Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7375
21.11.21 14:38
@cecetka píše:
Navrhni to politikum. Asi jim tuhle moznost jeste nikdo nerekl :roll:

Tak politici mají zájem na udání vakcíny, takže potřebuji nákazu šířit a na neočko házet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
21.11.21 14:39
@Sonarka píše:
Tak to jsem teda pěkně stará koza :lol:

Já jsem si tu reakci vybrala za tebe ;). Po první dávce to fakt bylo peklo několik dní, alespoň mám jistotu, že v rámci konspiračních teorií o pozorování dvou skupin (očko/placebo), jsem rozhodně byla v té full verzi. Naopak druhá úplně v pohodě, bez únavy, bez teploty, ani bolest ruky.
Uvidíme po třetí :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
5380
21.11.21 14:44
@ontarova.stara píše:
Já jsem si tu reakci vybrala za tebe ;). Po první dávce to fakt bylo peklo několik dní, alespoň mám jistotu, že v rámci konspiračních teorií o pozorování dvou skupin (očko/placebo), jsem rozhodně byla v té full verzi. Naopak druhá úplně v pohodě, bez únavy, bez teploty, ani bolest ruky.
Uvidíme po třetí :mrgreen:.

O placení se píše otevřené na oficiálních stránkách o vakcíne Comirnaty, což je Pfizer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5380
21.11.21 14:44
@Takco píše:
O placení se píše otevřené na oficiálních stránkách o vakcíne Comirnaty, což je Pfizer.

O placebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
21.11.21 14:48
@Takco píše:

V rámci testování na dobrovolnících možná. Pokud ale jdeš na očkování jako takové, rozhodně s tebou bez tvého souhlasu nikdo nesmí dělat nějaké experimenty. Pleteš dohromady dvě naprosto odlišné věci.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
21.11.21 14:49
@Venetia píše:
no my mame takovou neprijemnou storku v rodine… myslim ze to synek bude mit hodne tezke s její casti rodiny

Neockovani stejně příliš nikam nemůžou. Tam není co řešit.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
21.11.21 14:49
@ontarova.stara píše:
Uvidíme po třetí :mrgreen:.

Děkuji, že jsi si to vybrala za mě :lol: ;) Je zvláštní, jak to má každý jinak.. Já to vnímám i u svých dětí… Dcera od mala trpěla na horečky, po každém očkování horečky několik dní, při každé viróze horečka… Syn naopak, po očku nikdy nic… Horečku měl celkově zatím jednou, když měl angínu.
Já mám celkově takové opožděné reakce :lol: Takže myslím, že to budu mít horší po druhé dávce…

• Citovat
  • Upravit
Uslava
21.11.21 14:50
@Akinee píše:
Tak politici mají zájem na udání vakcíny, takže potřebuji nákazu šířit a na neočko házet.
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
21.11.21 14:51
@Sonarka píše:
Děkuji, že jsi si to vybrala za mě :lol: ;) Je zvláštní, jak to má každý jinak.. Já to vnímám i u svých dětí… Dcera od mala trpěla na horečky, po každém očkování horečky několik dní, při každé viróze horečka… Syn naopak, po očku nikdy nic… Horečku měl celkově zatím jednou, když měl angínu.
Já mám celkově takové opožděné reakce :lol: Takže myslím, že to budu mít horší po druhé dávce…

Po druhé jsem to měla úplně stejně. Tak uvidíme, co po třetí, hodlám svůj experimentální koktejl 🍹 říznout Modernou.

• Citovat
  • Upravit
26872
21.11.21 14:52
@Uslava píše: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

V klidku. Ona jen provokuje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
21.11.21 14:55
@Sonarka píše:
Já mám celkově takové opožděné reakce :lol: Takže myslím, že to budu mít horší po druhé dávce…

Nemusíš. Já právě na horečky vůbec netrpím, takže mě ta poměrně prudká reakce docela překvapila. Muž i holky úplně v pohodě, možná trochu únava a lehká bolest paže. A u druhé jsem neměla reakci vůbec.
Upřímně, kdybych si ty tři dny neprožila na vlastní kůži, brala bych to za báje a pověsti antivaxerů :mrgreen:, což já nejsem. Možná jsem měla nějakou počínající virózu, těžko říct.

• Citovat
  • Upravit
66815
21.11.21 14:58
@Takco píše:

jj, verim, ze ty jsi to tam vycetla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
21.11.21 15:01
Když se mi nic neprojevilo, znamená to, že jsem zdravá jako ripa? Naopak se mi zlepšila pleť, chuť na sex a připadám si o 10 let mladší.
@Sonarka píše: :mrgreen: Asi ;)
Mám od včera taky permanentní chuť na sex :lol:

Nechci vám do toho házet vidle, děvčata, ale vzpomněla jsem si na biologii:

Lidé dokázali souložit v zákopech uprostřed dělostřelecké palby, případně v exponovaných situacích před podáním důležitého tělesného nebo duševního výkonu.
V této aktivitě můžeme vidět jakýsi atavistický pud. Touhu po zachování a pokračování života i ve chvíli, kdy už má člověk namále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106536
21.11.21 15:04
@Mango_Lassi píše:
Neockovani stejně příliš nikam nemůžou. Tam není co řešit.

Tak zatim se nic nedeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.11.21 15:07
@Sonarka píše:
No já tu právě četla, že po Pfizerovi jo… :lol: Ale lidi rádi přehání :D

Mamka ani babicka nemely :) Bolela je jen ruka. My s manzelem po Johnsonovi teda meli brutalni, ale taky se to dalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí