Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Peticek1987 používáte sonogel nebo něco jiného? Já zkoušela lubrikační gel a ten byl na prd neslyšela jsem přes něj nic zkoušela jsem i krémy vše co jsem našla na netu až ten sonogel byl super
@Veveruska87 Mám takový krém na strie..a přes ten slyším dobře, akorát jak říkám, prcka pořád najít nemůžu..a nebo je to on a já zkrátka slyším stále více ten svůj tep a jeho až v dálce..prostě to nepoznám
zkoušela jsem jak jste radily hned u té stydké kosti a tlačila jsem, kousek po kousku a nic..pořád jen to co předtím. takže to vzdávám a zkusím třeba až za dva týdny
@Peticek1987 já právě přes ty gely a krémy taky slyšela jen sebe až přes ten sonogel jsem našla i malou přišlo mi, že přes ten sonogel je slyšet mnohem lépe
Milé uživatelky,
nezapomeňte, že prenatální odposlech Angelsounds můžete pořídit i v místním bazárku. ![]()
tým eMimino.cz
@Veveruska87 Já mám sonogel co u toho byl, nic jiného jsem zatím nezkoušela, ale už mi dochází, tak budu muset najít nějakou jinou a pokud možno stejně dobrou alternativu ![]()
@Anie22 píše:
@Veveruska87 Já mám sonogel co u toho byl, nic jiného jsem zatím nezkoušela, ale už mi dochází, tak budu muset najít nějakou jinou a pokud možno stejně dobrou alternativu
Koupis to normalne v lékárně. Je to sono gel, pulitrova lahev.
@Veveruska87 Já jsem používala silikonový lubrikační gel a bylo všechno slyšet taky suprově
Teď už cítím pohyby, takže to už moc nepoužívám, ale fungovalo to dobře ![]()
Ahoj těhulky. Mám dotaz. Opravdu tento přístroj funguje až od 12 t. t.? Jsem v 8t. t a kontrolu za 3týdny, do té doby se asi zblaznim…
@Depka Já slyšela srdíčko v 9+0 takže je to individuální. Od té doby ho nacházím celkem bez problémů.
@Anie22 díky. Jdu ho objednat. Jsem asi histerka, ale dokud neucítím pohyby, tak se budu bát.
@Depka píše:
@Anie22 díky. Jdu ho objednat. Jsem asi histerka, ale dokud neucítím pohyby, tak se budu bát.
Promin, že se ptám, ale uz nejake ditko máš? Ten tvuj podpis pod prispevkem, je nejaky nedokončený.
@Bobiše ano a celé těhotenství jsem měla rizikové a byla jsem pořád v nemocnici.
Tak kez tohle je klidnejsi. Neboj se. A angelsons da slyset ruzne, tak se toho nelekej a pak si prubezne miminko pospouchej. Ja ho poslouchala i kdyz uz byly pohyby. Znas to, najednoui přišlo, ze zadny pohyb necitim, tak jsem se nagelovala, prilozila a ejhle, srdce vzdy bylo jako zvon.
tak jsem byla hned klidnejsi. Ten pristroj je fakt super.
Já si ho koupila asi až v 15. týdnu… ale pak to bylo super, poslouchala jsem i když jsem už měla pohyby, ale nějakou dobu je necítila.. vždy mě to uklidnilo… a používala jsem lubrikační gel ![]()