Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, nevíte, kde se da pořídít ( případně zda neprodavate ) - angelsounds?? ![]()
@Oliinka Koukni se tady do bazárku nebo na bazoš atd.
teda pokud ti nebude vadit, že bude použitý ![]()
@Mišalí Jsem si koukala, a nic jsem nenasla… A to, že je použity, je to nejaka vada? Ja prave nevim, zda koupit novy nebo staci pouzity ![]()
Ahoj, taky jsem neodolala a zakoupila. Předevčírem jsem našla akorát tak svoje srdce, ale včera se už zdařilo najít to správné, kousek pod pupíkem. Je to sranda:-) Jsem ráda, že ho mám, pro uklidnění občas poslechnu.
@Tullia a jak dlouho si hledala?
a v kolikatym jsi tt? Gratuluju k uspesnemu najiti
me prijde dneska postou od 8 do 15 ma prijit
tak cekam jak na milost
necitim vubec tehotenstvi ![]()
Jsem v 18 tt a našla jsem dle rady v návodu kousek pod pupikem po chvíli. Ale staci kousicek pohnout a je to pryc:-) Já pravě co jsem vstoupila do druhého trimestru, tak jsem v takové pohodě, až me to začalo stresovat, tak jsem se rozhodla ty peníze pro klid duše a hlavně miminka investovat.
No ja jsem skoro v 17 tt, myslis, ze neco uslysim? Prave jsem taky v neuveritelne pohode az me to znepokojuje ![]()
Ahoj holky, prodávám kdyby někdo měl zájem viz inzerát u mého profilu.
Ahoj, taky jsem se nechala zlákat po prostudování diskuzi. Nechci ale kupovat nový. Prosím kdo by prodal?
Prodam angelsaund od zn Jumper kupovany novy použity v komplet krabičce s kabelem k PC a sluchatky, navod. použity od 13tt do 25tt.jak nový. foto poslu do zprávy seM mi to nejde vložit.
Prodávám též, to samé jako Bibi11, viz. můj inzerát.
Pozn. nejde mi smazat, již prodáno.
Příspěvek upraven 25.08.14 v 09:51