Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den,
angelsounds prodávají některé maminky v bazaru eMimino.cz. Koukněte na to. ![]()
Držím palce při nákupu ![]()
Monika
Ahojholky, koupila jsem si Angelsounds a miminko nemohu najít
ňáké rady jak najít
?
@IrenaKřížová v kolikatem jsi týdnů? Já našla AZ v 15 musíš více přitlačit a hledat hodně dole těsne nad kostí zkus s tim jakoby na miste zakymacet ze strany na stranu a hlavně musíš Mít namazaný břicho
@IrenaKřížová a poprvé jsem našla na leve straně neboj se přitlačit dr když mi dělal utz tak taky zabíral že to bylo az neprijemny. Jinak kolikrát se mi tam plete i moje
když zrovna trefim svou zilu ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat - jak často angelsounds pouzivate? A resily jste jeho pouzivani se svym doktorem? Ja ho mam a poslech srdicka me vzdy uklidni, ale prece jen se trochu bojim, abych mimcu nejak neskodila..?
Používáme ho denně od 10tt, přibližně minutu. Nyní jsem 28tt a používáme ho pořád, i když cítím pohyby, to srdíčko je uklidňující.
![]()
Moje lékařka ho normálně i pronajímá, takže to žádný problém není. Naopak, pro psychiku rodičů je to ohromný přínos. ![]()
@Bareen Je, tak to moc ráda slyším, já teď začínám 16 tt a poslední dva týdny ho používám skoro denně, protože je to jediný způsob, jak se uklidnit, že je miminko v pořádku (je to moje první těhu, navíc vymodlené po víc než dvou letech, takže mě strach o to malé občas přepadne…). Jen ve mně pořád hlodala trochu obava, jestli to nemůže být škodlivé, ale když ho tvá doktorka dokonce půjčuje, asi se opravdu není čeho bát (s mým gynekologem bohužel není moc řeč) ☺ Děkuju! ☺
Naprosto to chápu. My o první, vytoužené, přišli a tak jsme měli oba panickou hrůzu hned od začátku, proto manžel koupil v 10tt tuhle kouzelnou věcičku a za mě jsou to nejlíp utracené peníze v životě.
Jsem bohužel doma na rizikovém, bývá mi dost zle a poslouchat potom tlukot té naší malé princezny, to je úleva a je mi hned líp.
Poslouchej toho broučka, dokud je uvnitř, potom už místo tlukotu srdíčka uslyšíme pláč a řev, tak si to chci užít. ![]()
Ahoj, i já si jej po minulé špatné zkušenosti koupila. Minulou středu jsem byla 8+1tt teď to bude tak ten 9tt ale nic neslyším. Buď je ješte brzy, i když jsem četla že už i nějaké holčiny slyšely
v 8tt a nebo je to opět špatný. Na kontrolu jdu až za týden, chtěla jsem se tím uklidnit ale má to opačný efekt
od kdy jste to slyšely vy?
Ahojky potřebuju poradit jak nahrávat do počítače s Angelsounds?? moc děkuji ![]()
Ahoj, angelsounds mám asi od desátého týdne, ale srdíčko miminka jsem slyšela poprvé asi ve 14. týdnu. Začala jsem vždycky v podbříšku hodně vpravo, tam jsem slyšela svůj tep a pak přejela postupně doprostřed, kde bylo slyšet miminko. Je to o hodně rychlejší tempo a nedá se to zaměnit. Teď už cítím pohyby mimča, ale stejně si jednou týdně poslechnu, když se mi třeba zdá, že je malý nějak v klídku… Rozhodně moc doporučuji, je to hezký zážitek.