Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
27.7.15 13:20

Prosim nema nekdo na pujceni ANGELSOUNDS nebo na prodej? dekuji.. klidne i rozbite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
27.7.15 14:09

@lensom a odkud jsi? Já mám doma, už ho nepotřebuju, ale chtěla bych ho nechat pro švagrovou… Půjčit bych mohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.7.15 16:09

@kackaaa33 jsem z Plzne…pujcit by mi stacil..na 3 tydny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.15 10:48

Ahojte, chtěla jsem se zeptat jsem 14+3 a pořád nic neslyším, jenom asi svoji aortu v pravo dole, nebo jsem uvažovala zda to nemůže být nějaké vadné, že to není takový silný tep??

• Citovat
  • Upravit
499
19.8.15 15:01
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat jsem 14+3 a pořád nic neslyším, jenom asi svoji aortu v pravo dole, nebo jsem uvažovala zda to nemůže být nějaké vadné, že to není takový silný tep??

Ahoj. Já ze začátku nemohla též najít srdicko a podařilo se az kolem 16tt. Zkusila bych ještě hledat kolem podbřiška a trošku vyse. Urcite ho najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.15 15:23

Ahoj, můžu se zeptat jestli po připojení do PC „vyskočila“ nějaká hláška? Nemusím ještě něco nastavit v PC? Jsem antitalent na PC. Moc děkuji za radu. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.15 10:09

Holky - prosím vás, možná trochu hloupacatá otázka :mavam:
Když jsem „tlust´och“, uslyším srdíčko i tak (jako - přes ty špeky) nebo by to byly vyhozený peníze? Nevíte někdo…? :think:
Díky :*

• Citovat
  • Upravit
771
14.10.15 11:55
@Anonymní píše:
Holky - prosím vás, možná trochu hloupacatá otázka :mavam:
Když jsem „tlust´och“, uslyším srdíčko i tak (jako - přes ty špeky) nebo by to byly vyhozený peníze? Nevíte někdo…? :think:
Díky :*

taky nejsem zrovna drobotinka a špek na břiše holt mám :lol: ale myslím že i tak ho uslyšíme, třeba trošku později ale určo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
20.10.15 18:39

Holky jsem po porodu a mám doma na prodej jeden angelsounds…kdyby jste měli zájem tak písněte do sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
20.10.15 18:40

Taky nejsem hubenour a slyšela jsem srdíčko už v 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 13:21

Ahoj. Holky-mám AngelSound teprve asi týden-přestože jsme už ve 23. týdnu… Můžete mi někdo říci, jestli je normální, že srdíčko slyším (i v takto už pokročilém těhu) až úplně dole-fakt až nad ochlupením?? je fakt, že výš je vrstva tuku (i když ne nějak obludná)…
Ale je mi to divná. že ho slyším tak dole. A pak taky - pořád je k poslechnutí POUZE napravo… nikdy jinde… :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
14.1.16 13:32
@Anonymní píše:
Ahoj. Holky-mám AngelSound teprve asi týden-přestože jsme už ve 23. týdnu… Můžete mi někdo říci, jestli je normální, že srdíčko slyším (i v takto už pokročilém těhu) až úplně dole-fakt až nad ochlupením?? je fakt, že výš je vrstva tuku (i když ne nějak obludná)…
Ale je mi to divná. že ho slyším tak dole. A pak taky - pořád je k poslechnutí POUZE napravo… nikdy jinde… :think:

je to možný, záleží, jak se tam mimino natočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.1.16 11:51
@Anonymní píše:
Ale je mi to divná. že ho slyším tak dole. A pak taky - pořád je k poslechnutí POUZE napravo… nikdy jinde… :think:

Jojo je to možné mimčo tam má ještě hodně místa, tak se točí. Nestresuj se. Hlavně že ho slyšíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
31.1.16 14:06

Já mám taky pěkný špek na břiše musím víc přitlačit a najdu :srdce: já ho mám dole nalevo ale někdy mi to taky dá něž najdu, někdy ho slyším hodně v dálce a jindy je to tlukot silný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.16 20:23

@lluucckkaa25 dobrý den máte ještě prosím na prodej angelsounds děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat