Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@SS123 píše: Více
Může být, když zlepšení přišlo po neurologickém vyšetření.
@SS123 Tak to jsme na tom stejně. Snad nám to někdy zmizí úplně.
@Terinka21 Přála bych si to strašně moc abych ty to stavy už neměla. Když budu mít CT v pořádku tak to určitě bude jen v hlavě nebo nevím no.
@Babička 67 Dobrý den tak snad budu mít CT v pořádku. Doufám že to nebude nic vážného. Ale už bych chtěla vědět z čeho to motání mám.
@Terinka21 mě třeba vadí i když zakloním hlavu do zádu jako bych se chtěla podívat na nebe tak se točím také hrozný no
@SS123 to s tou hlavou mám úplně stejně, mám vždy strach že spadnu
@Terinka21 Ano přesně tak. Tak ty motáky mám pořád. Ale teď 6.1. jedu konečně na to CT
@SS123 Tak Vám držím palce, ať to dopadne dobře. Kdy budete vědět výsledky?
@Terinka21 Dobrý večer, tak mám konečně po CT vyšetření. Výsledky se dozvím 10.1. jdu na kontrolu na Neurologii.
@Terinka21 Dobrý den tak na konec si mám zavolat prý na výsledky v pondělí. Ale sem v klidu nějak to prostě dopadne no.
@Terinka21 Dobrý den, tak už vím výsledky z CT a EEG. CT v pořádku! EEG nález ale prý je to úplně normální že to má hodně lidí, že se nemám bát. Příští kontrola 7.2. a domluvíme se prý co dál.
@SS123 Dobrý den, tak to jsem ráda, že Vám to dopadlo dobře, určitě jste si oddychla. Tak to vypadá vážně na tu psychiku. To EEG když to má hodně lidí a je to normální nález, tak to znamená také, že je nejspíše vše v pořádku.
@Terinka21 Děkuji vám, přesně tohle se mi děje také v obchodech třeba v Kauflandu když jsem. Ze začátku v pohodě a pak to přijde že se motám v obchodě.