Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@inkakřivák píše:
Nelži, kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe! Určitě jsou tam všichni po čtyřech dávkách
@Sonarka píše:
Podávám hlášení, že po očku stále žijuA dobrý, jen mě k ránu začala bolet ta ruka a mohla jsem spát jen na jedné straně, ale nic hrozného, když se na to nesoustředím, ani to necítím, spíš jen při kontaktu s tím místem.. A taky jsem měla trochu problém, usnout. Ale to se snad srovná. Možná to i bylo tím, že jsem zvyklá spát na té postižené straně
to jsem zvědavá, jak dopadnu ja
@catch-22 píše:
A kdo by navrhoval vyhodit ze zdravotního pojištění např. obézní, tak by dojel na body shaming, fat phobia nebo jak je ten moderní newspeak. Ta vynucená solidarita má platit jen někdy nebo co.
Obézních je poloviny republiky. Vyžraný národ. Nemocné klouby, cukrovka, oběhový systém. Jsou přítěží zdravotního systému. Zdražit jídlo, uvalit vyšší daň na sladké a tučné. Myslím, že jsem to zahlédla v programovém prohlášení vlády.
@Burj Chalifa píše:
Obézních je poloviny republiky. Vyžraný národ. Nemocné klouby, cukrovka, oběhový systém. Jsou přítěží zdravotního systému. Zdražit jídlo, uvalit vyšší daň na sladké a tučné. Myslím, že jsem to zahlédla v programovém prohlášení vlády.
Sladké a tučné si kupují i štíhlí, bez cukrovky, obezity.
@Burj Chalifa píše:
Obézních je poloviny republiky. Vyžraný národ. Nemocné klouby, cukrovka, oběhový systém. Jsou přítěží zdravotního systému. Zdražit jídlo, uvalit vyšší daň na sladké a tučné.
Ještě bych přidala extra poplatek věčně nas*aným, to taky nepřispívá k lepší imunitě ![]()
@Burj Chalifa píše:
A takhle, milé děti, před sedmdesáti lety vytvořili základy přídělového systému.
@Venetia píše:
50 +?
Fakt? To jsem se tedy vůbec necítila. To je hodně brzo. Já myslela tak kolem té 90. Kolem 50 - kdo vám bude hlídat děti?
@Burj Chalifa píše:
Tam to není myslím specifikované. Napsali jen nezdravé potraviny. Takže šmahem fšecky. Protože pro někoho s alergií může být nezdravá i vařená ertepla.
@Venetia píše:
to jsem zvědavá, jak dopadnu ja
A kdy jdeš? Já když tu četla ty horové reakce na očko, tak jsem taky měla obavy..
Ale zase lidi kolem mě to vesměs měli v pohodě a i ti starší.. Babičku taky jen bolela ruka.
@Gwivenet píše:![]()
![]()
jsem se od srdce zasmála, ne proto že je někdo nemocný, ale pro tu nadsázku a zmíněné 4 „posilující“ dávce
Říká se booster. Každá blbost zní líp anglicky. Dřív to platilo pro latinu, holt nové časy.
@Sonarka píše:
A kdy jdeš? Já když tu četla ty horové reakce na očko, tak jsem taky měla obavy..Ale zase lidi kolem mě to vesměs měli v pohodě a i ti starší.. Babičku taky jen bolela ruka.
Moje babi je onkologicky pacient. Teď teda zrovna Covida má. Nevíme, jak to chytla, že nikam nechodí. Jedině to bylo přineseno na nákupu. Když se jí vezl. Když byla na očkování. Tak jí se udělalo líp. Říkala, že se po očkování cítila dobře.
@Burj Chalifa píše:
My jsme celkově nějaká taková přítěž Evropy, když to tu čtu
Nejvíc chlastáme, žereme, covidová opatření nedodržujeme, očkovat se nechceme, jsme nedisciplinovaní, krademe, fetujeme… Neměli by nás vymlátit?
Samozřejmě kromě vás kvalitních
Já jsem se na epipi o nás Češích, nikdy nedočetla nic pozitivního. Přitom tady je to samá elita
![]()
@Sonarka To my se řadí takhle promlouváme a shazuje. To celkem jinde neuvidíš. Přitom třeba obezita v Řecku je taky pěkná. Třeba. A feťáků a alkacu je na severu Evropy taky dost. Ale ne, to jen my. Zajímavé. Máš pravdu.
@Sonarka píše:
My jsme celkově nějaká taková přítěž Evropy, když to tu čtuNejvíc chlastáme, žereme, covidová opatření nedodržujeme, očkovat se nechceme, jsme nedisciplinovaní, krademe, fetujeme… Neměli by nás vymlátit?
Samozřejmě kromě vás kvalitních
Já jsem se na epipi o nás Češích, nikdy nedočetla nic pozitivního. Přitom tady je to samá elita
![]()
Podávám hlášení, že po očku stále žiju
A dobrý, jen mě k ránu začala bolet ta ruka a mohla jsem spát jen na jedné straně, ale nic hrozného, když se na to nesoustředím, ani to necítím, spíš jen při kontaktu s tím místem.. A taky jsem měla trochu problém, usnout. Ale to se snad srovná. Možná to i bylo tím, že jsem zvyklá spát na té postižené straně