Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@SS123 něco takového mi kdysi napsali taky bylo to na…
bych se asi na tu neurologii vrátila a chtěla CT nebo Magnetickou. Protože když na ušním řekli že v pohodě tak to rovnováha nebude… Zkusila bych jiného neurologa a otravoval dokud by na něco nepřišli
mě to tehdy trvalo rok než přišli na tu encefalitidu furt mě posílali k psychiatrovi že se motam od psychiky…
@Enli Dobře děkuji vám. Objednam se k jinemu neurologovi jak říkáte vy. Vy si myslíte ze by to mohlo být něco s hlavou? Nebo psychika?
@SS123 tak pokud je to od krční páteře tak vám měl rehabilitace předně napsat neurolog jako mě tehdy. Ale každopádně by měli tu krční páteř zobrazit a až se vyloučí vše co by to mohlo být tak klidně zkusit něco na tu psychiku. Ono motání hlavy může být od čehokoliv klidně od srdce ![]()
@Enli no já byla na téhle Neurologii po druhé a přijde mi pan doktor dost arogantní vůči svým pacientům. Pacient přijde s problémem a chce pomoci ale naopak schytá urazky atd… zkusím najít jiného a uvidím. Neurolog mi řekl ze mám zkusit brat Magnosolv a kdyby poříže pretrvavaly tak mám přijít, ale nevím po tom co se chová tak to ke svým pacientům. Nebo jestli to mám prekousnout a dořešit to už rovnou u neho když uz sem tam jednou byla.
@vokishka Dobrý den, tak sem se objednala na Neurologii znova a jdu tam v pátek tak uvidím co a jak. Jinak motání hlavy mám neustále skoro nikam ani nedojdu fakt hnus. Jenom ležím a koukám na TV.
@Enli Dobrý den, na Neurologii jdu znova teď v pátek tak uvidím. Jinak motání hlavy mám neustále nikam ani skoro nedojdu jen doma ležím a koukám na TV fakt hnus.
@SS123 tak držím palce ať na něco přijdou pak dejte vědět jak to dopadlo. Motání hlavy je fakt peklo. Ještě mě napadá srdce a tlak máte v pořádku? To by taky mohlo tohle způsobovat.
@Enli Děkuji vám mockrát. Když mi měřily tlak tak říkal pan doktor vždycky že dobrý také nevím no. Ale když sem byla menší tak mi řekl doktor že mám nízký tlak. Tak už nevím co si myslet no. A o srdci nic nevím vždy si mě poslechly a nic neříkal doktor.
@Enli Já stím právě byla i na pohotovosti tam mi dali kapačku nabrali mi krev a vše v pořádku. A že se mám prý objednat na Neurologii.
@Enli Co sem četla tak nějaká paní měla též podobné příznaky jako já a měla to od Psychiky. Tak nevím no někdo říká Krční páteř, nekdo od Psychiky. Uvidím no ale je pravda to že mě to začalo před 5 měsíci a to sem byla ve stresu hodně tak nevím no.
@Enli Dobrý den, tak na konec jdu k jinému Neurologovi zítra se budu objednávat doporučila mi ho známa. Je prý sním velice spokojená. Tady k tomu co sem měla jít já tak je velice arogantní a prý většinou se lidem směje a posílá je rovnou na psychiatrii. Takže doufám že mi dá nějaký bližší termín protože ty stavy jsou hrozné mám klid jen když spím no.
@SS123 najít dobrého neurologa chce čas
určitě jděte tam kde se budete cítit nejlépe
někdy to stojí i za cenu čekání já taky měla s první neuroložkou problém tak šla k druhé, která byla lidská a ochotná mi naslouchat ![]()
@Enli je tak to jste mě uklidnila. Po prvním vyšetření u pana Neurologa jsem se fakt dobře necítila. Měla jsem dojem jako bych ho svýma potížema spíše obtěžovala. Měla sem dojem jako by byl arogantní. Teď sem si našla snad dobrého Neurologa uvidím no. Ty stavy co mám už nechci nemohu ani nikam jít všechno se to semnou motá. Jak říkám jen ležím tak snad na něco už přijdou doktoři. Snad to nebude nic vážného. Vy jste měla stejné stavy jako já?? Ze jste nemohla nikam ani dojít a vše se svami motalo.
@SS123 já jsem měla motání hlavy a dnes mám. V začátcích jsem měla to co vy ani jsem nemohla stát a měla jsem k tomu neskutečnou únavu. Byla jsem u neuroložky co mě odbyla že se mám zaměřit na psychiku ale s tím jsem se nesmířila tak jsem šla jinam kde mě hospitalizováni okamžitě a našli tu encefalitidu spojenou se zánětem v těle od mandlí. Prostě se nesmíte dát motání hlavy je jen příznak nějaké nemoci pokud to není od krční páteře a to dobrý neurolog pozna ![]()
@Enli Tak vám mockrát děkuji. Jsem zvědavá na co pan doktor přijde nenechám se odbýt. Nechci chodit k panu doktorovi který mě má jen za blázna. Budu poslouchat vaše rady a nenechám se jen tak odbýt. Zítra se hned objednám tak uvidím kdy mi dají termín snad co nejdříve.