Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni potřebovala bych poradit. Jsem závislá na mém mazlíčkovi a už mi to prostě vadí. Celkově jsem až moc velký milovník koček a myslím že to vadí i ostatním. Nemáte nějakou radu?
@Neliket píše:
Ahoj všichni potřebovala bych poradit. Jsem závislá na mém mazlíčkovi a už mi to prostě vadí. Celkově jsem až moc velký milovník koček a myslím že to vadí i ostatním. Nemáte nějakou radu?
Zeptám se jinak, a čemu to vadí, nebo překáží?
JJ, v čem je problém? Nemůžeš jít do školy/ práce, protože by zůstala sama? Nebo kupuješ jí jen ty mňamky, co má ráda… Furt ji drbeš, hladíš a hraješ si s ní… Kupuješ jí hračky a lepší drbadlo a dala sis do bytu poličky, aby mohla nahoru a k oknu…???
@Dahlia0409 vadí mi to že se věnuji jen jí a pak na ostatní nemám čas
@Ivan PPZ ano pořád ní něco kupuji hladím ji atd… taky věnuji akoro všechen svůj volný čas jí
@Neliket píše:
@Dahlia0409 vadí mi to že se věnuji jen jí a pak na ostatní nemám čas
Tak prostě jít třeba ven, co děláš běžně, jaký máš denní harmonogram?
@Neliket píše:
a to ses dneska zaregistrovala na web, který se jmenuje emimino! proto aby ses, zeptala na závislost na kočce?
zvláštní myšlenkový pochod ![]()
nejsi tak trošku trollolo? určitě ano
běž si dělat srandu někam jinam
@stinga píše:
a to ses dneska zaregistrovala na web, který se jmenuje emimino! proto aby ses, zeptala na závislost na kočce?zvláštní myšlenkový pochod
nejsi tak trošku trollolo? určitě ano
běž si dělat srandu někam jinam
Tak možnosti jsou různé a témata tady taky ![]()
Zakladatelko, nepotěšim ![]()
je jen jedna možnost
pořídit si další kočku
pak budete dělit čas mezi dvě kočky a zmizej výčitky, že se všechen čas věnuje jedný kočce
@Borrealis píše:
Zakladatelko, nepotěšim![]()
je jen jedna možnost
pořídit si další kočku
pak budete dělit čas mezi dvě kočky a zmizej výčitky, že se všechen čas věnuje jedný kočce
a proto mám kočky tři ![]()
Kočka je takové zdržovátko
Takže ty také bydlíš u své kočky? A je s tebou paní domácí spokojená? Jo, děvče, to už je osud milovníků koček, sloužit až do roztrhání těla. Já jsem momentálně bez, máme doma alergika, ale mám docela absťák ![]()
@Neliket píše:
Pořiď si psa trolle, ten tvůj problém s kočkami vyřeší.
@Buba mara moji dva alergici dávají v pohodě soužití s rasou Ruská modrá. Manžel je úplně bez potíží a to s námi spí kočka v posteli. Dcera v pylové sezóně občas po mazlení s kočkou kýchá. Takže i ta alergie má řešení ![]()
@nozu píše:
@Buba mara moji dva alergici dávají v pohodě soužití s rasou Ruská modrá. Manžel je úplně bez potíží a to s námi spí kočka v posteli. Dcera v pylové sezóně občas po mazlení s kočkou kýchá. Takže i ta alergie má řešení
To je stejně zajímavé. Švagrová má dvě až tři kočky a také by na ně měla být podle alergologa alergická. Má nějaké léky, ale ty kočky jí nevadí. Ale třeba zeťák, ten by se udusil. Tomu stačí kolem kočky jen projít. Tak to raději neriskujeme
Ona prý číča je silný alergen a někomu vadí i ty bezstrsté.