Vaše (ne)oblíbené jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LindenSkyHope
4.3.23 10:14
@Ploskutáček píše: Řízek, knedlo, česká klasika, nejím zeleninu, sýry, vajíčka, luštěniny, nejím nic, co je zdravé. Nejím jídla chudých, tedy šišky se strouhankou, škubánky, nudle s tvarohem, mám rád pudink, ale musí být studený a s piškotkama :mrgreen:

Bez zeleniny bych umřela hlady a totéž se týká i luštěnin.

• Citovat
  • Upravit
148550
6.3.23 15:54
@LindenSkyHope píše:
Bez zeleniny bych umřela hlady a totéž se týká i luštěnin.

Nejsem vegetarián a maso jím. Nemusela bych ho tak často být sama, ale muž se bez masa s prominutím nenažere, tak se holt u nás vaří i z masa. Zelenina, ovoce, mléčné výrobky, to bych mohla jíst denně. Klidně by mi stačilo maso i jednou, dvakrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
6.3.23 20:16
@Liška obecna píše:
@sharunka03 žužlavky jsou takový to prorostlý maso, co nejde rozkousat.
Já ten název taky moc nepoužívám. Ale vzpomněla jsem si že ho v první třídě použil jeden spolužák. Rozebírali jsme chrupavky a dostali se k žužlavkám.
Chrupavky mimochodem taky nejím. Jsem si vzpomněla, jak to moje babička chroupala u stolu a zvednul se mi kufr

Jo tak, tak to taky, vždy to tlusté maso ořezávám a dávám stranou a chrupavky to už vůbec a takovej morek, brrrrrr :? A vnitřnosti tak nějak celekově nejíme.

@Ploskutáček Tak to já zas sladká jídla klidně, i tato. Kolikrát i třeba ne se strouhankou, to u nás ovo tvaroh. knedlíky a to manželovi nechutná, mně jo. Ale takový šišky třeba polité máslem, a strouhaný perník smíchaný s mletými ořechy a cukrem, to je bomba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
6.3.23 20:18
@Anna766 píše:
Nejsem vegetarián a maso jím. Nemusela bych ho tak často být sama, ale muž se bez masa s prominutím nenažere, tak se holt u nás vaří i z masa. Zelenina, ovoce, mléčné výrobky, to bych mohla jíst denně. Klidně by mi stačilo maso i jednou, dvakrát týdně.

To často chlapi musí mít maso, jinak snad nefungují :D i ten můj, ale nemá(me) problém si dávat i nemasová jídla tím myslím i ty co nejsou sladká. Ale třeba to lupení moc nedává, třeba na rukolu má averzi, za to mě snad nevadí žádný lupení a klidně sním i snítek petrželky, když někde je na ozdobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí