Závratě už rok

253
7.10.15 22:04

Závratě už rok

Ahoj vsem :mavam:
Lidicky, tak mooooooc bych byla rada, kdyby mi nekdo z Vas poradil ohledne meho problemu. Uz rok trpim na zavrate chvili v pohode, pak to zas prijde, ze kdyz otocim hlavou anebo zaklonim hruza.. - kdyz sedim nebo stojim, mam pocit, ze se hybu ze strany na stranu a kdyz si lehnu jako bych padala a oci mi uplne utikaji, neni to kazdy den… Zkousim Daroffovy cviky a zda se mi to lepsi… Je mi 24 let, s nicim se nelecim, krev v poradku, endokrinologie v poradku, u neuroložky pry psychika, coz se mi nezda :nevim: Na RTG patere - mirna kyfoza a skolioza krcni patere-ta me boli paradne :? Jsem objednana na ORL… Tak uvidime ;)
Lidicky, nemate s tim nekdo zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
7.10.15 22:10

Dobreho fyzioterapeuta. Tipuji to na krcni pater, vlastni zkusenost. Dobry /nemusi to byt hned prvni, koho najdete/ fyzioterapeut pomuze. Zkuste to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
7.10.15 22:12

Já to taky mám od krční páteře…stačí prudký pohyb a mám kolotoč… :think:…a taky nemáte třeba zatuhlé svaly kolem krční páteře? i to může být ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
7.10.15 22:15

Jsem objednana na automobilizaci krcni patere, parafin a elektromagnety, nevim jestli to postaci :nevim: kazdopadne Vam dekuji za prispevek.. :kytka: @Halamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
7.10.15 22:17

Ja jsem ztuhla cela :? Jsou to hrozne stavy… A zkousela jste na to neco? :) @Alušík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
7.10.15 22:30

@Samantha25 ten parafín je OK…jinak cvičení…a pořád nějak protahovat ten krk…ale já to mám ze stresu…Vy jste ještě mladinká :mavam:
mám kamarádku masérku, ta mě vždy cky procvičí…a pomůže to…držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.10.15 22:36

@Samantha25 psychika.. taky to tak mam.. Motani, jakoby hlava ve sveraci a cekam kdy to semnou sekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.10.15 22:52

@Samantha25
Ahojky, tri roky zpatky jsem mela zavrate a bylo to od ucha: polohove vertigo. Jakmile jsem si lehla na zada, nebo pravy bok, zaclo se to se mnou tocit, bylo mi na zvraceni. Dostala jsem tanakan a torecan, nelezet v poloze, ve ktere mi to vadilo (coz se ani nedalo). A asi tak do tri mesicu se to zlepsilo. Drzim pesti, aby to uz brzy preslo a Vam se ulevilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
7.10.15 23:51

Ano, ani psychika se pry neda vyloučit… To je fakt… :think: A to polohove vertigo me take napadlo :think:… Holky, diky moc za názory… :kytka:
Jen doufam, ze konecne naleznu co to způsobuje a zbavit se toho, je to na palici.. Pak nema mit clovek psychickou poruchu, kdyz nevi co mu je… :zed: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
8.10.15 00:01

@Samantha25 me by ciste laicky jako prvni napadlo problem v uchu…je tam nejake centrum kontroly pohybu…kdyz se to neprokaze, tak bych trvala na dalsich vysetrenich, nenechat se odbit, ze to je psychicky…magnetickou resonanci, CT mozku atd…uz jsem take jednou podobne vymluve uverila, ze moje opakovany zanety mocaku jsou psychicky a trapila se nekolik mesicu dal…mas dobreho obvodaka? ten nekdy vi vic, nez kdokoliv jiny…zna te a muze se zamyslet nad souvislostma…drzim palce!!!

• Citovat
  • Upravit
3111
8.10.15 00:03

No já to taky měla. Mám to od krční páteře. Občas mám ještě pořád takový no „divný pocit“. A jednou se mi stalo, že ve večerce jsem měla doopravdy pocit že sebou seknu, musela jsem to prodýchat, hnusnej pocit. Já to mám od dlouhýho sezení u počítače. Pomohli mi nějaký prášky na uvolnění svalů. Pak jsem chodila na rehabilitace ty byly na prd. Od tý doby co začaly problémy s páteří, mám pocit že mě bolí celej člověk a to je mi taky jen 24. Od včerejška mě aktuálně bolí noha, z čeho to netuším. Už jsem z toho na prášky fakt. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
8.10.15 00:03

@Samantha25
a kdybys byla v koncich, tak bych taky premyslela o strave a prijmu tekutin, se mnou teda vhodne zvolene jidlo dela divy…

• Citovat
  • Upravit
253
8.10.15 10:54

Muj obvodní lékař je v pohodě, jenže ten to také svede na páteř :roll: Jinak Ti děkuju za názor :palec: @KayaRepublic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
8.10.15 10:57

Jojo, také mě to už několikrát přepadlo - pocit, že sebou svihnu o zem :roll: tyjo, zkusím se zeptat v lékárně na lék na uvolnění svalů, diky :palec:
@Quinn7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
8.10.15 15:45
@Samantha25 píše:
Jojo, také mě to už několikrát přepadlo - pocit, že sebou svihnu o zem :roll: tyjo, zkusím se zeptat v lékárně na lék na uvolnění svalů, diky :palec:
@Quinn7

Já měla Sirdalud napsaný od doktora. Takže asi bez předpisu to nejde. Ale možná něco na ten způsob mají i bez předpisu, zkus se zeptat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí