holky tak ja sem jej taky objednala kolem 15. Tydne a bylo to nadherne slyset,jinak normalne namazu brisko olejem od babylove na strije a uplne v pohode to klouze. ![]()
holky uslyšíte to nádherně s ultrazvukovim gelem koupíte v lékárně.
Kdyby někdo měl zájem prodám anglsound jako novej i s baterii a zbytkem gelu za 800 i s poštou.Budu ho dávat na mmb tak kdyby někdo měl zájem tak se ozvěte
@Kamča.dalmatinka píše:
Kdyby někdo měl zájem prodám anglsound jako novej i s baterii a zbytkem gelu za 800 i s poštou.Budu ho dávat na mmb tak kdyby někdo měl zájem tak se ozvěte
Mela zajem jedn holcina z diskuze jmenuje se Lojzicka,tak ji prosim zkus napsat do Sz,dekuji
@Kamča.dalmatinka píše:
Ma inzerat na bazarku