Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Snorlaxik píše:
A tobě zase nic nebrání se odstěhovat do nedemokratické země, kde je očkování povinné pro všechny.
proč by to dělala? stačí pár měsíců počkat…
Tady zakladatelka. Už si tady opravdu připadám jako divná výjimka. Mám malou dceru, jsem těhotná. Do hospody, do kina, na výstavy jsem v posledních 5 letech prakticky nechodila. Alkohol nepiju, nekouřím, stravuju se zdrave, chodím ven na procházky. Jen si myslím, že je pro nenarozené dite lepší vyvíjet se bez jakéhokoliv zásahu a očkování. Po porodu další dítě už neplánujeme, tak na očkování půjdu. Pokud tedy nenastane nějaká další změna v uznávání vakcín. Do té doby si to v klidu proválím doma. Nechápu proč by mě někdo měl nutit nechat do sebe něco píchat. Co se týče okolí, stykam se pravidelně jen se 3 lidmi, z toho 2 jsou už preockovani boosterem a jeden prodělal covid minulý měsíc. Pokud chce jít někdo k nám domů, testuju je samotestem, protože nechci aby mi sem něco přitáhli.
Je na tom něco špatně? Jsem opravdu tak strašně nezodpovedna, když se nechci očkovat?
PS: na plavání dostaneme voucher, takže bude chodit manzel s dcerou o víkendu ![]()
@Snorlaxik píše:
Třeba Afrika, kam si teď lítají lidi z Evropy odpočinout od covidu. Už na to přišla i Jižní Amerika.
Ano, v Africe je blaze. Zahlcení něčeho, co prakticky neexistuje, totiž není třeba řešit ![]()
@Snorlaxik píše:
A tobě zase nic nebrání se odstěhovat do nedemokratické země, kde je očkování povinné pro všechny.
Tak to už v nedemokratické zemi ale žiješ. Nebo jsi svým dětem nedala povinné očkování hexavakcínou? Priorixem?
@Hibou píše:
Tak to už v nedemokratické zemi ale žiješ. Nebo jsi svým dětem nedala povinné očkování hexavakcínou? Priorixem?
Priorix jsem odkládala a musela jsem ho dát až kvůli školce. Další přeočkování odkládám na nejzazší možný termín. A i kdyby mé dítě nebylo očkované priorixem, hexavakcínou, tak by mohlo chodit normálně mezi děti, do restauraci, divadel, do kina, ubytovat se v hotelu, cestovat, pracovat. Takže to je dost velký rozdíl oproti očkování proti covidu.
@Keyllah píše:
proč by to dělala? stačí pár měsíců počkat…
Takže ti přijde v pořádku se v demokratické zemi chovat jako v totalitních státech?
@tutulka123 píše:
Tady zakladatelka. Už si tady opravdu připadám jako divná výjimka. Mám malou dceru, jsem těhotná. Do hospody, do kina, na výstavy jsem v posledních 5 letech prakticky nechodila. Alkohol nepiju, nekouřím, stravuju se zdrave, chodím ven na procházky. Jen si myslím, že je pro nenarozené dite lepší vyvíjet se bez jakéhokoliv zásahu a očkování. Po porodu další dítě už neplánujeme, tak na očkování půjdu. Pokud tedy nenastane nějaká další změna v uznávání vakcín. Do té doby si to v klidu proválím doma. Nechápu proč by mě někdo měl nutit nechat do sebe něco píchat. Co se týče okolí, stykam se pravidelně jen se 3 lidmi, z toho 2 jsou už preockovani boosterem a jeden prodělal covid minulý měsíc. Pokud chce jít někdo k nám domů, testuju je samotestem, protože nechci aby mi sem něco přitáhli.
Je na tom něco špatně? Jsem opravdu tak strašně nezodpovedna, když se nechci očkovat?PS: na plavání dostaneme voucher, takže bude chodit manzel s dcerou o víkendu
To koukas, jak se tve diskuzi dari, jak se to tady hada, co?
A jinak ne, nejsi nezodpovedna, v pohode, normalnej postoj.
Ja nad ockovanim jeden cas vahala, vice mene kvuli zakazum pro neockovane, ale cim dal, tim vic se priklanim k tomu, ze se ockovat nechci, urcite ne touto vakcinou.
Příspěvek upraven 22.11.21 v 11:24
@Snorlaxik píše:
Takže ti přijde v pořádku se v demokratické zemi chovat jako v totalitních státech?
A tobě přijde v pořádku ignorovat ve výjimečné situaci jasná fakta?
@tutulka123 píše:
Je na tom něco špatně? Jsem opravdu tak strašně nezodpovedna, když se nechci očkovat?PS: na plavání dostaneme voucher, takže bude chodit manzel s dcerou o víkendu
Ne nejsi nezodpovědná. V těhotenství a ani během kojení bych se nenechala očkovat (na cokoliv).
@Bábrdl píše:
A tobě přijde v pořádku ignorovat ve výjimečné situaci jasná fakta?
Myslíš třeba to, že v některých nemocnicích zjistili, že na léčbu lidí s covidme na JIP zabírá laser a ministerstvo to ignoruje?
@My Melody to jo
chvíli jsem premyslela, že to tu nechám uzamknout, ale docela mě baví si to číst i když už je to mimo puvodni téma.
@Snorlaxik píše:
To je,, argument,, s tím stěhováním.
Třeba já se nechci nikam stěhovat. Mně by stačilo, kdyby se lidem nelhalo, a to doslova v přímém přenosu. Očkovaným i neočkovaným. To, co se odehrává, náleží zcela jinému režimu, než jakým se zde honosime.
@Snorlaxik píše:
Třeba Afrika, kam si teď lítají lidi z Evropy odpočinout od covidu. Už na to přišla i Jižní Amerika.
Jaaasne. V Africe umírá tolik lidí na podvýživu, že je jim nějaké covid srdečně ukradenej, Lucenko.
@Snorlaxik píše:
Tak povinné očkování už tu nějakou dobu máme a přijde mi v pořádku
tvé děti mají povinné očkování a žijete i tak, v této totalitní zemi? ![]()
@Alriga píše:
Jaaasne. V Africe umírá tolik lidí na podvýživu, že je jim nějaké covid srdečně ukradenej, Lucenko.
neříkej, že to je její nový nick? já myslela, že nám hrdě zamávala a odkráčela do zapadajícího slunce ![]()