Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Venetia píše:
hned asi ne, ale bojim, se ze to muže vyprovokovat nějaké skryte choroby.
Jednomu našemu známému se po očkováni projevila leukemie.
Byla mu zjistena.
Ona by byla zjistena i bez ockovani ![]()
@cecetka píše:
Byla mu zjistena.
Ona by byla zjistena i bez ockovani
ale třeba později nebo vůbec
@free333 píše:
No, ti neobézní taky kolikrát nicmoc.Někteří si roky ničí tělo různými dietami, to na zdraví nepřidá, někteří zase ujíždějí na potravinových doplncích, aby měli svaly atd. které mohou být až nebezpečné.
A sportovci…to je kapitola sama pro sebe.
Oni padají z kola, lámou si nohy při skoku kamkoliv, padají ze skal i tam, kde by neměli co dělat a musí je vyproštovat vrtulník, topí se a zapojí spoustu lidí do záchrany, někteří prof. sportovci už od 40 řeší umělé klouby a plácají se po rhb, to je spousta peněz, kdyby se jen dívali na tv, vyšlo by to levněji…
Vidím sportovce jako přítěž zdravotnického systému stejně tak jako obézní, anorektiky, alkoholiky, kuřáky, narkomany, sebevrahy, domácí kutily a nezodpovědné řidiče, na ty nesmíme zapomenout.
A taky workoholici, to je taky likvidační koníček.
A ti co zbytečně přemýšlí o smyslu života, to je zase zbytečná zátěž pro psychiatry a záchranáře při sebevraždě, zbytečné přemýšlení je nevhodné stejně jako obezita.
A ti, co mají jako hlavní koníček nechráněný sex s kdekým, to bych taky omezila, kdo jim má platit ta věčná vyš. na všechny pohl. choroby a taková léčba hiv je dost dlouhodobá.
A houbaři, ti by taky mohli sedět doma na zadku a nelézt pořád do nebezpečného lesa, kdo má pořád platit ty nekonečné léčby borelioz, na houby se mohou podívat z bezpečí domova na netu a ušetřilo by se…
@alejandra píše:
Po Pfizerovi neni nejaka extra reakce.
Záleží jak u koho. Ale u většiny lidí co v mém okolí dostali Pfizer, tak měli horší reakci po druhé a třetí dávce než po první, u Zenecy to bylo naopak a u Moderny jim bylo mizerně po obou dávkách. Ale taky záleží, co si kdo představí za extra reakce.
@free333 píše:
No, ti neobézní taky kolikrát nicmoc.Někteří si roky ničí tělo různými dietami, to na zdraví nepřidá, někteří zase ujíždějí na potravinových doplncích, aby měli svaly atd. které mohou být až nebezpečné.
A sportovci…to je kapitola sama pro sebe.
Oni padají z kola, lámou si nohy při skoku kamkoliv, padají ze skal i tam, kde by neměli co dělat a musí je vyproštovat vrtulník, topí se a zapojí spoustu lidí do záchrany, někteří prof. sportovci už od 40 řeší umělé klouby a plácají se po rhb, to je spousta peněz, kdyby se jen dívali na tv, vyšlo by to levněji…
Vidím sportovce jako přítěž zdravotnického systému stejně tak jako obézní, anorektiky, alkoholiky, kuřáky, narkomany, sebevrahy, domácí kutily a nezodpovědné řidiče, na ty nesmíme zapomenout.
A taky workoholici, to je taky likvidační koníček.
A ti co zbytečně přemýšlí o smyslu života, to je zase zbytečná zátěž pro psychiatry a záchranáře při sebevraždě, zbytečné přemýšlení je nevhodné stejně jako obezita.
A ti, co mají jako hlavní koníček nechráněný sex s kdekým, to bych taky omezila, kdo jim má platit ta věčná vyš. na všechny pohl. choroby a taková léčba hiv je dost dlouhodobá.
A houbaři, ti by taky mohli sedět doma na zadku a nelézt pořád do nebezpečného lesa, kdo má pořád platit ty nekonečné léčby borelioz, na houby se mohou podívat z bezpečí domova na netu a ušetřilo by se…
Všechno je to takové hezké a empatické, jenže kvůli těmhle lidem se nehroutí zdravotnictví.
Nebo kvůli tebou jmenovaným skupinám se omezuje nemocniční péče? Asi ne, že.
Příspěvek upraven 21.11.21 v 15:33
@Venetia píše:
ve středu… mozna uz se tu pak neukazu, když to dopadne spatne
Nestraš… To dopadne dobře ![]()
Je třeba si říkat, že když člověk zvládne běžnou virózu, zvládne i očkování
Pokud jsi na jiné očkování nikdy neměla závažnou reakci, bude to ok ![]()
@Venetia píše:
Když už ses rozhodla, tak se tím neděs. ![]()
@Venetia píše:
Tohle si bohužel myslím taky… Že pokud má někdo nějakou slabinu, může se to po očku projevit… Jenže s největší pravděpodobností by se to projevilo i po jakékoliv viroze.. dříve, či později… Ti lidé už tohle mají nějak v sobě a v době oslabení, se to holt projeví. Nejvíc nemocí všeobecně stejně spouští stresy.
@alejandra píše:
Po Pfizerovi neni nejaka extra reakce.
No já tu právě četla, že po Pfizerovi jo…
Ale lidi rádi přehání ![]()
Jediný pravidlo, co jsem vypozorovala u svýho omezenýho vzorku, je že reakce na očkování klesá s věkem. U mladších je horší.
Ať to všem aktuálně čipovaným dobře dopadne
![]()
@Sonarka píše:
Tohle si bohužel myslím taky… Že pokud má někdo nějakou slabinu, může se to po očku projevit… Jenže s největší pravděpodobností by se to projevilo i po jakékoliv viroze.. dříve, či později… Ti lidé už tohle mají nějak v sobě a v době oslabení, se to holt projeví. Nejvíc nemocí všeobecně stejně spouští stresy.
Když se mi nic neprojevilo, znamená to, že jsem zdravá jako ripa? Naopak se mi zlepšila pleť, chuť na sex a připadám si o 10 let mladší.
@inkakřivák píše:
@Sonarka To my se řadí takhle promlouváme a shazuje. To celkem jinde neuvidíš. Přitom třeba obezita v Řecku je taky pěkná. Třeba. A feťáků a alkacu je na severu Evropy taky dost. Ale ne, to jen my. Zajímavé. Máš pravdu.
Jo taky nemám ráda to zevšeobecňování… Ale tohle má asi každý národ podobně.. Že sám u sebe vnímá spíš ty negativa a u ostatních zase vyzdvihuje to dobré…
Nic bych z toho nevyvozovala. Stejně druhým do talíře nevidíme a že byl někdo tam a tam na dovolené a ono to tam bylo úžasné a ti lidé jsou super.. To opravdu nemůže pochytit, jaký ten daný národ je, to by tam musel žít 10 let…
Jo každý haní nejvíc svůj národ. Ale jinde není tráva zelenější, všude je něco.
@Mango_Lassi píše:
Když se mi nic neprojevilo, znamená to, že jsem zdravá jako ripa? Naopak se mi zlepšila pleť, chuť na sex a připadám si o 10 let mladší.
Upgrade na verzi 1.3 Konečně ten nový firmware vychytali. ![]()
@Mango_Lassi píše:
@MrsNorris píše:
Jediný pravidlo, co jsem vypozorovala u svýho omezenýho vzorku, je že reakce na očkování klesá s věkem. U mladších je horší.
Ať to všem aktuálně čipovaným dobře dopadne![]()
Tak to jsem teda pěkně stará koza ![]()