Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41282
22.11.21 11:02
@Snorlaxik píše:
A tobě zase nic nebrání se odstěhovat do nedemokratické země, kde je očkování povinné pro všechny.

proč by to dělala? stačí pár měsíců počkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
22.11.21 11:03

Tady zakladatelka. Už si tady opravdu připadám jako divná výjimka. Mám malou dceru, jsem těhotná. Do hospody, do kina, na výstavy jsem v posledních 5 letech prakticky nechodila. Alkohol nepiju, nekouřím, stravuju se zdrave, chodím ven na procházky. Jen si myslím, že je pro nenarozené dite lepší vyvíjet se bez jakéhokoliv zásahu a očkování. Po porodu další dítě už neplánujeme, tak na očkování půjdu. Pokud tedy nenastane nějaká další změna v uznávání vakcín. Do té doby si to v klidu proválím doma. Nechápu proč by mě někdo měl nutit nechat do sebe něco píchat. Co se týče okolí, stykam se pravidelně jen se 3 lidmi, z toho 2 jsou už preockovani boosterem a jeden prodělal covid minulý měsíc. Pokud chce jít někdo k nám domů, testuju je samotestem, protože nechci aby mi sem něco přitáhli.
Je na tom něco špatně? Jsem opravdu tak strašně nezodpovedna, když se nechci očkovat?

PS: na plavání dostaneme voucher, takže bude chodit manzel s dcerou o víkendu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
22.11.21 11:06
@Snorlaxik píše:
Třeba Afrika, kam si teď lítají lidi z Evropy odpočinout od covidu. Už na to přišla i Jižní Amerika.

Ano, v Africe je blaze. Zahlcení něčeho, co prakticky neexistuje, totiž není třeba řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
22.11.21 11:08
@Snorlaxik píše:
A tobě zase nic nebrání se odstěhovat do nedemokratické země, kde je očkování povinné pro všechny.

Tak to už v nedemokratické zemi ale žiješ. Nebo jsi svým dětem nedala povinné očkování hexavakcínou? Priorixem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
22.11.21 11:18
@Hibou píše:
Tak to už v nedemokratické zemi ale žiješ. Nebo jsi svým dětem nedala povinné očkování hexavakcínou? Priorixem?

Priorix jsem odkládala a musela jsem ho dát až kvůli školce. Další přeočkování odkládám na nejzazší možný termín. A i kdyby mé dítě nebylo očkované priorixem, hexavakcínou, tak by mohlo chodit normálně mezi děti, do restauraci, divadel, do kina, ubytovat se v hotelu, cestovat, pracovat. Takže to je dost velký rozdíl oproti očkování proti covidu.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
22.11.21 11:19
@Keyllah píše:
proč by to dělala? stačí pár měsíců počkat…

Takže ti přijde v pořádku se v demokratické zemi chovat jako v totalitních státech?

• Citovat
  • Upravit
18033
22.11.21 11:19
@tutulka123 píše:
Tady zakladatelka. Už si tady opravdu připadám jako divná výjimka. Mám malou dceru, jsem těhotná. Do hospody, do kina, na výstavy jsem v posledních 5 letech prakticky nechodila. Alkohol nepiju, nekouřím, stravuju se zdrave, chodím ven na procházky. Jen si myslím, že je pro nenarozené dite lepší vyvíjet se bez jakéhokoliv zásahu a očkování. Po porodu další dítě už neplánujeme, tak na očkování půjdu. Pokud tedy nenastane nějaká další změna v uznávání vakcín. Do té doby si to v klidu proválím doma. Nechápu proč by mě někdo měl nutit nechat do sebe něco píchat. Co se týče okolí, stykam se pravidelně jen se 3 lidmi, z toho 2 jsou už preockovani boosterem a jeden prodělal covid minulý měsíc. Pokud chce jít někdo k nám domů, testuju je samotestem, protože nechci aby mi sem něco přitáhli.
Je na tom něco špatně? Jsem opravdu tak strašně nezodpovedna, když se nechci očkovat?PS: na plavání dostaneme voucher, takže bude chodit manzel s dcerou o víkendu :palec:

To koukas, jak se tve diskuzi dari, jak se to tady hada, co? :D A jinak ne, nejsi nezodpovedna, v pohode, normalnej postoj.
Ja nad ockovanim jeden cas vahala, vice mene kvuli zakazum pro neockovane, ale cim dal, tim vic se priklanim k tomu, ze se ockovat nechci, urcite ne touto vakcinou.

Příspěvek upraven 22.11.21 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.11.21 11:21
@Snorlaxik píše:
Takže ti přijde v pořádku se v demokratické zemi chovat jako v totalitních státech?

A tobě přijde v pořádku ignorovat ve výjimečné situaci jasná fakta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
22.11.21 11:22
@tutulka123 píše:
Je na tom něco špatně? Jsem opravdu tak strašně nezodpovedna, když se nechci očkovat?PS: na plavání dostaneme voucher, takže bude chodit manzel s dcerou o víkendu :palec:

Ne nejsi nezodpovědná. V těhotenství a ani během kojení bych se nenechala očkovat (na cokoliv).

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
22.11.21 11:23
@Bábrdl píše:
A tobě přijde v pořádku ignorovat ve výjimečné situaci jasná fakta?

Myslíš třeba to, že v některých nemocnicích zjistili, že na léčbu lidí s covidme na JIP zabírá laser a ministerstvo to ignoruje?

• Citovat
  • Upravit
555
22.11.21 11:30

@My Melody to jo :D chvíli jsem premyslela, že to tu nechám uzamknout, ale docela mě baví si to číst i když už je to mimo puvodni téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.11.21 11:31
@Snorlaxik píše:

To je,, argument,, s tím stěhováním. :roll: Třeba já se nechci nikam stěhovat. Mně by stačilo, kdyby se lidem nelhalo, a to doslova v přímém přenosu. Očkovaným i neočkovaným. To, co se odehrává, náleží zcela jinému režimu, než jakým se zde honosime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
22.11.21 11:53
@Snorlaxik píše:
Třeba Afrika, kam si teď lítají lidi z Evropy odpočinout od covidu. Už na to přišla i Jižní Amerika.

Jaaasne. V Africe umírá tolik lidí na podvýživu, že je jim nějaké covid srdečně ukradenej, Lucenko.

• Citovat
  • Upravit
41282
22.11.21 11:56
@Snorlaxik píše:

Tak povinné očkování už tu nějakou dobu máme a přijde mi v pořádku :think: tvé děti mají povinné očkování a žijete i tak, v této totalitní zemi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
22.11.21 11:57
@Alriga píše:
Jaaasne. V Africe umírá tolik lidí na podvýživu, že je jim nějaké covid srdečně ukradenej, Lucenko.

neříkej, že to je její nový nick? já myslela, že nám hrdě zamávala a odkráčela do zapadajícího slunce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí