Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Budoucí vláda plánuje vánoční prázdniny již os 20.12. To by mě zajímalo, kam si Ti rodiče asi ty děti strčí.
@Svistice píše:
Budoucí vláda plánuje vánoční prázdniny již os 20.12. To by mě zajímalo, kam si Ti rodiče asi ty děti strčí.
ne že bych to trochu neočekávala, ale padne na to celý zbytek mé dovolené…jinak si je strčím do auta a pojedou hezky se mnou do práce vydělávat. Ale asi raději ty prázdniny, než online výuku, takto se třeba smiluje babi s dědou ![]()
@Svistice píše:
Tak to mi přijde jako celkem rozumné, pokud to vyhlásí v dostatečném předstihu.
@j.a.n.i1 píše:
Mě to přijde prašť jak uhoď. Spousta lidí už má dovolenou vyčerpanou, takže dodatečné 3 dny na prosinec si na těžko někde vyčarují, a tak strčí děti v lepším případě k prarodičům, v horším je asi dají do klokánku.
Spousta obchodních firem v prosinci finišuje, takže tam je zákaz dovolených v tomhle období.
@Toluma píše:
Jenze spolu byly to pondeli, kdy se testovali. Loni to takhle bylo
Hygiena, kdyz stihne nekoho natrasovat, tak vetsinou az treba po 5 dnech. Proto je ted lepsi, kdyz si to lidi resi sami. Decka maji narok na testy zdarma, neni problem, sby ucitelka pozadala rodice, at jdou ostatni decka aspon na test. Nekteri to tak delaji. Za me, kdyz uz se utraci desitky milionu denne za testy, tak bý se to melo delo logicky
Stačí, že to po víkendu a všichni mají ochranu úst a nemusí se do karantény.
@Svistice píše:
K prarodičům ![]()
@j.a.n.i1 píše:
To ano, ale nikde neni stanoveno, ze by od 50% neco nastavalo automaticky. Jo, muze ji pri velkeabsenci khs zavrit, to jo, pak ti zdravi maji ocr od skoly nebo taky nemusi a pak se skola musi postarat i o jednoho, v tom jsme myslim ve shodě.
U nas se postarali, tri ockovani a tedy netestovani, ze tridy, kde je vice pozitivnich, se prifarili k paralelce. Kde teda je taky kovid, jen je hygiena nezavrela ještě ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak nekdo je tam musel poslat, ne?
ja sla s ditetem bez pokynu, melo priznaky
@j.a.n.i1 píše:
Ale školní řád nepodložený zákonem si mohou strčit přesně tam, že. Buď musí na základě něčeho oficiálně zavřít část školy a pak jsou povinni potvrdit papír na OČR nebo musí zajistit výuku, nemohou si vyhlásit že děti budou doma, ale OČR nepotvrzujeme.
ta dv podlozena legislativou je, jen se mi to nechce hledat
vygugluj si Metodické doporučení pro vzdělávání distančním způsobem- MŠMT
Příspěvek upraven 24.11.21 v 17:28
@matkabagristy píše:
ja sla s ditetem bez pokynu, melo priznaky
Tak nikdo ti nebrání, zařídila jsi si to. Pokud bys chtěla omluvenku, musíš přes lékaře. Řešení to má
@Lama Lama píše:
Tak nikdo ti nebrání, zařídila jsi si to. Pokud bys chtěla omluvenku, musíš přes lékaře. Řešení to má
dyt jo, uz se cyklime
@j.a.n.i1 píše:
Souhlas.
@matkabagristy píše:
ta dv podlozena legislativou je, jen se mi to nechce hledat
vygugluj si Metodické doporučení pro vzdělávání distančním způsobem- MŠMTPříspěvek upraven 24.11.21 v 17:28
Metodické doporučení nema se zakonem ani vyhlaskou nic společného.
@j.a.n.i1 píše:
Metodické doporučení nema se zakonem ani vyhlaskou nic společného.
metodicke doporuceni vychazi ze skolskeho zakona a jinych zakonu.
@matkabagristy píše:
metodicke doporuceni vychazi ze skolskeho zakona a jinych zakonu.
Ale pro kohokoliv mimo není závazné, takže muze vychazet jak chce, ale ostatní se musi ridit pouze tim, co rika zakon a nikoliv nejakym metodickym pokynem.