Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky teď hledám, kde to koupit a na AUKRU mají nové za 500kč i s poštou, není to divné?
@Depka : ja objednavala novy taky na aukru. Prisel odněkud z Ciny, akorát jsem musela cekat skoro 3 tydny nez prijde. Jinak vse ok.
Tak už jsem holky slyšela, je to úžasné
sice mi to nezní jako dusot koní, ale stoprocentně je to miminko, protože takhle rychlý tep rozhodně nemám..a musím říct že se mi to podařilo najít asi tak dva dny zpátky, předtím jsem fakt slyšela něco jiného..a mimi je pořád vtisknuté nalevo. když srdíčko najdu, tak se snaží uhýbat, asi se mu to nelíbí
Ahoj holky, mám takový neobvyklý dotaz..ted už s hledáním srdíčka problém nemám-naopak, stačí když jemně přiložím a jsou to rány jak hrom
akorát srdíčko miminka slyším skoro v celé levé dolní polovině podbřišku..říkala jsem si, že na některém místě je to asi pupečník, anebo že by to srdíčko bouchalo tak hlasitě, že se to prostě takhle odráží na vícero místech? mimi je to stoprocentně, je to dvakrát rychlejší než můj tep..a i poznám, kde to srdíčko doopravdy je, jelikož v tom místě jsou ty rány největší a slyším i pumpování krve..akorát ten tep miminka zkrátka slyším na vícero místech..bud pupečník nebo ozvy srdíčka z dálky?? nevím-máte s tím někdo zkušenosti? jsem ted už 18+4
@Peticek1987 Také ho slyším na více místech, resp. záleží, jak angelsounds nakloním. Buď jsou to opravdu rány jako kladívkem, až nepříjemné, nebo je to jakoby z dálky s ozvěnou. Určitě je to normální ![]()
Ahojky.
Neodolala jsem a pro můj klid na duši jsem si ho taky koupila. Jsem 12+0, trvalo mi, než jsem srdíčko našla, ale pokud jsem se nespletla, což asi ne, tak ho slyším. Hodně dole napravo…
Zajímá mě ale, jak se to dá nahrát do PC??? Ten kabel je dost zvláštní.. Poradíte?
@misheila7 My jsme nahrávali do PC úplně v pohodě… Kabel dáš do Angelsounds, pak do počítače-zástrčka pro mikrofon a v PC nahraješ přes program, my jsme používali Free Sound Recorder a bylo to úplně v pohodě… Ve 12 tt jsem ho taky slyšela dole, blízko stydké kosti, teď už malou cítím každý den (27tt), takže už ho nepoužívám, ale je to super věcička ![]()
Ahojte, jsem 11tt a zkouším najít, našla jsem srdeční akci více v pravo úplně skoro dole, ale tep je pomalý počítala jsem tak jednou 90 a pak 104/za min.
, takže to bude asi spíše můj tep co myslíte?? Ale je divné, že na druhé straně a uprostřed neslyším nic a na pravo to je hodně slyšet, ale pomalý tep…??
@Anonymní píše:
Ahojte, jsem 11tt a zkouším najít, našla jsem srdeční akci více v pravo úplně skoro dole, ale tep je pomalý počítala jsem tak jednou 90 a pak 104/za min., takže to bude asi spíše můj tep co myslíte?? Ale je divné, že na druhé straně a uprostřed neslyším nic a na pravo to je hodně slyšet, ale pomalý tep…??
to bude tvoje tepna, zkus hledat dál. Srdíčko miminka zní jako dusot koní
může byt brzy, možná by to chtělo víc zatlačit a hledej hoodně nízko
@Verca1989 no budu muset ještě počat, píšou až od 12tt, někdy i později, ale zkouším už teď kdyby náhodou, některé holky psali že slyšeli už od 9tt, už jsem si objednala i ten sono gel je prý lepší než krém, tak uvidíme, jsem strašně nedočkavá… Jsem po ZT v 8tt, tak se pořád bojím, aby to dobře dopadlo.
@Anonymní píše:
Ahojte, jsem 11tt a zkouším najít, našla jsem srdeční akci více v pravo úplně skoro dole, ale tep je pomalý počítala jsem tak jednou 90 a pak 104/za min., takže to bude asi spíše můj tep co myslíte?? Ale je divné, že na druhé straně a uprostřed neslyším nic a na pravo to je hodně slyšet, ale pomalý tep…??
Já jsem ho mela u první dcery a kolem 12tt jsem ho nemohla najít. Cela spatna jsem letěla k dr. s tim co se mi stalo. Usmál se, vzal mne na utz a srdicko krasne tlouklo. Našla jsem ho az kolem 15 tt kdy jsem si byla jista ze je to opravdu miminko. Používala jsme ho pak po zbytek tehu pac se mala moc nehybala. Věřim ze ho dřív či později také najdeš.
@kanourek děkuji, no snad už brzo, nervy jsou hrozné… Jak často jsi ho používala?? Já pořád o tom četla, že to prý není moc dobré, že to je UTZ, ale tak myslím, že kdyby to škodilo tak to neprodávají ![]()
@Anonymní píše:
@Verca1989 no budu muset ještě počat, píšou až od 12tt, někdy i později, ale zkouším už teď kdyby náhodou, některé holky psali že slyšeli už od 9tt, už jsem si objednala i ten sono gel je prý lepší než krém, tak uvidíme, jsem strašně nedočkavá… Jsem po ZT v 8tt, tak se pořád bojím, aby to dobře dopadlo.
taky jsem měla ZT, v 10tt, proto jsem si půjčila Angelsounds od kamarádky. Poprvé jsme srdíčko našla v 11+6tt, takže je klidně možné, že ho brzy najdeš, jen to chce trpělivost
Teď jsem 17tt a poslouchám jednou denně, jen na pár vteřin pro ujištění, pohyby zatím necítím, tak jsem takhle klidnější ![]()
@Anonymní píše:
@kanourek děkuji, no snad už brzo, nervy jsou hrozné… Jak často jsi ho používala?? Já pořád o tom četla, že to prý není moc dobré, že to je UTZ, ale tak myslím, že kdyby to škodilo tak to neprodávají
Hale ja to mela podle pohybu male pac se třeba celý den az večer rozkopala potom.Ale tak nějak 3× do týdne