Volali mi z endokrinologie

Anonymní
7.10.15 21:47

volali mi z endokrinologie

Ahoj, dnes mi volali z endo, bohužel neberu cizí čísla tak jsem to nezvedla ale teď večer jsem zjistila na netu číslo a prý je to z endo, byla jsem tak před týdnem na odběru krve, se divim že mi volají? Nemůže to byt nějaký problém? Vám normálně volají vysledky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27763
7.10.15 21:49

Mě výsledky říkají při návštěvě, jinak volali mě pouze při dost závažném problému :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
7.10.15 21:52

Myslím, že normálne nevolávají…Většinou jen při nejakém problému… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.10.15 21:52

Když mi takhle od nějakého doktora předčasně zavolali, vždy to bylo proto, že byl problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.15 21:53

To si mě ted dost vystrašilaa ach jo :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.15 21:55

Myslite ze mi můžou volat proto ze jsem třeba predavkovana leky?

• Citovat
  • Upravit
347
7.10.15 21:55

Zítra tam zavolej ať vis co a jak. Hlavně to neodkládejte. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
7.10.15 21:56

Mě volali jen jednou, protože jsem potřebovala podle výsledků změnit dávkování a sestřička se se mnou potřebovala domluvit, jestli budu stávájící prášky půlit a nebo mi má poslat recept na odpovídající dávku. Nikdy potom ani předtím takovou péči neprojevili, taky jsem se tenkrát docela lekla.Tak držím palce, ať je to jenom taková prkotina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85534
7.10.15 21:57
@Anonymní píše:
Myslite ze mi můžou volat proto ze jsem třeba predavkovana leky?

Asi spatne vysledky. Proste tam hned zitra rano zavolej. Ted uz to nevyresis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27763
7.10.15 21:57

Možná, ale to by jsi poznala bylo by ti zle, mě volali kvůli horším věcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
7.10.15 22:01

Jako opravdu to muže být jen „prkotina“-presne jak bylo psáné výše-potreba zmenit dávkování, nebo treba horší krevní obraz(potreba doplnit a napsat železo), atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.15 22:04

No snad je to jen prkotina, necítím se nějak moc blbe, jen mi přijde že jak 2× v týdnu beru tu vyšší davku tak mam příznaky zvysene funkce, jinak na sonu už jsem byla před 3 měsícem asi tak tam snad problém nebude

• Citovat
  • Upravit
2155
7.10.15 22:05

Tak ti mohli volat ze se jim to potento a musí ti to nabrat znovu. Zavolej tam zitra, nemusis hned stresovat celou noc. Hodne stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27763
7.10.15 22:06
@Anonymní píše:
No snad je to jen prkotina, necítím se nějak moc blbe, jen mi přijde že jak 2× v týdnu beru tu vyšší davku tak mam příznaky zvysene funkce, jinak na sonu už jsem byla před 3 měsícem asi tak tam snad problém nebude

tak to snad bude jen prkotina, určitě tam zavolej a dej vědět moc držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.15 22:11

Taky mě odebrali na trak krev což nechápu to je prý u zvyseny funkce, já mám snizenou. Třeba se ukázalo ze to mam kombinovany :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex