Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosim nema nekdo na pujceni ANGELSOUNDS nebo na prodej? dekuji.. klidne i rozbite
@lensom a odkud jsi? Já mám doma, už ho nepotřebuju, ale chtěla bych ho nechat pro švagrovou… Půjčit bych mohla
Ahojte, chtěla jsem se zeptat jsem 14+3 a pořád nic neslyším, jenom asi svoji aortu v pravo dole, nebo jsem uvažovala zda to nemůže být nějaké vadné, že to není takový silný tep??
@Anonymní píše:
Ahojte, chtěla jsem se zeptat jsem 14+3 a pořád nic neslyším, jenom asi svoji aortu v pravo dole, nebo jsem uvažovala zda to nemůže být nějaké vadné, že to není takový silný tep??
Ahoj. Já ze začátku nemohla též najít srdicko a podařilo se az kolem 16tt. Zkusila bych ještě hledat kolem podbřiška a trošku vyse. Urcite ho najdeš.
Ahoj, můžu se zeptat jestli po připojení do PC „vyskočila“ nějaká hláška? Nemusím ještě něco nastavit v PC? Jsem antitalent na PC. Moc děkuji za radu. L.
Holky - prosím vás, možná trochu hloupacatá otázka ![]()
Když jsem „tlust´och“, uslyším srdíčko i tak (jako - přes ty špeky) nebo by to byly vyhozený peníze? Nevíte někdo…? ![]()
Díky ![]()
@Anonymní píše:
Holky - prosím vás, možná trochu hloupacatá otázka
Když jsem „tlust´och“, uslyším srdíčko i tak (jako - přes ty špeky) nebo by to byly vyhozený peníze? Nevíte někdo…?
Díky
taky nejsem zrovna drobotinka a špek na břiše holt mám
ale myslím že i tak ho uslyšíme, třeba trošku později ale určo ![]()
Holky jsem po porodu a mám doma na prodej jeden angelsounds…kdyby jste měli zájem tak písněte do sz.
Ahoj. Holky-mám AngelSound teprve asi týden-přestože jsme už ve 23. týdnu… Můžete mi někdo říci, jestli je normální, že srdíčko slyším (i v takto už pokročilém těhu) až úplně dole-fakt až nad ochlupením?? je fakt, že výš je vrstva tuku (i když ne nějak obludná)…
Ale je mi to divná. že ho slyším tak dole. A pak taky - pořád je k poslechnutí POUZE napravo… nikdy jinde… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Holky-mám AngelSound teprve asi týden-přestože jsme už ve 23. týdnu… Můžete mi někdo říci, jestli je normální, že srdíčko slyším (i v takto už pokročilém těhu) až úplně dole-fakt až nad ochlupením?? je fakt, že výš je vrstva tuku (i když ne nějak obludná)…
Ale je mi to divná. že ho slyším tak dole. A pak taky - pořád je k poslechnutí POUZE napravo… nikdy jinde…
je to možný, záleží, jak se tam mimino natočí.
@Anonymní píše:
Ale je mi to divná. že ho slyším tak dole. A pak taky - pořád je k poslechnutí POUZE napravo… nikdy jinde…
Jojo je to možné mimčo tam má ještě hodně místa, tak se točí. Nestresuj se. Hlavně že ho slyšíš ![]()
Já mám taky pěkný špek na břiše musím víc přitlačit a najdu
já ho mám dole nalevo ale někdy mi to taky dá něž najdu, někdy ho slyším hodně v dálce a jindy je to tlukot silný
@lluucckkaa25 dobrý den máte ještě prosím na prodej angelsounds děkuji předem