Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
22.11.21 17:04
@Popeladym píše:
Proč musíš pořád rýt. Mango jsem na dotaz odpověděla.

7

Napsala jsi: „Už jsem to tu psala. Ekonomické, ekologické změny, obří digitalizace,, včetně měny, robotizace, bezkontakt. A teď na mě prosím nevytahuj Fb, ani otevrisvoumysl a pod. Nečtu to. Děkuji! Toto všechno bylo zjevné už před covidem.“

Z toho fakt není jasné, kdo jsou „oni“, ani jak „obří digitalizace a bezkontakt“ souvisí s covidem. Jsou to klasické konspirační ezobláboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.11.21 17:05
@bse.pedro píše:
Já mšl už dávno takový nejasný tušení… Hlodalo ve mě takový podezření, že i ty jsi ONI… 8o 8o 8o :roll: 8) :jazyk:

Šmarjá. Večer velkých odhalení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.11.21 17:07

Já úplně vidím, jak ten záchranář, než jí nacpe masku, položí dotaz „proč jste se nenachala naočkovat“ a místo klasického „nestihla jsem/nepotřebuji/nemáte právo se mě ptát“ se dozví, že protože „bezkontakt a robotizace“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.11.21 17:07
@Bábrdl píše:
To máš dobrý. Mně tam bydlí homosexuál rozkládající mojí tradiční rodinu.

Tak to máš blbý, to je neprůchodný. V červnu ho zase oprášíš a jako když ho na Prague Pride najdeš.
Stejně musím nostalgicky přiznat, že mi „přijdou a znásilní naše ženy“ občas chybí. Jestlipak se ty dvouzubé soudružky dočkaly? A pánové 165 cm/120 kg, kteří tak statečně zakládali domobrany? Hádám, že dnes hájí naše děti proti experimentům covid mafie.

• Citovat
  • Upravit
catch-22
22.11.21 17:08
@ontarova.stara píše:
Ano, i já už jsem byla nucena Abdula s celou rodinou vyhnat ze sklepa, protože mi tam zabírali místo, které mohu výhodněji pronajmout nějaké farmaceutické lobby jako sklad experimentálních vakcín.

To už je pasé. Teď frčí deponie pro pokusné subjekty, které nedaly boostingovou dávku. Ty čipy se nedají spálit, proto se jámy v podzemních sklepích překryté hliníkovou fólií vyvažují váhou alobalové pečící fólie ve zlatě. ;)

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
22.11.21 17:11
@catch-22 píše:
To už je pasé. Teď frčí deponie pro pokusné subjekty, které nedaly boostingovou dávku. Ty čipy se nedají spálit, proto se jámy v podzemních sklepích překryté hliníkovou fólií vyvažují váhou alobalové pečící fólie ve zlatě. ;)

Nechtěla jsem na nás upozorňovat, ale proč myslíš, že Ontar nahřívá zem a hloubí pod psí boudou kryt?

• Citovat
  • Upravit
catch-22
22.11.21 17:14
@ontarova.stara píše:
Nechtěla jsem na nás upozorňovat, ale proč myslíš, že Ontar nahřívá zem a hloubí pod psí boudou kryt?

Já myslel, že ta manželská terapie neklapla. Ale jsem rád, že je jiné normální vysvětlení. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
22.11.21 17:22
@catch-22 píše:
Já myslel, že ta manželská terapie neklapla. Ale jsem rád, že je jiné normální vysvětlení. :kytka:

Samozřejmě, nějaké konspirační teorie, když jde o vpravdě běžnou věc.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
22.11.21 17:26
@Mango_Lassi píše:
@Sonarka podej hlášení 📣

Vše v pořádku ;)
Včera večer trochu bolest ruky v místě vpichu, to trvalo do rána a dnes už nic ;)
Dcera to stejné ;)

• Citovat
  • Upravit
catch-22
22.11.21 17:26
@ontarova.stara píše:
Samozřejmě, nějaké konspirační teorie, když jde o vpravdě běžnou věc.

Přesně tak. Ty staré se už vyplnily a než se objeví nové, je pravá chvíle na normální domácí zabijačku.

• Citovat
  • Upravit
5653
22.11.21 17:30
@Bábrdl píše:
7
Napsala jsi: „Už jsem to tu psala. Ekonomické, ekologické změny, obří digitalizace,, včetně měny, robotizace, bezkontakt. A teď na mě prosím nevytahuj Fb, ani otevrisvoumysl a pod. Nečtu to. Děkuji! Toto všechno bylo zjevné už před covidem.“Z toho fakt není jasné, kdo jsou „oni“, ani jak „obří digitalizace a bezkontakt“ souvisí s covidem. Jsou to klasické konspirační ezobláboly.

Odpovídala jsem ji dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.11.21 17:35
@Popeladym píše:
Odpovídala jsem ji dál.

Ještě jsi k tomu napsala, že „covid to urychlí“? Co jako? Digitalizaci? To rozhodně. Robotizaci? Skladů, výraoby? Asi taky. Bezkontakt.? Nevím, co tím myslíš, ale jestli platby, tak to asi taky. A?

Stále z toho není jasné, kdo jsou „oni“. A jak to celé souvisí s pandemií.

Bylo by to i vtipné, kdyby to nebyl takový průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
22.11.21 17:35
@catch-22 píše:
Přesně tak. Ty staré se už vyplnily a než se objeví nové, je pravá chvíle na normální domácí zabijačku.

Blázníš 8o? Teď, když mu zase valorizovali důchod?

• Citovat
  • Upravit
36556
22.11.21 17:38
@ontarova.stara píše:Stejně musím nostalgicky přiznat, že mi „přijdou a znásilní naše ženy“ občas chybí. Jestlipak se ty dvouzubé soudružky dočkaly? A pánové 165 cm/120 kg, kteří tak statečně zakládali domobrany? Hádám, že dnes hájí naše děti proti experimentům covid mafie.

Diskuze na emiminu dokazují, že šáhnout lidem na pohodlíčko a hospody je jediné řešení. Oni nepřestanou kosnspiračně ezoblábolit, ale snad si najdou jiné téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
22.11.21 17:48
@ontarova.stara píše:
Blázníš 8o? Teď, když mu zase valorizovali důchod?

Mám dojem, že vdovských důchodů se to týká taky. :think: Ale když jsme u toho, vlastně si nevzpomínám, jestli z Tebe Ontar kdy udělal počestnou ženu nebo dodnes žijete tvrdošijně v hříchu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA