Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě výsledky říkají při návštěvě, jinak volali mě pouze při dost závažném problému ![]()
Myslím, že normálne nevolávají…Většinou jen při nejakém problému… ![]()
Když mi takhle od nějakého doktora předčasně zavolali, vždy to bylo proto, že byl problém ![]()
Myslite ze mi můžou volat proto ze jsem třeba predavkovana leky?
Zítra tam zavolej ať vis co a jak. Hlavně to neodkládejte. Držím palce
Mě volali jen jednou, protože jsem potřebovala podle výsledků změnit dávkování a sestřička se se mnou potřebovala domluvit, jestli budu stávájící prášky půlit a nebo mi má poslat recept na odpovídající dávku. Nikdy potom ani předtím takovou péči neprojevili, taky jsem se tenkrát docela lekla.Tak držím palce, ať je to jenom taková prkotina ![]()
@Anonymní píše:
Myslite ze mi můžou volat proto ze jsem třeba predavkovana leky?
Asi spatne vysledky. Proste tam hned zitra rano zavolej. Ted uz to nevyresis.
Možná, ale to by jsi poznala bylo by ti zle, mě volali kvůli horším věcem
Jako opravdu to muže být jen „prkotina“-presne jak bylo psáné výše-potreba zmenit dávkování, nebo treba horší krevní obraz(potreba doplnit a napsat železo), atd…
No snad je to jen prkotina, necítím se nějak moc blbe, jen mi přijde že jak 2× v týdnu beru tu vyšší davku tak mam příznaky zvysene funkce, jinak na sonu už jsem byla před 3 měsícem asi tak tam snad problém nebude
Tak ti mohli volat ze se jim to potento a musí ti to nabrat znovu. Zavolej tam zitra, nemusis hned stresovat celou noc. Hodne stesti ![]()
@Anonymní píše:
No snad je to jen prkotina, necítím se nějak moc blbe, jen mi přijde že jak 2× v týdnu beru tu vyšší davku tak mam příznaky zvysene funkce, jinak na sonu už jsem byla před 3 měsícem asi tak tam snad problém nebude
tak to snad bude jen prkotina, určitě tam zavolej a dej vědět moc držím palce ![]()
Taky mě odebrali na trak krev což nechápu to je prý u zvyseny funkce, já mám snizenou. Třeba se ukázalo ze to mam kombinovany ![]()
Ahoj, dnes mi volali z endo, bohužel neberu cizí čísla tak jsem to nezvedla ale teď večer jsem zjistila na netu číslo a prý je to z endo, byla jsem tak před týdnem na odběru krve, se divim že mi volají? Nemůže to byt nějaký problém? Vám normálně volají vysledky?