Zážitky s ex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
22.7.21 20:41
@PaníBovaryová píše: :mrgreen: promiň, jsem se musela zasmát, ale jsi zatvrzelá bojovnice :palec: :potlesk: :lol:

Dneska už se tomu taky směju a vypravím jako vtipnou historku, když jsem seděla mezi ostatníma zamilovanejma hrdličkama na romantický večeři při svíčkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
22.7.21 20:59

Kdysi před lety jsem se nemohla zbavit svého ex, byt byl můj a on tam prostě bydlel dál i po rozchodu.
Tak jsem si pozvala kamaráda na noc, no a ráno, když rachotil klíčem v zámku a nemohl se dostat dovnitř, protože jsem tam měla klíče, tak držkoval. Pak si všimnul cizích bot, tak zmlknul, pánové si kultivovaně řekli dobrý den… dál už vlastně nevím, mě to přišlo velmi vtipné, jako ve filmu…
Večer, když jsem přijela z práce, byl byt konečně prázdný, tedy i včetně většiny vybavení, ale měla jsem byt jen pro sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.7.21 21:00

@Aquarius79 Přítelkyně snů :mrgreen: doufám že si jí to dal pěkně sežrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
22.7.21 21:17
@JaneDoee píše:
@Aquarius79 Přítelkyně snů :mrgreen: doufám že si jí to dal pěkně sežrat :)

Víte, že ani ne? Protože měla pravdu. Přijel jsem a byl jsem tam. Uvědomění přišlo mnohem později, až když těch zážitků bylo o něco víc.

• Citovat
  • Upravit
1857
22.7.21 21:46

To je ale pěkný téma :D já mám samý,,krásný,, zážitky…jeden mi vyhrožoval skokem z okna… stál na parapetu v 6 patře…nakonec skočil pod autobus nočního rozjezdu když jsme šli z diskotéky… druhej byl tak posedlej vzhledem, že tajně poslal mou fotku na plastickou chirurgii aby mu řekli co na mě ještě vylepšit.. :roll: a dalších x zážitků ale to už je hodně osobní…

Příspěvek upraven 22.07.21 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
22.7.21 21:46

Můj první kluk byl idiot a lakomec. Já studovala, on pracoval. Já mu k narozeninám dala drahý dárek, on mně nic. V placení jsme se střídali. Když jsem platila já, tak pil a jedl jak prokopnutý. Když platil on, tak se držel zkrátka a počítal mi každé sousto. Dlouho to nevydrželo, pak ještě dělal šílené scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.7.21 21:48
@Dája999 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prosím, promiň, ale ten tvůj popis - to se fakt nedá nesmát ;)

Ráda jsem pobavila, však v tom už žádná frustrace není, jenom úžas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.21 21:58
@Aquarius79 píše:
Požádala mne, jestli bych jí nevyzvedl v hospodě. Přijel jsem pro ní, seděla zády ke dveřím a tak jsem si za ní stoupl, když vidím, že mi volá. Tak to zvedni ty debile, ne? Říkám, je to hajzl, ten už nepřijede. Aniž by se otočila, ale přijede, je to debil, ale je do mě udělanej a mám ho omotaného kolem prstu.

Děs. I ženský umí být pěkný… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.7.21 21:59
@Annia45 píše:
Já byla strašně zamilovaná, on zřejmě vůbec. Měli jsme jet na romantický víkend, který jsem celý zaplatila ze studentský brigády, on pracoval. Sraz byl před hotelem, po dvou hodinách čekání jsem nás šla ubytovat s vírou že určitě dorazí. Celý víkend nedorazil a nebral telefony, mě bylo blbý jet domů, protože mi od začátku všichni říkali, co je to za hajzla. Tak jsem chodila sama na tříchodový večeře, romantickou jízdu kočárem atd. V neděli večer napsal „sorry, nějak mi to nevyšlo“ :zed: :D :D

:mrgreen: 8o Taky dobrý. Chlap :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105725
22.7.21 22:11
@Bábrdl píše: :poblion:Jo, tak to dokáže rozrajcovat… :zed:
U některých chlapu se nelze divit, ze zadny sex nemají .
Docela bych si u tech stěžovatelů sahla do svědomí .
@Annia45 píše:
Já byla strašně zamilovaná, on zřejmě vůbec. Měli jsme jet na romantický víkend, který jsem celý zaplatila ze studentský brigády, on pracoval. Sraz byl před hotelem, po dvou hodinách čekání jsem nás šla ubytovat s vírou že určitě dorazí. Celý víkend nedorazil a nebral telefony, mě bylo blbý jet domů, protože mi od začátku všichni říkali, co je to za hajzla. Tak jsem chodila sama na tříchodový večeře, romantickou jízdu kočárem atd. V neděli večer napsal „sorry, nějak mi to nevyšlo“ :zed: :D :D

doufám, ze jsi mu uz nic neodepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 22:24

Po první hádce, no hádce, průjmu výčitek ( kvůli tomu, že mě vzal na zmrzlinu, a já ho ne!, výčitky že když jdem na kola, kola chystá, fouká on, já se jen vezu, že nedělám kuře tak, jak jeho maminka a podobné malichernosti) jsem k němu začala být rezervovaná -aby si uvědomil, že se mě dotkl, myslela jsem že se mi omluví. Po dvou dnech se se mnou rozešel, že jsem se prý změnila, a že ho asi už nemám ráda. Po týdnu chtěl druhou šanci, když jsem řekla, že mě jeho chování zklamalo a už bych mu nemohla věřit, napsal že s důvěrou to nemá nic společného, jen ŘEKL, co ho trápilo a dusil to v sobě. Přitom na mě hulákal jak na předáka v továrně. Každý prý děláme chyby a zaslouží si druhou šanci..
Nakonec po mě chtěl peníze za všechny výdaje co za mě dal (byli jsme spolu 2 měsíce takže to tolik nebylo) tím tomu všemu nasadil korunu.
Tak jsem si říkala, kam jsem dala rozum.. Prostě hlupák.

• Citovat
  • Upravit
14127
22.7.21 22:28

Ja mela kolenovrta, ale mela jsem ho fakt rada :srdce: pred kolařskym vikendem šel koupit svetla na kola, kdybychom nahodou uvizli na trati. Prihasil se jen s jednou sadou. Divila jsem se, proc mi nekoupil taky, kdyz uz tam sel 8o a on mi s vitezoslavnym leskem v ocich vysvetlil, ze druha sada je zbytecna, ponevadž stejne jezdime jenom spolu, takze on si bere to predni a ja zadni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
22.7.21 22:30
@Wilík píše:
To je ale pěkný téma :D já mám samý,,krásný,, zážitky…jeden mi vyhrožoval skokem z okna… stál na parapetu v 6 patře…nakonec skočil pod autobus nočního rozjezdu když jsme šli z diskotéky… druhej byl tak posedlej vzhledem, že tajně poslal mou fotku na plastickou chirurgii aby mu řekli co na mě ještě vylepšit.. :roll: a dalších x zážitků ale to už je hodně osobní…Příspěvek upraven 22.07.21 v 21:47

Ukažte nám fotku po vylepšení. :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
653
23.7.21 09:50
@Venetia píše:
doufám, ze jsi mu uz nic neodepsala.

Ne, ale on mi pak psal, že má u mě flešku, kde má stáhnutou celou sérii oblíbenýho seriálu, tak jsem mu odepsala „sorry, nějak mi to nevyjde“ :D takže jsem se pak dozvěděla jak se na mě nedá spolehnout :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21208
23.7.21 10:53
@AndulkaMa píše:
  1. Už dlouho jsem se divila pozotvíraným chatům (whatsapp, viber apod.), přestože jsem je sama zavřela a už si pak s nikým nepsala. Když jsem s tím za ním přišla, odvětil mi, že je to moje chyba a mám mít zaheslovaný telefon.
  2. Šla jsem na pivo s pár přáteli(, které on neznal, sraz lidí že školy), řekla kde budu a že kolem půlnoci se vrátím domů. V deset se v onom podniku rozrazily dveře. Maestro s vysvětlením, že přijel zkontrolovat, kdo tu je a jestli ten u toho stolu náhodou není ten, se kterým jsem chodila na škole.(Bylo mi 15 a chodila jsem s ním dva měsíce.)

Slezte z toho lustru, Donalde, vidim vas! :mrgreen: Cely vecer by byl tercem mych vtipu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí