Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3600
22.11.21 13:47
@Yorkmut píše:
Fakt ne? Po ty spine, co napsala, byla zrusena 3.rijna, tusim. 5.rijna nick Snorlaxik. Na novacka nezvykle zorientovana, zamceny profil, diskuze, kde driv psala i Lucenka. Deti - jedinacek, kluk, vek odpovida. A pouzivani typickych smajlu.

ty jo, jsem asi něco prošvihla, co se tu dělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.11.21 13:55
@Arboretka píše:
ty jo, jsem asi něco prošvihla, co se tu dělo?

Mě to taky zajímá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.11.21 14:12
@sharunka03 píše:
@Popeladym Přesně tak, spousta lidem stačí, když jim do zpráv hodí nějaká data, grafy, jak to vše rapidně roste, a už jsou podělaný :roll: A kde máme jistotu, že to tak je? A proč pořád upozorňují a pořád hustí do nás všech, jak je strašně moc lidí na jipkách neočkovaných? Protože tím nutí a straší neočkované, aby se dali očkovat? To je ale jen jedna stránka věci. Kde je dodáno, jak ti lidé na tom doopravdy jsou? To je to gdpr, protože není nikde nařízeno, ale právě zakázáno o kterémkoliv člověku říkat další info. Takže možná že v nemocnici je hóódně moc neočkovaných, ale neřeknou to B, že mají přidružené nemoci, či jsou obézní atd.. A však je to v pořádku, ale nemůže se to brát jako jasnou věc, jsou neočkovaný a to stačí, ne nestačí. A právě že je gdpr, tak vám nikdo více neřekne, že jsou ještě jinak nemocní. Do tv budou říkat, jen co se jim hodí :( A když nejsme přímo u zdroje dění, tak kde máme jistotu, že mluví pravdu? Bohužel dost lidem to ale stačí, no, aby nechali vystrašit a jdou se očkovat. Pak další věc, teď jsou všichni happy, jak vyzráli nad covidem, když se nechali opíchat, ale kde maj jistotu, že se jim něco neprojeví z vakcíny za několik let? A když by projevilo, tak si pište, že se doktoři budou cukat, že to po očkování určitě není. Asi jako u očkování u dětí, když jsou na vakcínu špatné reakce na to, tak ne, to není pravda, to není z vakcíny, ale že rodiče mají zkažený život pak třeba, to už nikoho z dr. netrápí? :,(
Někteří očkovaní už jsou tou vakcínou, už tak zblblí, že píší nesmysly, jako, že vakcína už je tu 30let a nebo, se dušují, jak je bezpečná? Možná teď je jakoby bezpečná, ale do budoucna? Kdo za to dá ruku do ohně, že to zůstane po celý život očkovanýho v pořádku? :nevim:

Kdo jsou „oni“? Co z toho „oni“ mají? Jak dokázali „oni“ zmanipulovat tolik lékařů, aby do toho šli s nimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
22.11.21 14:15
@Bábrdl píše:
Kdo jsou „oni“? Co z toho „oni“ mají? Jak dokázali „oni“ zmanipulovat tolik lékařů, aby do toho šli s nimi?

asi Ilumináti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.11.21 14:46
@Arboretka píše:
asi Ilumináti

Illumináti k tomu potřeba nejsou. Dosavadní je už neudrzitelné. Tak se to prostě položí, protože korona, a začne se nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
22.11.21 15:06
@Popeladym píše:
Illumináti k tomu potřeba nejsou. Dosavadní je už neudrzitelné. Tak se to prostě položí, protože korona, a začne se nanovo.

já myslím, že to už hraničí s paranoiou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.11.21 15:08
@Popeladym píše:

Mohla bys to rozvést? CO je neudržitelné a co se má položit? A kdo to má položit?

• Citovat
  • Upravit
140243
22.11.21 15:25
@Popeladym píše:

také by mě zajímalo co je neudržitelné a co se položí. Prosím vysvětli, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.11.21 15:28
@Mango_Lassi píše:
Mohla bys to rozvést? CO je neudržitelné a co se má položit? A kdo to má položit?

Tak, jako to bylo, už to nebude. Už jsem to tu psala, nebudu znova. Kdyby se tady neobjevila ta duchaplná poznámka o iluminatech, vůbec bych nereagovala. Zkus si všímat i dění vedle covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.11.21 15:30
@Popeladym píše:
Tak, jako to bylo, už to nebude. Už jsem to tu psala, nebudu znova. Kdyby se tady neobjevila ta duchaplná poznámka o iluminatech, vůbec bych nereagovala. Zkus si všímat i dění vedle covidu.

Ještě jednou. Můžeš přestat být tajuplná a nám nevsimavym vysvětlit, o CO KONKRÉTNĚ se jedná. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
5752
22.11.21 15:31
@Bábrdl píše:

Tam stačí dost dlouho ječet, že kdo má opačný názor, než „oni“, tak je blbec. Se koukni tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.11.21 15:42
@Mango_Lassi píše:
Ještě jednou. Můžeš přestat být tajuplná a nám nevsimavym vysvětlit, o CO KONKRÉTNĚ se jedná. Děkuji

Už jsem to tu psala. Ekonomické, ekologické změny, obří digitalizace,, včetně měny, robotizace, bezkontakt. A teď na mě prosím nevytahuj Fb, ani otevrisvoumysl a pod. Nečtu to. Děkuji! Toto všechno bylo zjevné už před covidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.11.21 15:43
@Popeladym píše:
Už jsem to tu psala. Ekonomické, ekologické změny, obří digitalizace,, včetně měny, robotizace, bezkontakt. A teď na mě prosím nevytahuj Fb, ani otevrisvoumysl a pod. Nečtu to. Děkuji! Toto všechno bylo zjevné už před covidem.

A covid s tím souvisí jak?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
22.11.21 15:44

Digitalizace a bezkontakt je samozřejmě super. Čím více toho, tím líp. Kvůli tomu jsem si teď zařizovala novou občanku

• Citovat
  • Upravit
80198
22.11.21 15:45

@Popeladym A co se položí a kdo to položí? Oni jsou kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí