Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
21.11.21 09:56
@Arboretka píše:
já si to jako představuju, jdu do hospody, nesmím si tam nic dát. Tak objednám dětem a potají jim ujídám z talíře. Jakej zoufalej trotl musím být, abych tohle absolvovala?

já si to jako představuju, jdu na očkování, protože chci jet do Chorvatska. Kamarád povídal, že v jeho věkové kategorii nejde o zdraví, ale o pohodlnost, takze nechal naočkovat i děti, těhotnou manželku, tchyni a netrpělivě vyhlíží očkování dětí od 5 let. A zítra se prý sousedovic Máňa bude chlubit třetí tečkou. Chce to dotáhnout co nejdříve na 7., aby jí pak přítel mohl říkat „ty moje beruško“. Prý po druhé ji jen bolela den ruka, takže žádné dlouhodobé účinky to jistě nemá. Píší to i na oficiálních stránkách, všechny vakcíny jsou bezpečné a účinné. Sraženiny a záněty srdečního svalu jsou zapomenuty. A ke všemu to doporučují také celebrity a youtubeři. Chtěl jsem jim pod video „Neboj se, očkuj se“ poděkovat, ale byly vyplý komentáře. Asi jim tam lidi psali. Hoaxy. Tak se tedy radostně objednám na nádraží na jednodávku, která má za dva měsíce účinnost 13%. Potají doufám, že tím zachráním deštné pralesy a zelená Greta mne pak pozve na rande. Na internetu sice psali, že očkovaná rodina poslala na JIP svoji očkovanou babičku, ale to je zajisté další hoax. Jakej zoufalej trotl musím být, abych tohle absolvoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
21.11.21 10:14
@Arboretka píše:
já si to jako představuju, jdu do hospody, nesmím si tam nic dát. Tak objednám dětem a potají jim ujídám z talíře. Jakej zoufalej trotl musím být, abych tohle absolvovala?

A jak absurdní je režim, který lidi k tomuhle tlačí?

• Citovat
  • Upravit
5653
21.11.21 10:17
@catch-22 píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
21.11.21 10:27
@Snorlaxik píše:
Děláš, jak kdyby v nemocnicích byli jen neočkovaní :roll:

fakt si dáme znovu vysvětlování základních početních úkonů? Nebo se zkusíš zamyslet sama? A k tomu urážení, pokud je dáno, že do restaurace nemůže neočkovaný, tak tam nelezu, nesudndavám roušku a neujídám dětem z talíře, protože já sám tam jídlo nedostanu. Jinak jsem trotl, to není urážka, to je konstatování faktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
21.11.21 10:29
@catch-22 píše:

ani ne, v restauraci se sundavá bariérová ochrana úst, takže ani ne. V době čísel jaká máme, lepší než to zase zavřít, jak pro hospodské, tak pro státní kasu, tak pro většinu poplulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.11.21 10:32
@Ip man píše:
já si to jako představuju, jdu na očkování, protože chci jet do Chorvatska. Kamarád povídal, že v jeho věkové kategorii nejde o zdraví, ale o pohodlnost, takze nechal naočkovat i děti, těhotnou manželku, tchyni a netrpělivě vyhlíží očkování dětí od 5 let. A zítra se prý sousedovic Máňa bude chlubit třetí tečkou. Chce to dotáhnout co nejdříve na 7., aby jí pak přítel mohl říkat „ty moje beruško“. Prý po druhé ji jen bolela den ruka, takže žádné dlouhodobé účinky to jistě nemá. Píší to i na oficiálních stránkách, všechny vakcíny jsou bezpečné a účinné. Sraženiny a záněty srdečního svalu jsou zapomenuty. A ke všemu to doporučují také celebrity a youtubeři. Chtěl jsem jim pod video „Neboj se, očkuj se“ poděkovat, ale byly vyplý komentáře. Asi jim tam lidi psali. Hoaxy. Tak se tedy radostně objednám na nádraží na jednodávku, která má za dva měsíce účinnost 13%. Potají doufám, že tím zachráním deštné pralesy a zelená Greta mne pak pozve na rande. Na internetu sice psali, že očkovaná rodina poslala na JIP svoji očkovanou babičku, ale to je zajisté další hoax. Jakej zoufalej trotl musím být, abych tohle absolvoval?

Sraženiny způsobí Covid 200× častěji než vakcína, zánět srdečního svalu 7× častěji než vakcína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
21.11.21 10:33
@Ip man píše:

můžeš di nechat dát vakcínu, která ti dá mnohem větší ochranu. A rodina sice poslala babičku, ale ta rodina do té nemocnice nemusela, takže hurá, babička má stále ještě šanci, že ji budou léčit a nebudou zase řešit, kam ji převezou, kde pro ni ještě mají místo. A po milionté, o to přesně jde, o to, že se zvyšuje pravděpodobnost lehkého průběhu, že nakažený není tolik nfekční, neprská toho tolik do okolí, tudíž ten, na koho případně prskne, dostane menší virovou nálož, címž má zase šanci na lehčí průběh. A jsme na nějakývj 70-80% po druhé dávce, takže jasněže je ta 20%. Fakt furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.11.21 10:34
@catch-22 píše:

To je fakt. Tyhle hry jsou nedůstojné. Chcete povinné očkování jako v Rakousku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
21.11.21 10:35
@Bábrdl píše:
To je fakt. Tyhle hry jsou nedůstojné. Chcete povinné očkování jako v Rakousku?

V Rakousku je povinné očkování? Že jsem si nevšiml. Zatím je to tam jen návrh, který se ani ještě nedostal do parlamentu, a český tisk to bere jako jistou budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
36556
21.11.21 10:44

Taky si mysleli, že to bude rýmička, že se jich tezky průběh netýká, tak proč se ockovat. Třeba se i oni sami u takových článků šklebili „a proč nenapíšou kolik vážil, jaké měl další nemoce?“
Podle statistik polovina z nich zemře.

FN Král. Vinohrady:
muž, 38 let, těžký stav
muž, 39 let, těžký stav, UPV

Thomayerova nemocnice: žena, 31 let, těžký stav

ÚVN:
muž, 37 let, těžký stav. UPV

Nemocnice Č. Budějovice: žena, 30 let, těžký stav
muž, 35 let, těžký stav, UPV

Nemocnice Tábor:
muž, 32 let, těžký stav

Nemocnice s poliklinikou Havířov: žena, 38 let, těžký stav
muž, 21 let, těžký stav, UPV žena 35 let, těžký stav, UPV

Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj: žena, 36 let, těžký stav, UPV

Nemocnice ve Frýdku-Místku: žena, 35 let, těžký stav
FN Plzeň: žena, 24 let, těžký stav, UPV

Nemocnice Děčín:
muž, 37 let, těžký stav

FN Hradec Králové:
muž, 37 let, těžký stav
muž, 31 let, těžký stav, UPV

Nemocnice Vrchlabí:
muž, 32 let, těžký stav
muž, 33 let, těžký stav, UPV

Oblastní nemocnice Jičín:
muž, 32 let, těžký stav

Litomyšlská nemocnice:
muž, 39 let, těžký stav

FN Brno:
muž, 35 let, těžký stav, UPV

FN U sv. Anny v Brně: žena, 31 let, těžký stav, UPV, ECMO žena, 35 let, těžký stav, UPV, ECMO

Nemocnice Kyjov: žena, 27 let, těžký stav

Nemocnice Milosrdných bratří: žena, 39 let, těžký stav

FN Olomouc: žena, 2 roky, těžký stav

Krajská nemocnice T. Bati: žena, 31 let, těžký stav
muž, 30 let, těžký stav

Uherskohradišťská nemocnice:
muž, 34 let, těžký stav, UPV

FN Ostrava: žena, 1 rok, těžký stav, UPV

Nemocnice Nový Jičín:
muž, 32 let, těžký stav, UPV

Příspěvek upraven 21.11.21 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
21.11.21 10:49

@Bábrdl jo, to jsem videla. Jen teda ty dve deti za to nemuzou. Jinak souhlas, lezi tam zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23998
21.11.21 10:50
@Arboretka píše:
fakt si dáme znovu vysvětlování základních početních úkonů? Nebo se zkusíš zamyslet sama? A k tomu urážení, pokud je dáno, že do restaurace nemůže neočkovaný, tak tam nelezu, nesudndavám roušku a neujídám dětem z talíře, protože já sám tam jídlo nedostanu. Jinak jsem trotl, to není urážka, to je konstatování faktu.

V tomto státě bude za chvilku běžný, že neočko notorici budou tahat děcka do putyk a držet je tam do půlnoci a upíjet jim pivo a kořalku… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.11.21 11:06
@bse.pedro píše:
V tomto státě bude za chvilku běžný, že neočko notorici budou tahat děcka do putyk a držet je tam do půlnoci a upíjet jim pivo a kořalku… :think: :nevim: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jako je to spis k placi, ale tvuj komentar me rozesmal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.11.21 11:11

@Bábrdl

jejich volba - nelituji je. Čeho lituji, jsou zbytečně vynaložené náklady na jejich léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
21.11.21 11:13
@Burj Chalifa píše:
@Bábrdljejich volba - nelituji je. Čeho lituji, jsou zbytečně vynaložené náklady na jejich léčbu.

Naklady taky, ale hlavne vytizeni zdravotniku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí