Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106627
21.11.21 13:26
@inkakřivák píše:
Fakt? To jsem se tedy vůbec necítila. To je hodně brzo. Já myslela tak kolem té 90. Kolem 50 - kdo vám bude hlídat děti?

jaky deti :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
21.11.21 13:31
@Burj Chalifa píše:
Obézních je poloviny republiky. Vyžraný národ. Nemocné klouby, cukrovka, oběhový systém. Jsou přítěží zdravotního systému. Zdražit jídlo, uvalit vyšší daň na sladké a tučné. Myslím, že jsem to zahlédla v programovém prohlášení vlády.
to by meli tedy zlevnit ty zdravé produkty
@Sonarka píše:
A kdy jdeš? Já když tu četla ty horové reakce na očko, tak jsem taky měla obavy.. :D Ale zase lidi kolem mě to vesměs měli v pohodě a i ti starší.. Babičku taky jen bolela ruka.

ve středu… mozna uz se tu pak neukazu, když to dopadne spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
21.11.21 13:32
@Venetia píše:
jaky deti :D?

Je tu málo diskuzí o těhotenství po čtyřicítce.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.11.21 13:33
@Venetia píše:
ve středu… mozna uz se tu pak neukazu, když to dopadne spatne

Jj, pak zase půjdeme si něco dobrého dát :D

• Citovat
  • Upravit
106627
21.11.21 13:34
@Popeladym píše:
Je tu málo diskuzí o těhotenství po čtyřicítce.? :)

to jsou, ale dnešní ctyricatnice… ne 50+, ty uz mají děti dospělé většinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
21.11.21 13:34
@Burj Chalifa píše:
Obézních je poloviny republiky. Vyžraný národ. Nemocné klouby, cukrovka, oběhový systém. Jsou přítěží zdravotního systému. Zdražit jídlo, uvalit vyšší daň na sladké a tučné. Myslím, že jsem to zahlédla v programovém prohlášení vlády.

No, ti neobézní taky kolikrát nicmoc.

Někteří si roky ničí tělo různými dietami, to na zdraví nepřidá, někteří zase ujíždějí na potravinových doplncích, aby měli svaly atd. které mohou být až nebezpečné.

A sportovci…to je kapitola sama pro sebe.

Oni padají z kola, lámou si nohy při skoku kamkoliv, padají ze skal i tam, kde by neměli co dělat a musí je vyproštovat vrtulník, topí se a zapojí spoustu lidí do záchrany, někteří prof. sportovci už od 40 řeší umělé klouby a plácají se po rhb, to je spousta peněz, kdyby se jen dívali na tv, vyšlo by to levněji… :)

Vidím sportovce jako přítěž zdravotnického systému stejně tak jako obézní, anorektiky, alkoholiky, kuřáky, narkomany, sebevrahy, domácí kutily a nezodpovědné řidiče, na ty nesmíme zapomenout. :pankac:

A taky workoholici, to je taky likvidační koníček.

A ti co zbytečně přemýšlí o smyslu života, to je zase zbytečná zátěž pro psychiatry a záchranáře při sebevraždě, zbytečné přemýšlení je nevhodné stejně jako obezita. 8)

A ti, co mají jako hlavní koníček nechráněný sex s kdekým, to bych taky omezila, kdo jim má platit ta věčná vyš. na všechny pohl. choroby a taková léčba hiv je dost dlouhodobá.

A houbaři, ti by taky mohli sedět doma na zadku a nelézt pořád do nebezpečného lesa, kdo má pořád platit ty nekonečné léčby borelioz, na houby se mohou podívat z bezpečí domova na netu a ušetřilo by se… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
21.11.21 13:35
@Mango_Lassi píše:
Jj, pak zase půjdeme si něco dobrého dát :D

s neocko nechodís?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
21.11.21 13:35
@Venetia píše:
to jsou, ale dnešní ctyricatnice… ne 50+, ty uz mají děti dospělé většinou

To jo. My jsme ty starý, ne moderní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
21.11.21 13:37
@Popeladym píše:
To jo. My jsme ty starý, ne moderní. :)

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
21.11.21 13:38
@inkakřivák píše:
Kolik je věk na to, aby umřeli? @akavi

Nevim. Tak 2 dny zpět se tu tím někde aargumentovalo. Že očkovaní, co zemřou, většinou zemřou proto, že už byli staří a prostě umřít měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
21.11.21 13:50
@Venetia píše:
ve středu… mozna uz se tu pak neukazu, když to dopadne spatne

Ale prosim tě, to vypadá jako by ti měla upadnout ruka minimálně, netěš se, většinou se nestane nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.11.21 13:53
@Venetia píše:
s neocko nechodís?

Je fakt, že jsem odmítla účast na firemním eventu, kde jsou očkovaní úplně všichni. Doporučila mi to moje nejdražší polovička, který je mega opatrný a pečlivý. A ono venku je stejně zima ❄️ :) :)

• Citovat
  • Upravit
106627
21.11.21 14:06
@Anna766 píše:
Ale prosim tě, to vypadá jako by ti měla upadnout ruka minimálně, netěš se, většinou se nestane nic.

hned asi ne, ale bojim, se ze to muže vyprovokovat nějaké skryte choroby.
Jednomu našemu známému se po očkováni projevila leukemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
21.11.21 14:07
@Mango_Lassi píše:
Je fakt, že jsem odmítla účast na firemním eventu, kde jsou očkovaní úplně všichni. Doporučila mi to moje nejdražší polovička, který je mega opatrný a pečlivý. A ono venku je stejně zima ❄️ :) :)

no my mame takovou neprijemnou storku v rodine… myslim ze to synek bude mit hodne tezke s její casti rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.11.21 14:08
@Sonarka píše:
A kdy jdeš? Já když tu četla ty horové reakce na očko, tak jsem taky měla obavy.. :D Ale zase lidi kolem mě to vesměs měli v pohodě a i ti starší.. Babičku taky jen bolela ruka.

Po Pfizerovi neni nejaka extra reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+