Zimní fusak do autosedačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
31.8.10 17:52

Zimní fusak do autosedačky

Ahojky, máte některá zkušenosti s těmito fusaky (zavinovačkami na zimu)?
Zatím se mi zalíbily dva:

1. Emitex - zimní zavinovačka (do autosedačky, kočárku), napr. zde http://www.e-broucek.cz/…-zimni-verze
  1. Dita outlast - fusak do autosedačky či kočárku + deka, např. zde http://www.littleangel.cz/…lsoft-zelena

Zajímají mě vaše praktické zkušenosti, chci to hlavně do autosedačky (i kočárku pod velký fusak), mimi se narodí v lednu/unoru, tak chci, aby fusak byl teplý, materiál kvalitní (aby trochu vydržel). U druhého typu fusaku se mi líbí, že jakmile miminko bude větší, tak bude možné fusak využít i jako klasickou deku…coz je praktictejsi nez u emitexu.

Nebo nějaké jiné typy (cenově podobné)…
Diky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
334
31.8.10 18:00

My máte ten první od emitexu…malý se narodil na konci listopadu a do autosedačky byl ideální.. bohužel jsme jen další zimu už nevyužili, jelikož je opravdu jen pro mimča.. ale byl moc fajn a schovala jsem si ho na druhé.. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
S kvalitou jsem byla spokojená. Byl několikrát praný a je stále jako nový.. flees pěkný, nežmolkatý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 18:04

Ahoj, taky máme jen zimní zavinovačku od Emitexu, je to dobrá investice :wink: Nežmolkovatí, fakt v pohodě :wink:
Do kočárku jsme máme zimní fusak od Emitexu, takže s druhým odkazem neporadím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 18:05

Díky moc Katys :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 18:10

Fragolo, a do toho zimniho fusaku Emitex (do kocarku) davas i tu zimni fleece zavinovacku, nebo staci pro mimco jen tepla kombineza… nebo radej jen zavinovacku s fusakem, nebo oboji (fusak, zavinovacka, kombinezka)? Mam trochu zmatek ve vsech tech vyrobcich a uz nedokazu odlisit co je a co neni nutne mit… :roll: Chci, aby bylo mimcu teplo, ale zase aby nebylo prehrate :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 18:16

Do toho zimního fusaku dávám jen při velkých mrazech kombinézku :wink: Když nebyla veliká zima, dávala jsem kabátek, mikinu, kaťata a tak :wink: Zavinku do fusaku jsem nedávala a v kombinéze už vůbec ne, to by byl prcek jak Eskymáček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
31.8.10 18:26

Ahojky, já mám tu druhou variantu a je opravdu super, využili jsme jak do kočáru, tak i do autosedačky i jako deku když jsme pak někde byli na návštěvě, takže za mne můžu jen doporučit. Navíc když byl Mates větší, tak jsem mu z toho akorát vyndala nožičky s botama a tělíčko měl pořád krásně schovaný :palec: . Je pratelný, žádný žmolečky, nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.8.10 18:40

Máme taky emitex- letní i zimní, zimní jsme ještě nezkoušeli,malá je v dubu. Letní je teda na letní večer teplý, takže bych ho užila až na dny, jako jsou teď. Pere se dobře, je příjemný na omak. A fajn je, jak se dají ty nožičky strčit od sebe, že se pak mezi nima dá protáhnout popruh u vajíčka, jestli jsem to napsala srozumitelně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.8.10 18:42

Teď jsem koukala na ten dita outlast- bych se možná bála, abych dítě pakdo sedačky nacpala, připadá mi dost velký..ale možnost z něj udělat deku je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
31.8.10 18:44

Ahojky,tak já měla tu zavinku od Emitexu,je skvělá,používala jsem přesně jak chceš ty ,do autosedačky i do kočárku pod fusak,stále byla jak nová,pak jsem ji i dobře prodala,s tou druhou neporadím-nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
31.8.10 19:15

Ahoj,
tak já mám Emitex zimní zavinovačku do autosedačky a pak mám i Emitex Combi fusak. Obojí je fajn. Ale ten fusak je lepší.
Záleží, jak často chceš střídat autosedačku a vajíčko.
Pokud bys do autosedačky prcka nedávala moc často, tak by ti určitě stačil i ten fusak. Je určitě teplejší než ta zavinka, v autě se dá pak jenom rozepnout, když už je teplíčko. A je nepromokavý. Díry na pásy má taky, takže jdou v pohodě protáhnout.
Ale pokud budeš jezdit denně, to by tě asi nebavilo, pořád přendavat fusak z kočárku do vajíčka :think:.
Já jsem to občas přehodila, když byla fakt zima a chtěla jsem, aby měl mrňousek větší teplo :wink:

Jo a ještě mě napadlo, půjde přes ten druhý typ, jak máš v odkaze, přendat nánožník na autosedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 19:41

Fusak do hlubokeho kocarku mam pujcenej od kamaradky, takze ten resit nemusim, ten kupovat nemusim… spis tedy jen fakt ten fleece fusak do te autosedacky (a kdyz bude velka zima, tak ho soupnu i do velkeho fusaku do kocarku).

Zuzous - Aktijka pise, ze ditu outlast pouzivala do autosedacky i do kocarku, tak se do vajicka asi vesel…
Aktijko, sel pres to i nanoznik na autosedacku jak pise Bayuska?
Laka me prave ta moznost vyuziti i jako deky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
31.8.10 19:55

No vzhledem k tomu, že v zimě bylo malém půl roku, tak už to nešlo, ael na malinky mimčo si myslím bez problémů. Ale já ho vozila ve vajíčku na podvozku jen na podzim, pak vždycky putoval do hlubokého kočáru a tenhle fusak byl ve vajíčku. Nebo dát do toho vajíčka ten teplej fusak, ten tam půjde taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.8.10 20:09

My máme tu první variantu a potom ještě fusak Emitex combi. Fleesový fusak jsem hlavně využila na podzim a k tomu nánožník a někdy i v zimě, když nemrzlo. když mrzlo, dala jsem fusak combi a nánožník a malá byla vždy teplá.
S kvalitou jsem maximálně spokojená, jak píšou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 20:11

Holky, myslíte přesně tenhle typ - zimní fusak emitex exclusive 3v1? http://www.detskyraj.cz/…v1-2010-2011

Ten se mi zdá fakt vymakanej, i do autosedačky by mi šel… a hlavně půjde pak využít i další zimu do sporťáku pomocí toho nastavovacího dílu… píšou až do 3 let věku.
Ten by byl asi nejlepší a nemusela bych už kupovat tu fleece zavinovačku…

Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport