Závratě už rok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
8.10.15 18:23

Já když jsem s tímto problémem byla v nemocnici, tak mi dávali do kapačky magnézium, má to taky uvolňovat svaly, takže určitě vyzkoušejte, lze koupit v lékárně bez předpisu. Já ho mám pohotovostně taky doma, koupila jsem si šumivé, když začínám cítit motání, tak si dám dvě tablety do půl litru vody, abych zároveň i doplnila tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.10.15 19:42

OK, zeptám se. Děkuji za radu.. :palec: @Ivtcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65641
8.10.15 20:27

Taky jsem měla polohové vertigo. Na ORL se mnou doktor provedl cviky a úleva neskutečná. Může to dělat i neurolog, pokud to umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
8.10.15 20:33
@Ivtcha píše:
Já když jsem s tímto problémem byla v nemocnici, tak mi dávali do kapačky magnézium, má to taky uvolňovat svaly, takže určitě vyzkoušejte, lze koupit v lékárně bez předpisu. Já ho mám pohotovostně taky doma, koupila jsem si šumivé, když začínám cítit motání, tak si dám dvě tablety do půl litru vody, abych zároveň i doplnila tekutiny.

to došlo tak daleko, že si byla i v nemocnici jo? To je mazec. Já teda taky piju ten šumivý hořčík, tak na tom něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.10.15 21:35
@Quinn7 píše:
to došlo tak daleko, že si byla i v nemocnici jo? To je mazec. Já teda taky piju ten šumivý hořčík, tak na tom něco bude.

Stalo se mi, že jsem ráno vstala a celý svět se mi obrátil vzhůru nohama a točila jsem se jako na kolotoči, strašný masakr :poblion: V nemocnici jsem dostala nějaké léky a kapačky a šla jsem domů. Na nic nepřišli a prý ASI taky od krční páteře. Ale od té doby se snažím zvolnit, vím, že se zbytečně přepínám. Takže míň kafe, více tekutin, magnézko, víc spánku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.10.15 22:43

Byla jsem dnes v lékárně a na doporučení prodejce, jsem si koupila Guajacuran. Tak zkusím a uvidíme. :lol:
Máte s ním někdo zkušenost? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
8.10.15 22:56

@Samantha25 já mám taky takové stavy už dlouhodobě, byla jsem na vyšetření i v nemocnici, mám šumivé magnézko, ale moc to nezabírá :nevim:
A není Guajacuran takové mírné antidepresivum bez předpisu? Ty jsi v lékárně říkala, že to máš psychické?

já ho brala před zkouškama…byla jsem vyklepaná jak ratlík a asi to trošku pomohlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.10.15 23:19

Říkala jsem jí, že mě bolí krční páteř a cítím, že to mám ztuhlé a chtěla bych něco na uvolnění, tak mi nabídla ten Guajacuran. Zkusím to, buď to zabere nebo ne :nevim: Pač ta krční páteř mě dost bolí :roll: @Martisek79

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
9.10.15 19:06
@vokishka píše:
Taky jsem měla polohové vertigo. Na ORL se mnou doktor provedl cviky a úleva neskutečná. Může to dělat i neurolog, pokud to umí.

Ahoj, a muzu se jake cviky? To zni zajimave…

• Citovat
  • Upravit
65641
9.10.15 20:18

@KayaRepublic No je to vlastně rychlé položení ze sedu na lehátku, hlava je v určitém úhlu. Je to rychlovka. Jednou na každou stranu a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
9.10.15 21:13

@vokishka a kdyz si trpela polohovym vertigem, to si mela zavrate porad? Jak dlouho trvalo, nez ti na to prisli? Jak se to projevovalo? Promin, ze se tak ptam :lol:
A co ted uz ses toho zbavila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65641
9.10.15 21:30

@Samantha25 Měla jsem to asi půl roku. Začalo to několikahodinovým neustálým točením hlavy při pohybu, v noci v posteli. Nemohla jsem se pohnout, i jsem zvracela. Po několika hodinách se to zmírnilo, mohla jsem i normálně chodit, jen jsem nemohla dělat některé pohyby hlavou. Spát jsem mohla jen na jednom boku. Když jsem se ve spánku otočila, tak mě okamžitě vzbudila šílená závrať. Točilo se všechno kolem mě. Přišel na to doktor na ORL, je to vyšetření speciálně na to. Položí tě rychle na bok, na jednu stranu, na druhou a sleduje u toho zorničky, na těch se to dobře pozná. Po těch repozičních manévrech, kdy mi to spravil, jsem měla cvičit něco podobného doma. Ale vydržela jsem to týden, některé dny jsem po tom cvičení zvracela, jak se mi motala hlava. Neuroložka říkala, že to hodně lidí nemůže cvičit, mají právě takové problémy. Měla jsem několik měsíců pokoj, teď se mi to asi pomalu vrací, ale rychle mi pomůže změna polohy. Doktor na ORL říkal, že mi přesypal krystalky v uchu, prý se někdy špatně přesypou a dělají takový problém. :lol: ani jsem nevěděla, že v uchu něco takového máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
9.10.15 22:31

@vokishka To je vazne otravny, alespon vis z ceho to mas, coz ja rict nemohu. Bojim se z ceho to asi je…ikdyz mi neurolozka rekla, ze kdyby to bylo neco super zavaznyho uz se to projevi. :nevim: Jsem vazne zoufala… :zed:
Kolikrat si zabrecim jak me to stve!
Strasne me boli za krkem a kdyz polozim hlavu na rameno -bolest jako svina :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
10.10.15 10:14
@vokishka píše:
@KayaRepublic No je to vlastně rychlé položení ze sedu na lehátku, hlava je v určitém úhlu. Je to rychlovka. Jednou na každou stranu a byl klid.

Vyborny! :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
65641
10.10.15 10:15

@KayaRepublic No jen jsem měla co dělat, abych potom dojela domů a někde cestou nezvracela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí