Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
22.11.21 21:45
@Popeladym píše:
Není první. Z emimi už byly vyštvaný i slušně diskutující. Člověk tu musí být pořád víc otrlej.

nebo umet argumentovat, zduvodnit sve nazory. Lucenka ujela, byla neprimerene drsna na dlouholeteho uzivatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39027
22.11.21 21:46
@ontarova.stara píše:
Ano, i já už jsem byla nucena Abdula s celou rodinou vyhnat ze sklepa, protože mi tam zabírali místo, které mohu výhodněji pronajmout nějaké farmaceutické lobby jako sklad experimentálních vakcín.

Myslim, ze ted by se taky mohla siknout laborka s PCR testy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.11.21 21:47
@matkabagristy píše:
nebo umet argumentovat, zduvodnit sve nazory. Lucenka ujela, byla neprimerene drsna na dlouholeteho uzivatele.

Jo, ona jo. Kolikrát zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
22.11.21 21:51
@Popeladym píše:
Není první. Z emimi už byly vyštvaný i slušně diskutující. Člověk tu musí být pořád víc otrlej.

tak Lucenka taky nebyla svatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39027
22.11.21 21:53
@Anna766 píše:
Neblokli, ale odešla sama, jen předtím pokopala a pozurážela kdekoho.

Ahaa. Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.11.21 21:56
@alejandra píše:
tak Lucenka taky nebyla svatá

Vždyť jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
22.11.21 21:59

Lucenka odesla po jedne takove hnusne diskzsi, kde se navazela sproste do matky nekoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.11.21 22:43

Jsem občas zahlédla, že nemůže vystát toho kluka (nevzpomenu si, jak má přezdívku tady), ale trvalo to dlouho. Jestli jsem to dobře pochopila. Tak tenhle mladý a studující kluk. Asi čeká dítě s přítelkyní. A to byla asi pro ní poslední klapka. Nerozdýchala to. Protože ho pak urážela. I jeho mámu. Je zatrpklá osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
22.11.21 22:43
@matkabagristy píše:
ne.
ne, po pul roce prisla vyzva k 3. davce

Když jsem dnes viděla tu paniku, ze tečka nefunguje, tak mě na chvíli napadlo, ze už to vzali z gruntu a po 6 měsících od 2. dávky to vypnuli. No, na to nemají koule :mrgreen: po druhé dávce mas jen výzvu, kterou zatím lze ignorovat. 181. den po covidu máš zakaz a jsi třídní nepřítel…. Jo jasně můžu se očkovat a riskovat, ze budu zrovna ta co ji ochrne obličej nebo zabije sraženina a úplně zbytecne, protože protilátky už mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.11.21 23:26
@inkakřivák píše:
@Sonarka Myslíš, že hospody berou málokoho? Ty fakt do hospod asi nechodíš. Jinak bys viděla, pro kolik lidí je to každodenní životní nutnost. Nalít si do hlavy svých deset kousků a trada domů k rodince.

Takových zoufalců znám celkem dost, ale žádného, který by se kvůli tomu nechal očkovat…zkrátka dělají nelegální párty u někoho v bytě, sklepě…dokud se uznávaly testy, tak třeba můj ex chodil do jedné hospody, kde ty testy pro ně měli již připravené…takže ono obejít se konkrétně tohle, dá vždy…hůř se to obchází v práci, či při tom cestování.
A ne, do hospody opravdu nechodím.

• Citovat
  • Upravit
106491
23.11.21 00:57
@Kelsey píše:
Dneska mi náš známý říkal, že se jeho kolega Jehovista nechal očkovat. Ten hlásal prvně, že raději zemře, než se očkovat. Už je taky očkovaný.

Cesi jsou odjakživa srabi, podlehneme nakonec vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
23.11.21 08:02
@Sonarka píše:
Myslela jsem to tak, že Pfizer spolu s Modernou jsou uznány k očkování i pro děti od 12 let a mladistvé…pro mladší děti samozřejmě zatím ne, ale v Americe snad už Pfizer schválili i pro děti od 5 let…Odkaz nemám, ale lze to snadno vygooglit.

BUde to i u nás, do EU už míří dětské vakcíny, budou tu do týdne, pak to budou distribuovat do členských států. Je v tom třetina toho, co je v dospělácké comirnaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
23.11.21 08:06
@Calathea píše:
Jo já vím :roll:, zatímco ockovanej je nesmrtelný do roku 2025.

Zatím, protože oni testovali, že vakcína je bezpečné pro aplikaci, ale nemohli tetsovat, jak dlouho vydrží protilátky. A vydrží krátce, z toho jsou všichni překvapení. Ne jen z očkování, zrovna tak po prodělání, jak rychle v tom čase ty protilátky klesají, oproti jiným nemocem. Takže už se spekuluje o tom, že po druhé dávce to bude také omezeno na nějakou platnost, padá 6 měsíců. Třetí booster dávka to zase zvedá nahoru, docela dost, až na 97%. Jak to bude v čase klesat, to se zase neví. Takže řeči o nesmrtelnosti jsou zbytečné. Upraví to s ohledem na nová data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí