Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, já si vystačím doma. Rýpance asi nebudou, vždyť jsi to tak pěkně zakončila sama
.
A chces ujisteni, ze nejsi sama, kdo tak dopadnul? to urcite nejsi.
jinak jo, poblouzneni smyslu a bouri hormonu jsem si zazila taky, ale ja jsem to nejak ustala, i kdyz s odrenyma usima…
jen pro tve dobro doufam, ze tvuj manzel se to nema jak dovedet.
Nechceš rady, tak co cheš slyšet? Jestli se mi to stalo? Ne nestalo, nemám manžela. I kdybych měla a neklapalo to, tak se rozvedu, nechápu proč být s někým, s kým to neklape, pak to akorát sklouzne k zahýbaní.
Doufám, že bereš antikoncepci a tvůj ex nemá kontakt na tvého současného…a není pomstychtivý…resp. takový anonym o tom, že jsi přespala u ex by nebyl asi dobrý…
Předpokládám, že současný neví o tom, že jsi šla na gril party k ex???
No…já na tohle nemám koule, bála bych se, že to někdo vyzradí příteli…a to vysvětlování potom??
Ale tak trochu tě chápu…pokud je pro tebe sex důležitý a se současným partnerem to není ono, ale jinak je super… ![]()
Zkusiůa bych vylepšit sex se současným chlapem a na ex se vyprdnout…nestojí to za problémy
@Poison Ivy píše::
Ne, já si vystačím doma. Rýpance asi nebudou, vždyť jsi to tak pěkně zakončila sama![]()
.
@Sphynx Lady píše:
Nechceš rady, tak co cheš slyšet? Jestli se mi to stalo? Ne nestalo, nemám manžela. I kdybych měla a neklapalo to, tak se rozvedu, nechápu proč být s někým, s kým to neklape, pak to akorát sklouzne k zahýbaní.
Ne, nestalo. Já bych chlapovi asi nedokázala být nevěrná, svědomí by mi to nedovolilo. I kdyby nám to doma neklapalo. Nejdřív bych se s ním rozešla. Ale doufám, že se to nestane jelikož máme dítě.
Nezazila ale stejny nazor mam, tak snad muzu prispet. Chovas se fakt jak 15 leta krava. Jsi dospela, sexuj treba s pulkou mesta a nevyvadej z toho jak pubertacka.
Co jsi rekla doma, kam jdes? ja bych byla posrana jen z toho, ze se dozvi, ze jsem tam byla, natoz ten zbytek, jsi odvaha ![]()
Nezažila. Moralizovat nebudu, když nechceš.
Nechápu smysl této diskuse. Jako když tu některá napíše, že to zažila, že ti bude líp?
Taky mi připadáš jako 15ti letá kráva
… NE nezažila jsem tohle…
![]()
@Anonymní píše:
Zažila jste některá?
(Nevím jaké téma mám vybrat, to je asi uplně jedno.. )Nezajímají mě rýpalky ani rady typu co mám dělat.
Jsem zadaná několik let.. Moc to neklape, ale snažíme se.. Snažíme…
Já jsem včera byla pozvaná k bývalému příteli na gril párty, pilo se, smálo.. hladilo..
Až jsem uplně zapomněla na to, že mám manžela..
Najednou mi s ním bylo tak krásně…
Sex s ním byl vždycky krásný - ale bohužel, to jediné nám spolu šlo, důvodů rozchodu bylo až až a nikdy bych ho nechtěla zpátky, ale ten sex..
Skončili jsme v posteli, bylo to nádherné, bylo to dvě hodiny, já mu ve vinném opojení řekla i že ho miluju, doufám, že na to bylo zapomenuto, asi jsem vyplavovala i moc hormonů štěstí
Manžel nic nezjistil ani nezjistí, jen moje špatné svědomí..
Zažila jste to nějaká? Já to chci rychle ukončit, než se přidají i city, což nehrozí..
Nechybí mi, a ráno jsem mu utekla i přes to že jsem tam měla spát za manželem domů, ten mi moc chyběl..
Připadám si jak 15 letá kráva
Nezažila - toť moje odpověď na tvou otázku.
Tvoje poslední věta -
![]()
![]()
Radu nechceš, komenty vlastně taky ne, tož co dodat?
(Nevím jaké téma mám vybrat, to je asi uplně jedno.. )
Nezajímají mě rýpalky ani rady typu co mám dělat.
Jsem zadaná několik let.. Moc to neklape, ale snažíme se.. Snažíme…
Já jsem včera byla pozvaná k bývalému příteli na gril párty, pilo se, smálo.. hladilo..

Až jsem uplně zapomněla na to, že mám manžela..
Najednou mi s ním bylo tak krásně…
Sex s ním byl vždycky krásný - ale bohužel, to jediné nám spolu šlo, důvodů rozchodu bylo až až a nikdy bych ho nechtěla zpátky, ale ten sex..
Skončili jsme v posteli, bylo to nádherné, bylo to dvě hodiny, já mu ve vinném opojení řekla i že ho miluju, doufám, že na to bylo zapomenuto, asi jsem vyplavovala i moc hormonů štěstí
Manžel nic nezjistil ani nezjistí, jen moje špatné svědomí..
Zažila jste to nějaká? Já to chci rychle ukončit, než se přidají i city, což nehrozí..
Nechybí mi, a ráno jsem mu utekla i přes to že jsem tam měla spát za manželem domů, ten mi moc chyběl..
Připadám si jak 15 letá kráva