Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@inkakřivák píše:
Fakt? To jsem se tedy vůbec necítila. To je hodně brzo. Já myslela tak kolem té 90. Kolem 50 - kdo vám bude hlídat děti?
jaky deti
?
@Burj Chalifa píše:to by meli tedy zlevnit ty zdravé produkty
Obézních je poloviny republiky. Vyžraný národ. Nemocné klouby, cukrovka, oběhový systém. Jsou přítěží zdravotního systému. Zdražit jídlo, uvalit vyšší daň na sladké a tučné. Myslím, že jsem to zahlédla v programovém prohlášení vlády.
@Sonarka píše:
A kdy jdeš? Já když tu četla ty horové reakce na očko, tak jsem taky měla obavy..Ale zase lidi kolem mě to vesměs měli v pohodě a i ti starší.. Babičku taky jen bolela ruka.
ve středu… mozna uz se tu pak neukazu, když to dopadne spatne
@Venetia píše:
jaky deti?
Je tu málo diskuzí o těhotenství po čtyřicítce.? ![]()
@Venetia píše:
Jj, pak zase půjdeme si něco dobrého dát ![]()
@Popeladym píše:
Je tu málo diskuzí o těhotenství po čtyřicítce.?
to jsou, ale dnešní ctyricatnice… ne 50+, ty uz mají děti dospělé většinou
@Burj Chalifa píše:
Obézních je poloviny republiky. Vyžraný národ. Nemocné klouby, cukrovka, oběhový systém. Jsou přítěží zdravotního systému. Zdražit jídlo, uvalit vyšší daň na sladké a tučné. Myslím, že jsem to zahlédla v programovém prohlášení vlády.
No, ti neobézní taky kolikrát nicmoc.
Někteří si roky ničí tělo různými dietami, to na zdraví nepřidá, někteří zase ujíždějí na potravinových doplncích, aby měli svaly atd. které mohou být až nebezpečné.
A sportovci…to je kapitola sama pro sebe.
Oni padají z kola, lámou si nohy při skoku kamkoliv, padají ze skal i tam, kde by neměli co dělat a musí je vyproštovat vrtulník, topí se a zapojí spoustu lidí do záchrany, někteří prof. sportovci už od 40 řeší umělé klouby a plácají se po rhb, to je spousta peněz, kdyby se jen dívali na tv, vyšlo by to levněji… ![]()
Vidím sportovce jako přítěž zdravotnického systému stejně tak jako obézní, anorektiky, alkoholiky, kuřáky, narkomany, sebevrahy, domácí kutily a nezodpovědné řidiče, na ty nesmíme zapomenout. ![]()
A taky workoholici, to je taky likvidační koníček.
A ti co zbytečně přemýšlí o smyslu života, to je zase zbytečná zátěž pro psychiatry a záchranáře při sebevraždě, zbytečné přemýšlení je nevhodné stejně jako obezita. ![]()
A ti, co mají jako hlavní koníček nechráněný sex s kdekým, to bych taky omezila, kdo jim má platit ta věčná vyš. na všechny pohl. choroby a taková léčba hiv je dost dlouhodobá.
A houbaři, ti by taky mohli sedět doma na zadku a nelézt pořád do nebezpečného lesa, kdo má pořád platit ty nekonečné léčby borelioz, na houby se mohou podívat z bezpečí domova na netu a ušetřilo by se… ![]()
@Mango_Lassi píše:
Jj, pak zase půjdeme si něco dobrého dát
s neocko nechodís?
@Venetia píše:
to jsou, ale dnešní ctyricatnice… ne 50+, ty uz mají děti dospělé většinou
To jo. My jsme ty starý, ne moderní. ![]()
@Popeladym píše:
To jo. My jsme ty starý, ne moderní.
tak tak
@inkakřivák píše:
Kolik je věk na to, aby umřeli? @akavi
Nevim. Tak 2 dny zpět se tu tím někde aargumentovalo. Že očkovaní, co zemřou, většinou zemřou proto, že už byli staří a prostě umřít měli.
@Venetia píše:
Ale prosim tě, to vypadá jako by ti měla upadnout ruka minimálně, netěš se, většinou se nestane nic.
@Venetia píše:
s neocko nechodís?
Je fakt, že jsem odmítla účast na firemním eventu, kde jsou očkovaní úplně všichni. Doporučila mi to moje nejdražší polovička, který je mega opatrný a pečlivý. A ono venku je stejně zima ❄️
![]()
@Anna766 píše:
Ale prosim tě, to vypadá jako by ti měla upadnout ruka minimálně, netěš se, většinou se nestane nic.
hned asi ne, ale bojim, se ze to muže vyprovokovat nějaké skryte choroby.
Jednomu našemu známému se po očkováni projevila leukemie.
@Mango_Lassi píše:
Je fakt, že jsem odmítla účast na firemním eventu, kde jsou očkovaní úplně všichni. Doporučila mi to moje nejdražší polovička, který je mega opatrný a pečlivý. A ono venku je stejně zima ❄️![]()
no my mame takovou neprijemnou storku v rodine… myslim ze to synek bude mit hodne tezke s její casti rodiny
@Sonarka píše:
A kdy jdeš? Já když tu četla ty horové reakce na očko, tak jsem taky měla obavy..Ale zase lidi kolem mě to vesměs měli v pohodě a i ti starší.. Babičku taky jen bolela ruka.
Po Pfizerovi neni nejaka extra reakce.