Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Krásný večer, dámy!
Chtěla bych založit novou diskuzi. Tentokrát se to týká Vašeho oblíbeného jídla. Ještě bych byla ráda, pokud byste zmínily jídlo, které nemůžete ani cítit.
Moc Vám děkuji za příspěvky ![]()
Přeji příjemný večer ![]()
Nejím cibuli. V žádný podobě. Pro hodně lidí je to nepochopitelný.
Ale co mám dělat, když omylem kousnu do cibule, tak se mi chce
. A ano, i bez cibule se dá vařit. ![]()
Rajská, řízek. Jako malý mlíčková polévka a nudle s mákem. U Vietnamců kuřecí saté s rýží. Jím všechno, co je ostré- můj táta vycvičil mé chuťové pohárky.
Nemám jídlo, které bych nejedl. Snad jen červené bonbóny ze zimní směsi a od jisté doby fernet. ![]()
Nejim nic s koprem… jak rika moje kamaradka, vypada to, jakoby se do toho jidla nekdo oholil
![]()
@PetraJ píše:
Nejím cibuli. V žádný podobě. Pro hodně lidí je to nepochopitelný.Ale co mám dělat, když omylem kousnu do cibule, tak se mi chce
. A ano, i bez cibule se dá vařit.
mám to úplně stejně
ale jako bonus, ještě nesnesu jakoukoliv vařenou zeleninu ![]()
Miluju jakékoliv ovoce, nejradši mám třešně, těch dokážu sníst naprosto neomezené množství najednou (
), ale i jahody, meruňky, broskve, melouny, borůvky…
Nenávidím hořčici a kysané zelí.
Mám ráda dobrý jídlo, ryby, zeleninu, dorty, brambůrky, čokoládu 😋
Nejím kopr a mlíko, když tak raději ten kopr ![]()
Tak já zbožňuji těstoviny na jakýkoliv způsob, dále hodně ostré jídla a klasickou českou kuchyni. Jediné, co nemůžu ani cítit, jsou veškeré ryby na jakýkoliv způsob
Nejradši mám plněné papriky s rajskou, nesním smažák, tepelně upravené ovoce, povidla, marmeládu, pudink a hranolky.
Příspěvek upraven 19.07.21 v 21:05