Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Zdravím, chtěla bych si jen postěžovat, jak už mě štve současná situace. Mám dceru 2 roky, se kterou chodím na kurz plavání, který končí v lednu. Ráda bych ho s ní dochodila, ale bohužel jsem nemoc neprodělala (manžel i dcera ano - skoro bez příznaků) a platit každý týden 800 za PCR (pokud to takto schválí) mi připadá jako blbost (nyní si dělám samotesty, které fasuje manžel v práci). Očkování se mi příčí, jelikož jsem v současné době těhotná a nešla bych v těhotenství na žádné očkování. Navíc mi obecně očkování nedělá dobře a vždycky omdlívám. Gynekolog mi odmítl napsat papír, protože to není kontraindikace. Jinak nikam nechodím na žádné akce, do hospody atd., jsem s dcerou doma. Za celý život jsem měla možná párkrát rýmu a kašel, jinak nemocná nebývám. Už z toho chytám deprese, co se to tady děje a proč nás musí omezovat. Pořád hledám, co za tím je, kdo z toho má prospěch a co bude dál.
Myslim za vším hledat peníze, skutecny prospěch z toho má hrstka a dál bude nejspíš jen závislost.
Co za tim je? Přes 30 tisic mrtvych
Fakt nechapes, proc se musis omezovat jo? ![]()
Nedavno mi umrel znamej, na covid neveril a nemocnej nebývá, 42 let, jeden den ho odvezli a druhej den mi svagrova volala, ze zemrel. Covid v těhotenství je sakra blbej, takže bys mela byt jo rada, ze mas o to nizsi sanci se nakazit.
Ale kdyz te vic bavi hledat spiknuti ![]()
Také nejsem očkovaná a pokud omezí testy pouze na PCR, tak to bude taky v háji. Štve mě to, očkování určitě nechci a nezbývá než vyčkat s čím zase přijdou ![]()
Taky se nechci ockovat, je jiz prokazano, ze mlade zdrave zeny nemuvaji zavazny prubeh. Jako zcela absurdni vnimam ockovani deti, ktere maji prubeh v drtive vetsine pripadu bezpriznakovy nebo s velmi mirnymi priznaky.
Ať chodí manžel a nebo hold počkat do jara až se situace uklidní ![]()
Je to na hlavu ale každý to musí snášet. Nejste sama. ![]()
Dětské plavání je hlavním ohniskem nákaz! Následované malováním pro děti a kavárnami s herničkou. Vraždíte všechny babičky, co tam chodí ![]()
Sorry, taky mě to se*e.
@Jolka86 manzel chodí do práce ![]()
@Villanelle to je právě ten problém. Už nikdo nehledá přesně důvody, proč zemřel. Jestli dostal velkou nálož, nebo jestli ještě neměl nějaký skrytý problém. Už se taky stalo, že zemřel fotbalista na zástavu srdce, protože měl skrytý problém o kterém nevěděl. Mě loni zemřel děda - měl rakovinu, metastazy všude, ale stejně má v úmrtím listu covid. Prostě těm číslům nevěřím.
Beztak dojde k promoření, pokud se očkovaní netestujou.
Tak otázka je, jaký věk jsou mladé ženy.
Jako v osmnácti asi jo, ale já jsem třeba prodělala tady ten hnus ve třiceti a následky mám doteď. Ale zase nevím, jestli jsem ještě mladá nebo už stará paprika
Jinak naočkována jsem, ale v těhotenství bych asi měla strach ![]()
@MayaPis plavani je dopoledne, kdy je manzel v práci. Bohužel na jaře už budu doma s prckem..
@MrsNorris jo přesně tak se cejtim
ja se naopak těhlech babiček bojím - jsou očkovaný, netestujou se a furt vysedavaj někde po doktorech
@Villanelle píše:
Co za tim je? Přes 30 tisic mrtvychFakt nechapes, proc se musis omezovat jo?
Nedavno mi umrel znamej, na covid neveril a nemocnej nebývá, 42 let, jeden den ho odvezli a druhej den mi svagrova volala, ze zemrel. Covid v těhotenství je sakra blbej, takže bys mela byt jo rada, ze mas o to nizsi sanci se nakazit.
Ale kdyz te vic bavi hledat spiknuti
Souhlasím.. ale to je asi jediné, co můžu dělat..
Kamarádka byla taky proti očkování v těhotenství, i když doktor ji v druhém trimestru očkování doporučoval a skoro až naléhal. Ona odmítala. V den kdy šla na vyvolání porodu zjistili, že je pozitivní na covid, i když bez příznaků. Porod s komplikacemi skončil císařský řezem. Malá se narodila s horečkami a špatně dýchala, pozitivní na covid, skončila na JIP. Dva dny jí nebyli schopni říct, jak na tom její dcera je, nakonec si ji mohla pochovat až po třech dnech a v porodnici zůstali ještě týden. Celá tahle její zkušenost ji dost traumatizovala. Já bych být tebou na očkováni šla.
@tutulka123 píše:
blablaNavíc mi obecně očkování nedělá dobře a vždycky omdlívám.
blabla
Ne, s takovýmto argumentem se fakt neočkuj. A hlavně nechoď k volbám. Děkuji.
V Německu už zase obnovili proplacení testů. Testy pro těhotné proplaceli vždy. Nechápu proč to u nás nejde?