Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@LindenSkyHope píše:
Bez zeleniny bych umřela hlady a totéž se týká i luštěnin.
Nejsem vegetarián a maso jím. Nemusela bych ho tak často být sama, ale muž se bez masa s prominutím nenažere, tak se holt u nás vaří i z masa. Zelenina, ovoce, mléčné výrobky, to bych mohla jíst denně. Klidně by mi stačilo maso i jednou, dvakrát týdně.
@Liška obecna píše:
@sharunka03 žužlavky jsou takový to prorostlý maso, co nejde rozkousat.
Já ten název taky moc nepoužívám. Ale vzpomněla jsem si že ho v první třídě použil jeden spolužák. Rozebírali jsme chrupavky a dostali se k žužlavkám.
Chrupavky mimochodem taky nejím. Jsem si vzpomněla, jak to moje babička chroupala u stolu a zvednul se mi kufr
Jo tak, tak to taky, vždy to tlusté maso ořezávám a dávám stranou a chrupavky to už vůbec a takovej morek, brrrrrr
A vnitřnosti tak nějak celekově nejíme.
@Ploskutáček Tak to já zas sladká jídla klidně, i tato. Kolikrát i třeba ne se strouhankou, to u nás ovo tvaroh. knedlíky a to manželovi nechutná, mně jo. Ale takový šišky třeba polité máslem, a strouhaný perník smíchaný s mletými ořechy a cukrem, to je bomba ![]()
@Anna766 píše:
Nejsem vegetarián a maso jím. Nemusela bych ho tak často být sama, ale muž se bez masa s prominutím nenažere, tak se holt u nás vaří i z masa. Zelenina, ovoce, mléčné výrobky, to bych mohla jíst denně. Klidně by mi stačilo maso i jednou, dvakrát týdně.
To často chlapi musí mít maso, jinak snad nefungují
i ten můj, ale nemá(me) problém si dávat i nemasová jídla tím myslím i ty co nejsou sladká. Ale třeba to lupení moc nedává, třeba na rukolu má averzi, za to mě snad nevadí žádný lupení a klidně sním i snítek petrželky, když někde je na ozdobu ![]()
Bez zeleniny bych umřela hlady a totéž se týká i luštěnin.