Vaše (ne)oblíbené jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
1.3.23 17:11

Já nemůžu špenát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
1.3.23 19:24

Já nějak nemůžu pobrat, že má tolik lidí rádo tatarák, syrové maso :?
Je někdo jako já, komu to nechutná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.3.23 19:35

@sharunka03 Přesně tak, taky bych tatarák nepozřela, nechápu jíst syrové maso, ani sushi nejím, brrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
1.3.23 19:54
@mamoch píše:
@sharunka03 Přesně tak, taky bych tatarák nepozřela, nechápu jíst syrové maso, ani sushi nejím, brrrrrr

Díky, už jsem si říkala, že jsem snad jediná, komu to nechutná :D Taky sushi nejím a ani to bez masa mě neláká nevím, ochutnala jsem tenkrát to s masem, s lososem syrovým a nevím, co je na tom za bombu? :think: To si radši toho lososa dám víc a pořádně upravím, třeba na grilu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
1.3.23 21:21
@sharunka03 píše:
Je někdo jako já, komu to nechutná? :think:

Mě to taky nechutná.
A to mám běžná jídla z mletého masa - sekaná, karbanátky, holanďáky, masové koule v rajské omáčce - moc ráda.
Ale tatarák ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
2.3.23 19:51
@Anna766 píše:
Mě to taky nechutná.
A to mám běžná jídla z mletého masa - sekaná, karbanátky, holanďáky, masové koule v rajské omáčce - moc ráda.
Ale tatarák ne.

Super, další spřízněná duše. Přesně, mleté maso, nemám problém upravené, sice ho nemusím nějak dvakrát, ale jednou za čas proč ne. Jinak ale syrové teda, ne. Jednou jsem se odvážila a ochutnala, ale ani žádná bomba v puse se nekonala, syrové maso, nic pro mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
2.3.23 20:07
@sharunka03 píše:
Super, další spřízněná duše. Přesně, mleté maso, nemám problém upravené, sice ho nemusím nějak dvakrát, ale jednou za čas proč ne. Jinak ale syrové teda, ne. Jednou jsem se odvážila a ochutnala, ale ani žádná bomba v puse se nekonala, syrové maso, nic pro mě :)
@sharunka03 píše:
Super, další spřízněná duše. Přesně, mleté maso, nemám problém upravené, sice ho nemusím nějak dvakrát, ale jednou za čas proč ne. Jinak ale syrové teda, ne. Jednou jsem se odvážila a ochutnala, ale ani žádná bomba v puse se nekonala, syrové maso, nic pro mě :)

U nás jí tatarák jenom syn. S topinkami. Jinak já, muž ani dcera to nejíme. Suši jí dcera i syn, ti si to spolu občas napůl koupí, já ani muž to nejíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
2.3.23 23:17
@Anna766 píše:
U nás jí tatarák jenom syn. S topinkami. Jinak já, muž ani dcera to nejíme. Suši jí dcera i syn, ti si to spolu občas napůl koupí, já ani muž to nejíme.

U nás doma nikdo, ani manžel ani já. Sushi i tatarák.
Děti jsou na to ještě malé, jsem zvědavá na jejich budoucí chuťové preference :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
2.3.23 23:28
@sharunka03 píše:
U nás doma nikdo, ani manžel ani já. Sushi i tatarák.
Děti jsou na to ještě malé, jsem zvědavá na jejich budoucí chuťové preference :think:

Sushi i táta rak mňam. V Japonsku maj i jakýsi tatarak z koňského masa. To je ještě víc mňam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
2.3.23 23:29

Nejvíc fuj jsou játra v omáčce a maso se žužlavkama :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5083
3.3.23 05:00
@sharunka03 píše:

Souhlasim. Jednou v zivote jsem ochutnala… a kdyz jsem manzelovi rekla, ze mi to prijde jak nejaka divna pastika… :think: :lol: :lol: :lol: Malem ho omylo. :mrgreen: Takze uz mi to aspon nenuti, abych ochutnala :lol: A ja vim, ze bez tataraku muzu zit i dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
4.3.23 00:22
@Liška obecna píše:
Sushi i táta rak mňam. V Japonsku maj i jakýsi tatarak z koňského masa. To je ještě víc mňam. :D

To mě neláká, ani i kdyby to bylo plněný kdoví čím. Nějak mě tohle nebere :) Žužlavky nevím co jsou, ale játra obecně taky nejím, max. z nich knedlíčky v polévce jinak ne.

@Konys :mrgreen: Tak super, taky si nepřipadám, že bych byla o něco ochuzena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
4.3.23 01:03

@sharunka03 žužlavky jsou takový to prorostlý maso, co nejde rozkousat.
Já ten název taky moc nepoužívám. Ale vzpomněla jsem si že ho v první třídě použil jeden spolužák. Rozebírali jsme chrupavky a dostali se k žužlavkám.
Chrupavky mimochodem taky nejím. Jsem si vzpomněla, jak to moje babička chroupala u stolu a zvednul se mi kufr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11464
4.3.23 10:05

Řízek, knedlo, česká klasika, nejím zeleninu, sýry, vajíčka, luštěniny, nejím nic, co je zdravé. Nejím jídla chudých, tedy šišky se strouhankou, škubánky, nudle s tvarohem, mám rád pudink, ale musí být studený a s piškotkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
4.3.23 10:13
@sharunka03 píše:
Je někdo jako já, komu to nechutná? :think:

Tatarák jsem v životě nejedla. Navíc jsem velkou část života vegetarián. Možná se na stará kolena dopracuji i k veganství. Raději si dám syrový česnek a cibuli, než jakékoliv mrtvé zvíře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak