Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Česky antivaxer: Nikdy si nedám píchnout vakcínu. Je to zlo, zabije mě to, zdravotně poškodí, budu neplodný po tři generace.
Vláda: Ok, ale nesmíte do hospody pít svůj oblíbený nervový jed, který prokazatelně způsobuje poškození nervových drah a jater.
Český antivaxer: Do který fronty na vakcínu si můžu stoupnout? ![]()
@Bábrdl píše:
Hlavně se ukazuje, že většina z těch nenaočkovaných byla prostě jen líná. (Nestihl jsem to, je prý nejčastější výmluva, kterou ve spitale říkají doktorům, když je dožene covidovy zápal plic).
A teď, když by jim hrozilo, že nemůžou do hospody, tak stojí fronty na vakcíny.
Takže se zase tak moc nebojí, že z nich budou neplodné čipy.
souhlas, o princip či přesvědčení jde tak 10% ![]()
@Bábrdl píše:
Takže asi zas až tak nevěří, že je „to zabije, zdravotně poškodí, budou neplodní atd.“ že… Prožože by se asi nikdo nedal píchnout něco, co by fakjt VĚŘIL, že mu učkodí, jen proto, aby mohl na pivo.A proč teda říkají doktorům ve špitále, když na ně roubujou kyslíkovou masku, „proč jste se, pane Vomáčka, vy padesátiletý diabetik s dvaceti kily nadváhy proboha nedal orkovat?“ „já jsem to nestihl?“
nebo ještě říkají „já jsem věřil, že mě se těžký průběh netýká“.
Prostě lenost.
Těch pravých antivaxerů, co cucaj savo a bojí se čipu Billa Gatese zase tolik není.
V nemocnici jsem nebyla, covid jsem prodělala, jdu hlavně kvůli práci, na hospody apod, se muzu vykašlat, na tom fakt život nestojí…ke kadeřníkovi bych teda potřebovala, ale co nadělám. Ale bojim se, to je fakt.
@Venetia píše:
V nemocnici jsem nebyla, covid jsem prodělala, jdu hlavně kvůli práci, na hospody apod, se muzu vykašlat, na tom fakt život nestojí…ke kadeřníkovi bych teda potřebovala, ale co nadělám. Ale bojim se, to je fakt.
Tak vidíš. Jdeš kvůli práci a kadeřníkovi. Kvůli zdraví se ti nechtělo ![]()
Takže to s tím přesvědčení, že vakcíny jsou zlo nebylo tak horké.
@Bábrdl píše:
Tak vidíš. Jdeš kvůli práci a kadeřníkovi. Kvůli zdraví se ti nechtělo
Takže to s tím přesvědčení, že vakcíny jsou zlo nebylo tak horké.
to se ještě uvidí, ale jdu tam samozrejme s tim, ze to nemusi dopadnout dobre
@Bábrdl píše: Česky antivaxer: Nikdy si nedám píchnout vakcínu. Je to zlo, zabije mě to, zdravotně poškodí, budu neplodný po tři generace.Vláda: Ok, ale nesmíte do hospody pít svůj oblíbený nervový jed, který prokazatelně způsobuje poškození nervových drah a jater.
Český antivaxer: Do který fronty na vakcínu si můžu stoupnout?
A chápeš, že nejde většině lidí o hospody? Ale jde jim o normální život - divadla, kina, výstavy, ubytování v hotelu. Že jim jde třeba o to, aby nemuseli s dítětem sedět doma na zadku? Tak si to nechají píchnout, i když s tím nesouhlasí. Proč nosí země, kde to zvládají bez povinného očkování a razantních lockdownů?
@Snorlaxik píše:
A chápeš, že nejde většině lidí o hospody? Ale jde jim o normální život - divadla, kina, výstavy, ubytování v hotelu. Že jim jde třeba o to, aby nemuseli s dítětem sedět doma na zadku? Tak si to nechají píchnout, i když s tím nesouhlasí. Proč nosí země, kde to zvládají bez povinného očkování a razantních lockdownů?
přesně tak… dobrovolně povinné
@Snorlaxik píše:
Takže nevěří tomu, že jim to uškodí, zabije je to, budou neplodní do třech pokolení a dostanou čip, že.
Prostě se jim nechtělo, „nesouhlasili“, ale teď, že se špitály zase hroutí, je jim u zadele, ale že by nemohli do kina a na dovolenou, to je ze židle zvedne.
@Venetia píše:
to se ještě uvidí, ale jdu tam samozrejme s tim, ze to nemusi dopadnout dobre
Myslíš si, že jsi nějak speciální? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Myslíš si, že jsi nějak speciální?
to určitě ne ![]()
@Snorlaxik píše:
Třeba mně je to jedno docela, proč si to nechají píchnout. Ono v těle těch, co tam jdou kvůli zdraví nebo kvůli divadlu/kavárně funguje překvapivě stejně ![]()
@Snorlaxik píše:
A chápeš, že nejde většině lidí o hospody? Ale jde jim o normální život - divadla, kina, výstavy, ubytování v hotelu. Že jim jde třeba o to, aby nemuseli s dítětem sedět doma na zadku? Tak si to nechají píchnout, i když s tím nesouhlasí.Proč nosí země, kde to zvládají bez povinného očkování a razantních lockdownů?
Jako třeba? Navíc nic ti nebrání se tam přestěhovat.
@Hibou píše:
Třeba Afrika, kam si teď lítají lidi z Evropy odpočinout od covidu. Už na to přišla i Jižní Amerika.
@Snorlaxik píše:
Třeba Afrika, kam si teď lítají lidi z Evropy odpočinout od covidu. Už na to přišla i Jižní Amerika.
V africe je to v pohodě
@Hibou píše:
A tobě zase nic nebrání se odstěhovat do nedemokratické země, kde je očkování povinné pro všechny.