Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66816
20.11.21 13:39
@Takco píše:
Každý zaměstnanec by měl plnit nstrukce šéfů. Ať je to novinář, lékař nebo třeba prodavačka či voják. Jinak za to bude potrestán.

jj, bila mafie je spolcena s vrchnosti. Schvalne si vozi pacienty s „kazdym prdem“ (cituji te) do nemocnic beemvaky, kterymi je podplatili :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18095
20.11.21 13:42
@inkakřivák píše:
Osobně bych všechny komory zakázala ze zákona. Anebo je udělala pouze dobrovolné. Nějak jsem nepochopila, co přinášejí. Nevím, jestli u lékařů je to jinak, u nás jsou k ničemu.
No heled, pokud si někdo myslí, že se komoře hlásí nemocnost jejich členů, tak to o inteligenci dotyčného něco říká.

Naprosto souhlasim, neplni rolu, pro kterou byly kdysi zakladany. Povinnost zrusit! A clenstvi jenom dobrovolne. Jsou to male mafie, kterym musime platit penize za NIC!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.11.21 13:50
:mrgreen: :mrgreen: :P :D
  • Citovat
  • Upravit
66816
20.11.21 14:06
@MrsNorris píše:
Tak vzhledem k tomu, že když končí na JIP očkovaní s covidem, je to samozřejmě kvůli jiným nemocem :P, tak můžeme spolehlivě předpokládat, že ty důvody budou dost pestré.

stare polymorbidni covid dorazi podobne jako chripka, Proto se behem chripkovych epidemii omezovaly navstevy ve zdravotnich zarizenich, zaviraly skoly… Akorat ten covid je radove vyssi problem nez chripka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.11.21 14:08
@Popeladym píše:
Někteří ty dny bez alkoholu poctivě odpočítávají na hodiny. A někteří to nedají. :lol:

Já to dám, protože mám dnes i zítra noční :mrgreen: Ale nic nám tam o tom neříkali, možná to bylo v tom prospektu, ale nečetla jsem to celé… :D Takže teoreticky se napít mohu až v pondělí večer…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.11.21 14:13
@Venetia píše:
prosím te řekni, není nic horšího než když si někdo nestojí za svým názorem

Jenže já ten názor otočila o 360… :? Ale mamka už to ví, sdělila jí to babička, které jsem to říkala…no byla z toho špatná…

• Citovat
  • Upravit
5653
20.11.21 14:15
@Sonarka píše:
Já to dám, protože mám dnes i zítra noční :mrgreen: Ale nic nám tam o tom neříkali, možná to bylo v tom prospektu, ale nečetla jsem to celé… :D Takže teoreticky se napít mohu až v pondělí večer…

Hlavně ať jsi ok. :kytka: A mamce to řekni, nebuď baba. :D Mně to syn taky neřekl, ale ne jako hnus odmitačovi, ale jako matce. Abych se ho pořád neptala, jestli mu po tom očku je opravdu, ale opravdu dobře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
20.11.21 14:18

Ředitel fakultní nemocnice Brno pro Český rozhlas :

• Citovat
  • Upravit
10899
20.11.21 14:18
@Sonarka píše:
Jenže já ten názor otočila o 360… :? Ale mamka už to ví, sdělila jí to babička, které jsem to říkala…no byla z toho špatná…

O 360 by bylo, ze se otocis kolem dokola a mas zase ten stejny nazor :mrgreen:

Ale chapu co jsi chtela rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
20.11.21 14:44
@Snorlaxik píše:
Mně to funguje normálně. Ale chápu, že se ti nechce číst něco, co by podkopalo tvou bezmezmou důvěru v ministerstvo zdravotnictví a jeho pravdomluvnost.

Prosímtě nelži… :roll: :roll: :roll: To, na co jsi dala odkaz, nejsou stránky MZ… :zed: :zed: :zed: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24003
20.11.21 14:47
@Takco píše:
Smrtnost chřipky je podobná. Nyní umírá hodně lidí kvůli zavedeným opatrenim.

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Wole… wole…wole… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jdi se léčit… ale bacha, prášky na hlavu nee, jen bylinky a skotský střiky… :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
20.11.21 14:49
@bse.pedro píše:
Prosímtě nelži… :roll: :roll: :roll: To, na co jsi dala odkaz, nejsou stránky MZ… :zed: :zed: :zed: 8)

A koho to jsou tedy stránky?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.11.21 14:50
@Tarena píše:
O 360 by bylo, ze se otocis kolem dokola a mas zase ten stejny nazor :mrgreen:Ale chapu co jsi chtela rict
:mrgreen: Jo vlastně… No matika mi nikdy nešla… A mně to právě napsal i kamarád, že jsem otočila o 360 :mrgreen: Tak to taky popletl… :P
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.11.21 14:54
@Popeladym píše:
Hlavně ať jsi ok. :kytka: A mamce to řekni, nebuď baba. :D Mně to syn taky neřekl, ale ne jako hnus odmitačovi, ale jako matce. Abych se ho pořád neptala, jestli mu po tom očku je opravdu, ale opravdu dobře. :lol:

No právě, taky jsem toho mamku chtěla ušetřit, aby z toho nebyla špatná :D
Ale snad to vstřebá..
Jinak zatím ok jsem, ale jelikož mívám spíše opožděné reakce, tak čekám, že to teprve přijde…
Akorát mi bylo hrozne horko v autě, až jsem musela otevřít okýnko :D Ruka zatím dobrý, mobil udržím :P

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
20.11.21 15:07
@mojmira píše:
no jo, ale v Luceně aby se čert vyznal :mrgreen:

Jsem to myslela hlavne tak, ze byla pro vsemi deseti, kdyz ji se to samotne netykalo. Nedivila bych se, kdyby to same bylo u ocka na covid. Urcite pro, ale v Cechach :mrgreen:. K povinnym ockovanim tady moc vstricna nebyla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA