Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Bábrdl píše:
Tohle je furt dokola.
Pro očkovaní mluví fakta, doložitelná statistiky.Proti tajnosnubné náznaky „já mám jiné zdroje“, „zkus se podívat mimo covid“, „podepsala jsem mlčenlivost.“
Není to nic záhadného. Jsou zkrátka lidi, pro které dnešní svět začíná být příliš složitý a neuchopitelný. Informace se valí ze všech stran a oni to už nestíhají zpracovávat. Tak se uzavřou do své ulity, kde si vše vysvětlují pomocí toho, že někdo tahá za nitky a oni nemají kontrolu nad ničím.
Je pro ně složité ty fakta vyhodnotit.
Příspěvek upraven 22.11.21 v 16:15
@Sonarka píše:
Hm, ale ten Jannsen mi přijde takovej nejistej…Myslím, že taky brzy schválí dvě dávky… Tak já budu čekat s Pfizerem měsíc… Ne dva
Teď 20. 11. jsme byli na první a dle mých počtů budu mít 25.12. certifikát. Mně přišel Pfizer zase nejlepší a hlavně je vhodný i pro děti, to mě přesvědčilo. A přitom účinnost dobrá.
Pfizer vhodný pro děti?
Můžeš mi prosím dát nějaký odkaz kde si to můžu ověřit?
Jinak věřím, že pro děti není vhodné žádné „očkování“ proti kovidu.(a nejen pro děti) a už vůbec ne v experimentální podobě ![]()
@Bábrdl píše:
Tohle je furt dokola.
Pro očkovaní mluví fakta, doložitelná statistiky.Proti tajnosnubné náznaky „já mám jiné zdroje“, „zkus se podívat mimo covid“, „podepsala jsem mlčenlivost.“
Ještě jsi zapomněla,,oni to tají!".
@Gwivenet píše:
Pfizer vhodný pro děti?Můžeš mi prosím dát nějaký odkaz kde si to můžu ověřit?
Jinak věřím, že pro děti není vhodné žádné „očkování“ proti kovidu.(a nejen pro děti) a už vůbec ne v experimentální podobě
Zato covid, ten je vhodný pro nás všechny.
@Bábrdl píše:
Tohle je furt dokola.
Proč musíš pořád rýt. Mango jsem na dotaz odpověděla.
Pamatuju podobnou diskuzi, misto covidu tam byli uprchlici (rok 2015?). Tam to taky byla sama tajemna konspirace ovladnuti sveta skupinou elit pomoci uprchlicke krize. Ono se to jaksi vytratilo, tak si vyjancenci nasli nove tema.
@tutulka123 píše:
Tady zakladatelka. Už si tady opravdu připadám jako divná výjimka. Mám malou dceru, jsem těhotná. Do hospody, do kina, na výstavy jsem v posledních 5 letech prakticky nechodila. Alkohol nepiju, nekouřím, stravuju se zdrave, chodím ven na procházky. Jen si myslím, že je pro nenarozené dite lepší vyvíjet se bez jakéhokoliv zásahu a očkování. Po porodu další dítě už neplánujeme, tak na očkování půjdu. Pokud tedy nenastane nějaká další změna v uznávání vakcín. Do té doby si to v klidu proválím doma. Nechápu proč by mě někdo měl nutit nechat do sebe něco píchat. Co se týče okolí, stykam se pravidelně jen se 3 lidmi, z toho 2 jsou už preockovani boosterem a jeden prodělal covid minulý měsíc. Pokud chce jít někdo k nám domů, testuju je samotestem, protože nechci aby mi sem něco přitáhli.
Je na tom něco špatně? Jsem opravdu tak strašně nezodpovedna, když se nechci očkovat?PS: na plavání dostaneme voucher, takže bude chodit manzel s dcerou o víkendu
Normálka, v pohodě… ![]()
@matkabagristy píše:
Pamatuju podobnou diskuzi, misto covidu tam byli uprchlici (rok 2015?). Tam to taky byla sama tajemna konspirace ovladnuti sveta skupinou elit pomoci uprchlicke krize. Ono se to jaksi vytratilo, tak si vyjancenci nasli nove tema.
Ano, i já už jsem byla nucena Abdula s celou rodinou vyhnat ze sklepa, protože mi tam zabírali místo, které mohu výhodněji pronajmout nějaké farmaceutické lobby jako sklad experimentálních vakcín.
@Bábrdl píše:
Kdo jsou „oni“? Co z toho „oni“ mají? Jak dokázali „oni“ zmanipulovat tolik lékařů, aby do toho šli s nimi?
No přece ONI…
Co na tom nechápeš…
![]()
@ontarova.stara píše:
Ano, i já už jsem byla nucena Abdula s celou rodinou vyhnat ze sklepa, protože mi tam zabírali místo, které mohu výhodněji pronajmout nějaké farmaceutické lobby jako sklad experimentálních vakcín.
To máš dobrý. Mně tam bydlí homosexuál rozkládající mojí tradiční rodinu.
@Bábrdl píše:
Kdo jsou „oni“? Co z toho „oni“ mají? Jak dokázali „oni“ zmanipulovat tolik lékařů, aby do toho šli s nimi?
Prece mimozemstani ![]()
@Mango_Lassi píše:
Pro ekologické a ekonomické změny včetně robotizace a digitalizace jsem byla už pár let před covidem. Teď jako nevím, kam se úplně zařadit. Asi mezi ty vládnoucí ufouny
Já mšl už dávno takový nejasný tušení… Hlodalo ve mě takový podezření, že i ty jsi ONI…
![]()
Celý den jsem splétala rákosí a trollila Kluse, aby Karel viděl, že to myslím s Laskavostí vážně.