Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sylva84
23.10.13 09:26

Holky, používáte některá aktuálně kolem 12. týdne? Já si ho včera koupila a myslím, že napoprvé jsem ho našla, chvíli poslouchala a změnila polohu, že ho najdu podruhé a nic, ani večer, ani dneska ráno. Tak nevím, jestli hledat dál, protože mě to akorát stresuje. Taky nevím, jestli vadí, že nemám vodivý gel, jen nějaký olej na nehty, co jsem našla doma:-D

• Citovat
  • Upravit
14062
23.10.13 09:35
@Sylva84 píše:
Holky, používáte některá aktuálně kolem 12. týdne? Já si ho včera koupila a myslím, že napoprvé jsem ho našla, chvíli poslouchala a změnila polohu, že ho najdu podruhé a nic, ani večer, ani dneska ráno. Tak nevím, jestli hledat dál, protože mě to akorát stresuje. Taky nevím, jestli vadí, že nemám vodivý gel, jen nějaký olej na nehty, co jsem našla doma:-D
nemusi byt primo ten gel ja pouzivala klasicky gel celou dobu ja kupovala kdyz jsem ukoncila 12 tyden a nasla jsem vzdy, hledej hodne dole a urcite najdes.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylva84
23.10.13 13:30

Tak jo, našla jsem (doufám:-) bylo to o dost rychlejší, než moje břišní tepna, fakt jako cválající koník. Akorát bylo úplně v jiné části břicha než včera, ale to je asi normální, jak mimčo různě cestuje:-) Je to fakt hezké, nejraději bych poslouchala pořád, neměla jsem si to pořizovat:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 18:49

Holky,

kde hledat to srdíčko? ve kterým místech? jsem cca 13.-14. tt a neslyším nic :-( děkuji moc dle ms jsem 13 tt, dle uz 14 tt…díky za rady :)

• Citovat
  • Upravit
9452
31.10.13 00:28
@Nainuva píše:
@xxLeninka ale oboje je ono :palec: Jak tu bylo psáno, zkus si dát prst na krkavici a porovnej to s rytmem svého těla, to je nejjistější. Nebo spočítej, kolikrát za minutu to bije :palec:

Ja na krkavici cetla na KRKOVICI jsem se zarazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.10.13 07:22
@Anonymní píše:
Holky,kde hledat to srdíčko? ve kterým místech? jsem cca 13.-14. tt a neslyším nic :-( děkuji moc dle ms jsem 13 tt, dle uz 14 tt…díky za rady :)

Ja ho našla uz tak 8.-9.tyden. A bylo hodně dole, docela se stehovalo, ale fakt před dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 08:00

Díky holky,

já ho pořád nemůžu najít… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jack nicholson
1.11.13 11:42

Ahoj, taky jsem mela. Musis mit hodne gelu nebo oleje ( ja pouzivam od alverde a aspon pak uz nemusim mazat,), pristroj mit hezky celou plochou prijimaci na brise, nebat se zatlacit a hledat spis tesne nad ochlupenim, ne uplne v trislech, ale mezi briskem a chloupkama. A pomalu prejizdet a nevynechat nic. Ja jsem slysela od 14. Tydne a obcas i ne, mimino proste bylo zadickama ke mne a navic mam placentu na predni strane, takze i ted je to asi takive tlumenejsi. Nebud nervozni, hledej dyl a keyz nenajdes, zkus to zase zitra.))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.13 13:31

Dekuju moc. pokusim se zase hledat dle tvych rad.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
17.12.13 07:03

Všimla jsem si za poslední dobu, že angel má hodně odpůrců. Takže odpůrci, chci vám vzkázat jednu věc - nikdy na něho nedám dopustit, mám ATB, je mi fakt zle, bolí mě prsa, záda, nemůžu pořádně dýchat, jsem jak zmlácená. ATB mi nafukují bříško, pohyby moc necítím, ale angelsounds 1× denně na malou chvíli je 1000× lepší než nervy a stres. Takže vy, co tvrdíte jak je škodlivý, se zamyslete nad tím, co je pro mimi horší poslechnout srdíčko a uklidnit se, a nebo se stresovat celé dny v kuse? řekla bych, že výrazně to první.

• Citovat
  • Upravit
727
17.12.13 12:45

@Bella1988 moje řeč, já po potratu na angelsounds nedám dopustit a poslouchala jsem denně do cca 21. Tt, než jsem cítila pohyby a moje malá je zcela zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
17.12.13 13:23

Jinak používám lubrikační gel, ale chce ho to fakt hodně a na třísla pozor, je tam naše břišní aorta a ta je zatraceně rychlá.

• Citovat
  • Upravit
988
30.12.13 11:28

Ahoj holky, prosim Vas nemate nektera na prodej ten gel? Jsem 11+0 a prislo mi, ze jsem dnes nasla srdicko, ale spis to ono nebylo, bylo to pomalejsi nez moje srdce. Pouzivam jen krem Dove, tak bych chtela neco ucinnejsiho :) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
30.12.13 11:56

Ladusko gel nepotřebuješ stačí ti lubrikační a nebo bepanthen krém proti striím ten má suprový zvuk, ale na tebe je brzo. počkala bych do 16tt

• Citovat
  • Upravit
988
30.12.13 12:15

@Bella1988 tak ja zkusim bepanthen :) mam sice doma jen na popaleniny a na opruzeniny, ale snad bude stacit :)… no my uz v dubnu o mimco prisli, tak je vetsi strach a ted se snazim jak to jen jde aby bylo vse v poradku. Ale prirodu neovlivnime. Jinak me se zatim nejvic libi, kdyz slysim, jak tam sebou mele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí