Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@tutulka123 ach jo, přemýšlím, co na to říct, abych nebyla sprostá. A co třeba ti zdravotníci, kteří se dostávají do kontaktu s nemocnými? Ti taky mají umřít? Hele, tak když je ti tak jedno, kdo zemře, zdali ty nebo někdo jiný, tak co tu vlastně řešíš? Klidně choď na to plavání, buď se nakazíš, možná to ustojíš, možná ne, možná to poškodí tvůj plod, dítě doma… vlastně o co jde? Lidi umírají, že jo.
@mroe pracovala jsem 3 roky v domově důchodců. Vím jaký to je dělat na místě, kde smrt klepe na dveře a pohled na lidi, kteří museli náhle do nemocnice a pak se vrátili totálně rozložený a po pár dnech zemřeli. Tak to prostě je.
@BrnackaM vždyť já s tím problém nemám. Jen mi vadí za to ještě platit.
O zdravotnickach řeč nebyla, ale ti by měli být v pohodě, když jsou očkovani, ne?
Zakladatelko, zkus zvážit možnost, že máš depresi, a ten covidový cirkus ti jen přidal.
@tutulka123 píše:
@Altavista s tím souhlasím. Záleží proč upřednostňují covid pacienty před ostatními naléhavými.
Asi, ze ti ostatni se nedusi? Bych chtela videt, jestli bys sporadane ulehla a nedozadovala se pece, abys nahodou nepredbihala.
@BrnackaM píše:
@tutulka123 ach jo, přemýšlím, co na to říct, abych nebyla sprostá. A co třeba ti zdravotníci, kteří se dostávají do kontaktu s nemocnými? Ti taky mají umřít? Hele, tak když je ti tak jedno, kdo zemře, zdali ty nebo někdo jiný, tak co tu vlastně řešíš? Klidně choď na to plavání, buď se nakazíš, možná to ustojíš, možná ne, možná to poškodí tvůj plod, dítě doma… vlastně o co jde? Lidi umírají, že jo.
Ji ale nevadi smrt, ale ty penize, preci.
@tutulka123 no počítej jen za ty teď tak popularizované kapačky protilátek padesát litrů, pozor, nejsou pro každou indikaci covidu, kdekdo si je chce vyřvat. Celkově odhaduju, pokud skončíš na kyslíku na jipu na 14 dnů, počítej kolem 700 litrů. Máš na takové „nečekané“ výdaje? Být samoplátce je ošemetné
@MrsNorris v depresi jsem od puberty to není nic nového
jen mi vadí když mě někdo omezuje.
@tutulka123 píše:
@BrnackaM prostě ty lidi umrou. Smrt je přirozená součást života. At už umřu já ne o někdo jiný, prostě to tak je. Kolem mě lidi umírali i před covidem. Prostě to tak je.@Takco na tohle už jsem taky přečetla několik diskuzi. Loni nemocnice přiznali že za covid pacienta dostávají denně 60tis, na normálním lůžku 20tis. Co se týče testu, samozřejmě na tom vydělává nejvíce Čína, ale to už je problém Evropy, že přesunula už dávno veškerou výrobu tam.
Před covidem taky někdo umíral??
To tady neříkej nahlas
![]()
Jinak souhlas…je to kruté, ale nemoci byly, jsou a budou a vždycky na ně budou lidi umírat…a jak říkávala už moje babička, člověk může žít doma v izolaci, aby nic nechytil, chránit se před vším a pak vyjde ven a srazí ho auto…
Holt nejsme nesmrtelní…některým by to tady možná mělo být dodatečně vysvětleno
Třeba zrovna na těch hodinách biologie chyběli… ![]()
@tutulka123 píše:
@mroe pracovala jsem 3 roky v domově důchodců. Vím jaký to je dělat na místě, kde smrt klepe na dveře a pohled na lidi, kteří museli náhle do nemocnice a pak se vrátili totálně rozložený a po pár dnech zemřeli. Tak to prostě je.
Jenomže spousta lidí kvůli covidu umřela zbytečně. Dalo se tomu předejít.
Ale z toho co píšeš mi připadáš jako dost sobec, takže je ti to asi fuk. Ono napsat, že by mi bylo jedno, kdyby moje dítě/děti ztratily mámu, chce dost silný žaludek.
Otázka trošku mimo a jak je to a testy pro děti, které nejsou očkované, ani nespadají do očkovacího profilu? Jako, aby syn mohl s očkovanými rodiči na bazén, bude muset na PCR? ![]()
@kve-tinka píše:
Otázka trošku mimo a jak je to a testy pro děti, které nejsou očkované, ani nespadají do očkovacího profilu? Jako, aby syn mohl s očkovanými rodiči na bazén, bude muset na PCR?
Do 18ti jsou PCR zdarma.
@tutulka123 píše:
@MrsNorris v depresi jsem od puberty to není nic novéhojen mi vadí když mě někdo omezuje.
Když nikam nejezdis a máš na nečekané výdaje, tak holt to buchnes za PCR testy, no.