Závislost na monitorech dechu

648
19.4.11 13:19

závislost na monitorech dechu

Ahoj všem .našim dětem už je skoro 17MĚSÍCU a já pořád nejsem schopná je nechat spát bez monitoru dechu :nevim: .Jsem prostě na tom zeleném blikajícím světýlku zavislá mám strach nechat je spát bez toho.jak jste to zvládly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
19.4.11 13:33

U prvního jsem monitor neměla vůbec a teď jsme měli půjčený na půl roku a prvních pár dnů jsem spala na půl oka, pak se to srovnalo.

• Citovat
  • Upravit
22051
19.4.11 13:44

Neměla jsem monitor ani u jednoho dítěte.

Právě proto, že jsem povahou ten typ, který by byl schopný se z toho zeleného blikajícího světýlka zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
19.4.11 13:48

A proč se jich chceš za každou cenu zbavit? Jestli tě to uklidňuje, tak jim je v těch postýlkách nech, ne?
(vlastní zkušenost nemám, monitory jsem neměla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.4.11 13:55

A nedělá ti to falešné poplachy?? Můj syn prakticky od malého miminka cestuje ve spánku po celé postýlce, takže bychom těch desek museli mít x po celé matraci. :think:

• Citovat
  • Upravit
693
19.4.11 13:57
Elik píše:
A proč se jich chceš za každou cenu zbavit? Jestli tě to uklidňuje, tak jim je v těch postýlkách nech, ne?
(vlastní zkušenost nemám, monitory jsem neměla)

taky bych to tak viděla, navíc do puberty je předpokládám používat nebudeš :wink: , dej si čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.4.11 14:04

mám to stejně :lol: , máme monitor půjčený z porodnice, už jsme si jednou zápujčku prodlužovali a teď bude za pár měsíců malému rok a zrovna včera jsme probírali, jestli bez monitoru nebudeme nervózní :lol: . Máme Babysence a falešný poplach ani jednou, snímá i když malej stojí v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.4.11 14:06

za celou dobu jsem neměla falešný poplach,a zatím necestují,je fakt že do puberty jim je nenechám ale výrobce doporučuje používat do 18MĚSÍCU tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisule
19.4.11 14:07
martina75 píše:
Ahoj všem .našim dětem už je skoro 17MĚSÍCU a já pořád nejsem schopná je nechat spát bez monitoru dechu :nevim: .Jsem prostě na tom zeleném blikajícím světýlku zavislá mám strach nechat je spát bez toho.jak jste to zvládly vy?

Jak jsem to zvládla, no u nás v porodce to dávali všem miminům a já měla když to hlásilo falešně málem infarkt :pocitac: takže jsem to domů vůbec nepoužila …
Jinak hele ono až Ti budou spinkat ve velké postýlce, tak prostě to tam cíleně nedáš a je to .. to zvládneš ..neboj se… mimochodem nechají Ti to děti v klidu ? Náš by to určo už zkoumal a montoval , tak bych měla strach spíš z tohohle, aby se nedostali k nějaké součástce a třeba to nespolkli nebo tak … Víš asi bych si to vnitřně odůvodnila i z toho bezpečnostního hlediska .Furt je to přístroj a děcka jsou nenechavý.

• Citovat
  • Upravit
260
19.4.11 14:12

Taky to mám podobně, malé je 13 měsíců a pořád monitor používáme a nějak se mi ho zatím odpojovat nechce, prostě mě to zelené světýlko v noci pěkně uklidní a spím dál. Máme nanny, kouknu na krabici, myslím, že tam je omezení váhové a podle toho se budu řídit. Pak to holt nějak zvládnem, člověk si zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.4.11 14:40

Já měla monitor skoro do dvou let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
19.4.11 14:44
Raduš.ka44 píše:
Já měla monitor skoro do dvou let. :mrgreen:

Teď jsi mě uklidnila, že nebudu hysterická matka,když ho s prvníma narozkama nevytáhnu :huban: Já se ho taky jen tak nedokážu zbavit, i když už teď nám cca 2× týdně houká :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.4.11 14:44

pokud nemáte plané poplachy tak jim je ještě můžeš nechat ne? ale když se pak motají v postýlkách.. a jsou plané poplachy tak už to jde odendat samo..
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
19.4.11 14:50

Nám je 16 měsíců a máme monitor pořád. Teď malá spí v naší posteli, tak monitor nemá, ale večer, až bude ve svý, tak jí ho zase zapnu. Proč to nevyužít, když to už jednou někdo vymyslel.. :palec: Zelený světlo = můj klídek :hug: :hug: :wink: Já se asi budu řídit tím váhovým omezením, to je myslím v případě Nanny 16 kg :palec: tak to máme hafo času :dance: :dance: To,že po prvním roce života dítěte SIDS už skoro není, neznamená, že by se to NIKDY nestalo, čili sichr je sichr. Navíc není jen SIDS, ale i vdechnutí zvratek nebo při horečce a tak… Takže já jedu s monitorem dáááál :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
81481
19.4.11 14:51

Já ho mám, závislá na něm nejsem. Na dovolených a u babiček mi to bez monitoru ani nepřijde. Ale v postýlce ho nechávám - jedna ze zvyku a jednak, když už ho jednou mám… Zbavím se ho v nejbližší době - kluk půjde do velké postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí