Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kapinkarosy
15.2.13 12:18

AngelSounds

Ahojky, já ho mám doma taky, od 12tt jsem musela tlukot srdíčka poctivě hledat, protože ho přebily „moje vnitřní zvuky“ :o) Ale byla to legrace - jedny sluchátka já na uších, druhé manžel :o) Ale slyšet se už dá :o) Teď máme za 14 dní termín a užívám si ho celé těhotenství, hlavně pro ten pocit bezpečí (když se nebude moc hýbat, abych si ho mohla poslechnout a když tak frčet do nemocnice včas). Takže vřele doporučuji. Já ho koupila za 1000,– a za 14 dní ho budu posílat zase do oběhu..tak za 750 - 800,– s velikou lahví gelu z lékárny :o)Takže pokud někdo chcete…můžeme se domluvit. :o)
Přeju hodně štěstí a zdravých krásných miminek :o)

• Citovat
  • Upravit
1400
13.4.13 20:08

Ahojte holky, kdybyste náhodou ho některá chtěla prodat, měla bych zajem. Čekala jsem dvojčata, včera mi řekli že jednomu nebije srdíčko a druhé se má k světu, tak bych ho radši chtěla kontrolovat.Jsem z toho nervozní. Sice podle ultrazvuku, jsem 13 týden a vše je v pořádku, ale obavy pořád budou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapinkarosy
14.4.13 20:55

Já už ho bohužel prodala…tak snad ho někdo bude mít taky na prodej

Jinak přeju hodně štěstí a zdarvíčka a po všem snažení zdravé krásné miminko! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22.4.13 09:04

Fiha tak toto musim mat aj ja :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
27.4.13 22:31

Ahoj holky, kdyby ho chtěla některá prodat, tak mám zájem.-… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
3.5.13 16:21

Ahojky. tak jsem si tenhle zázrak koupila taky… No zatím jsem nic nenašla, jen to šplouchání jsem na jednom místě slyšela. Projela jsem cm po cm tak uvidím zkusím zase zítra. Na kontrole jsem byla před 2 dny a vše je v pořádku… Jsem 12+6tt… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
3.5.13 16:36

@xantipi Zkus hodne nizko v podbrisku, tam jsem ho tenkrat objevila ja :lol: ale ty maly fazolky se jeste snadno schovaji, nekdy to byla drina ho najit…ale ted uz je vedle me v posteli a ma 8,5kg :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
12.5.13 14:34

Tak dneska už je to 9 den, co hledám srdíčkoa zatím pořád nic… Mezi tím jsem byla na screeningu i na kontrole a vím, že je vše v pořádku :pankac: Dneska jsem 14+1 a zase jsem ho nenašla, jen můj tep :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 14:49

trpělivost

;) chce to chvilku hledání…já jsem to taky chtěla vzdát, ale když jsem ho pak našla, byl to moc krásný zážitek :hug: pak jsme mimčo poslouchali často - i tatínek a hlavně sourozenci :hug: Teď už máme Elišku venku a je to cvalík :hug: :srdce: dělá nám samou radost :* Stačí, když se jen usměje :srdce:
Tak vydrž, chce to trpělivost a hledat pomaličku, natáčet ultrazvuk všemi směry, hlavně dole v podbřišku…vždyť ten prcek měří jen pár centimetrů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
12.5.13 15:26

Já tentokrát slyšela srdíčko už v 8 plus 2 tt, ani jsem nečekala,, že ho najdu tak brzy… od té doby najdu vždy každý den i když občas to dá práci, protože se schovává vzadu :mrgreen: jinak ho vždy najdu na levé straně úplně dole - na hranici s chloupky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
14.5.13 10:59

Ahoj, slyším s Angelsounds srdíčko pod stydkou kostí jsem 10+5, ale nejsem si jistá jestli to není můj tep? Vím, že má být rychlejší, ale změřit to mi nejde, protože musím hodně tlačit a strkat si to dá se říct až pod tu kost :mrgreen:.
Myslíte že pod tou kostí je možno slyšet svůj tep? Nebo je to mimísek? Mám dost strach ze ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
14.5.13 13:14

@stanuska3 Ono se od tvého tepu hodně liší, tvůj je o dost pomalejší… zkus si poslechnout nějaké nahrávky na youtube, to by ti mohlo pomoct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
18.5.13 07:52

Tak já jsem dneska poprvé našla toho mého pinďourka… Skoro po 3 týdnech, ale je to supr :potlesk: A to jsem dneska 15+0tt, takže pro ty co ho nemůžou najít tak trpělivost… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
21.5.13 16:14

Ahoj holky, mám jeden AngelSounds na prodej, je téměř nepoužívanej, je v originál krabičce, se sluchátkama, gelem… Je to parádní věc, já ho použila asi v 17 týdnu a krásně bylo srdíčko slyšet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
21.5.13 19:55

Ja slysim :srdce: od 8+6, kazdy den jsem ho nasla celkem rychle, ale dneska jsem 9+6 jsem ho nemohla najit. Sice jsem nasla, ale je to hur slyset. Je mozne, ze se nejak blbe prestehovalo? Stalo se vam to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí