Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chtěla bych pro Kubu pořídit nejaký lehátko…Docela se mi zamlouvá model od FP(je to do 18kg,s hrazdičkou jako zebra), máte ho někdo?A jak jste s nim spokojený?
máme, tuším že tu i na to už diskuze byla. Taky jsem ho brala i proto, že je do tolika kilo, že ho může mít potom i jako větší jako houpací křesílko. No už je stejně ale schované, páč nějak moc nevím, co to je sedět
Ale jinak je super. Ta vibrace nás teda moc nebrala, ale jiné maminky zase psaly, že jo. To záleží na dítěti.
ahoj stenso…ted sme si nedavno delaly srandu ze ho ma doma snad uplne kazdej kdo ma miminko…vsechny fotky miminek od kamaradek jsou z lehatka zebra FP. my ho mame taky…vsichni jsou spokojeni ![]()
Já tohle lehátko pořizovala na malého z druhé ruky a byla jsem spokojená. Byl v něm cca do 8 měsíců, pak přešel do jídelní židličky..
K lehátku jako takovému nemám výhrady, má dvě polohy opěrátka pro malé miminko a malinko větší. Často jsem v něm krmila nebo v něm ležel a díval se, jak vařím. S hračkami si taky celkem vyhrál. Vibrace jsme nepoužili ani jednou.
Teď už je schované na případné další dítko. Jako křesílko pro starší dítě ho ale nepoužíváme a používat nebudeme. Jednak by mi v něm neseděl, to bych ho musela přivázat a jednak provedení tohoto křesílka mi nepřijde nijak dobré.
Dneska si říkám, že jsme nemuseli dávat tolik peněz a stejnou službu by nám zařídilo i obyčejné mnohem levnější lehátko… Ale jak říkám, spokojení jsme byli ![]()
ahojky…my máme toto…Dominice byly tři roky a to lehátko už je u pátého mrňouska…všechny nad míru spokojeni ![]()
Ahoj, máme tohle - systém prakticky stejný a spokojenost veliká.
Jde dobře umejvat a prát, drží tvar a nesepírají se barvy.
Jen asi rozdíl je v hračkách - na tom našem jsou takoví sloníci, plastový, kvalitní chrastidlo a takový „protáčedlo“, prostřední paraplíčko hraje po zatáhnutí písničkku, sloníci jsou přidělaný na suchý zipy, takže tam jde pak přidělat na ten suchej zip i různý plyšáky apod. U těch zebřiček je to asi na poutku a nějaký plyšáci?
Jinak vřele doporučujem!
Asi budu jedina,kdo nedoporuci…
My ho taky meli,uz je prodane,syna nikdy nebavilo ,vybrace nebyla snad ani zapnuta,max.chvili hrazdicka ![]()
prijde mi za ty penize celkem nekvalitni,siti nic moc,polohovano uslo…
Meli jsme jeste jedno pouzite z druhe ruky za 400kc na chalupu a bylo daleko daleko lepsi a bytelnejsi,znacka byla Hauck
podle me za 1300 kc sezenes lepsi lehatko ne FP
Bratránek ho má na kloučka a nemůžou si ho vynachválit. Krásně v něm zvládl celou naší svatbu, i si v něm zdřímnul. Takže já se ho, až to bude aktuální u nás chystám také pořídit. Oni patří k těm co využívají i vibrace.
já jsem si ho teď koupila z druhé ruky pro druhého prcka. už je ale složené a využívá ho do porodu Klárka. je super a jsem z něj nadšená. Klárka taky. velice jednoduše se svlékne potah, krásně se vypere. tak doufám, že prcek z něj bude také nadšený.
ahoj taky máme sice ne zebru, ale velká spokojenost, sice píšou že je to do 18 kg,ale to nevyužiješ protože až ti bude prcek sedat, no vlastně ještě dřív, klárka se v něm vždycky nahýbá že skoro přepadne ted už ho nepoužíváme vůbec, podle mě jsou tadyty lehátka užitečné tak do půl roka, pak se plazí lezou a je to akorát nebezpečný, jak už začíná dšcko víc zajímat svět můžeš ho zase složit do krabice
ale to je jen náš případ třeba je to u jiných maminek jinak
Rampepurna píše:
Ahoj, máme tohle - systém prakticky stejný a spokojenost veliká.
Jde dobře umejvat a prát, drží tvar a nesepírají se barvy.
Jen asi rozdíl je v hračkách - na tom našem jsou takoví sloníci, plastový, kvalitní chrastidlo a takový „protáčedlo“, prostřední paraplíčko hraje po zatáhnutí písničkku, sloníci jsou přidělaný na suchý zipy, takže tam jde pak přidělat na ten suchej zip i různý plyšáky apod. U těch zebřiček je to asi na poutku a nějaký plyšáci?Jinak vřele doporučujem!
NA TÝ ZEBŘE JE TO TAKY NA SUCHÁČ, A ZA MĚ DOPORUČUJI I KDYŽ JAKO KŘESÍLKO JSEM TO TAKY NAVYUŽILA,ZUZKA SE RADĚJI HOUPE V KONÍKOVI,MĚLA HO PUJČENÝ JEŠTĚ PŘÍBUZNÁ A PAK JSEM HO PRODALA
My máme taky toto lehátko a je super. Používáme ho snad od 2 měsíce. Malý si hrál s hrazdičkou a naučil se sám tahat opičku(nebo co to uprostřed je), aby hrála písničku. Vibrace se mu taky líbí. Teď má 8 měsíců a stále ho do něho dávám po jídle, aby hned nelozil a neblinkal. Sice už si v něm chce sedat a nevydrží v něm déle jak půl hoďky. Ale využíváme ho stále
![]()
Tak děkuju všem, reakce vesměs kladné tak si ho asi objednáme ![]()