Vaše (ne)oblíbené jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6664
19.7.21 22:37
@123Soňa píše:
Jo a nepozřu červenou řepu.

Jo, na tu jsem zapomněla, tu taky nesním. Připadá mi, jako kdybych jedla hlínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
19.7.21 22:38
@Midaku píše:
@dedrichov tak vodu na nádobí je nikdy nepila, tak nevím, jestli to chutná stejně :mrgreen: a jak to voní taky moc nevím, mám čich na nic kvůli ORL potížím… ale tak i kdyby to byl jar, pít to budu, fakt mi to moc chutná a mám problém se sebekazni :mrgreen:

je mi to jasné, však manžel se synem to taky rádi. To jen já jaksi nee, občas zkusím ochutnat a… zase ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18144
19.7.21 22:41
@lucenka píše:
Jeden ze způsobů přípravy kávy ve Vietnamu, je to místo dezertu. Teď už se dá sehnat i v Praze. A mám ráda i vietnamské kafe s avokádem a mangem, nebo banánem a mangem. A v létě kafe s kokosem :mrgreen:
A ještě z nápojů jsem zapomněla na cukrovou třtinu.

Já nesnesu mléko v kávě, tak na mě by to nebylo, ale zní to zajímavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.7.21 23:06

Nej: chleba s máslem, kuřecí řízek studený druhý den, chipsy, pistácie, sýry, kaki

nelze: vnitřnosti, zabijačkové produkty, liči, cizrna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
19.7.21 23:12

Pěkné téma. Nemám ráda sladká jídla již od dětství, škubánky, buchtičky s krémem, ovocné knedlíky, sladké kaše. To je pro mě za trest. Nikdo tomu nevěřil, každé dítě přece miluje sladký oběd. Já ne. Také řízek, nikdy. Meloun jakékoli barvy. A cokoli, co je kašovité, krémovité a šťavnaté (třeba i jogurt, puding, krémový zákusek). A máslo, vadí mi jeho vůně. Slaný karamel. Arašídové máslo.

• Citovat
  • Upravit
22885
19.7.21 23:17

@Mia2020

- Tak určitě nesnáším, tlusté maso, šlachovité, vnitřnosti, zelňačku, sekanou a listové těsto. Mořské potvory, paštiku.

+ miluju libové maso, zeleninu, ovoce - spíš kyselé, sladkosti, těstoviny, omáčky.
Asijskou kuchyni, italskou, mexickou.
No zkrátka, vše, to co není v sekci, co ráda nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
19.7.21 23:18
@debra.morgan píše:
Nesním téměř žádné vnitřnosti a věci ze zabijačky (ale játrovou paštiku a knedlíčky v polívce mi nevadí, vařený jazyk bych taky dala, kdyby to vypadalo dobře a nemusela bych to vařit). Vadí mi, když jídlo vypadá hnusně na talíři a to je fuk, co to je…

mám ráda vše ostatní, nejsem nijak vybíravá. Ale špagety na všechny způsoby asi vedou a pak česká klasika.

Každý léto si musím dát aspon jeden langoš se smetanou, sýrem a česnekem. :jazyk: :jazyk:

Langose taky miluju.. Škoda, že už to moc nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
19.7.21 23:19

Pak mám ale ještě svá specifika :D nesnáším játra, ale játrové knedlíčky miluju. Mám ráda rajčata, ale nikdy ho nepozřu v kuse, musím si ho rozkrojit. Sekanou ráda nemám, ale mleté maso ve tvaru kuliček, šišek, to mi nevadí.
Vajíčka taky ráda nemám, to jsem zapomněla, takže žádná smažená vajíčka, to pro mě není, ale vajíčková pomazánka mi nevadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
20.7.21 08:35
@Venetia píše:

Ja je teda vidim všude kam jedem na výlet, ale jako 70 kc zs langos mi přijde jako masakr 8o
Doma ho mam za par korun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.21 08:42
@Venetia píše:

Vidím je vždy na různém jarmarku, na hodech atd. Ale nekupujeme to. Děcka to nejí, chlap to nejí, já nemůžu nikde mastné (nemám žlučník tři roky, mastné jídlo mi dělá zle) a nejsem zastáncem kupovaných hotovek. Že neznám složení. Dělám si doma v troubě trošku nebo jsem se naučila, když mám chuť na langoš a zůstane mi těsto na pizzu. Že tu dělávám často, takže bývá pravidelně těsto v lednici. Tak plát hodím do kontaktního grilu a mám taky nemastný langoš. Má teda vlnky :mrgreen:, ale to mi vůbec nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.7.21 09:00

@a12 @Kelsey
Langoše u nás musí být tak aspoň 3× do měsíce, tatík je přímo zbožňuje. Zato mně už pomalu lezou i ušima, a tajně s nimi pod stolem krmím psy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.7.21 09:03
@Kelsey píše:
Vidím je vždy na různém jarmarku, na hodech atd. Ale nekupujeme to. Děcka to nejí, chlap to nejí, já nemůžu nikde mastné (nemám žlučník tři roky, mastné jídlo mi dělá zle) a nejsem zastáncem kupovaných hotovek. Že neznám složení. Dělám si doma v troubě trošku nebo jsem se naučila, když mám chuť na langoš a zůstane mi těsto na pizzu. Že tu dělávám často, takže bývá pravidelně těsto v lednici. Tak plát hodím do kontaktního grilu a mám taky nemastný langoš. Má teda vlnky :mrgreen:, ale to mi vůbec nevadí.

Ty poslys, obecne s tebou souhlasim, ale…co myslis, ze davaj do stankoveho langose tak zavadneho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
20.7.21 09:05

Nikdy nepozřu vařený celer. A nemám ráda jídla z krup a rozmočený knedlík v omáčce.
Jinak jsem povedená a jím a mám ráda všechno. Ale spoustu věcí jenom když je udělám já. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.21 09:10
@FlorenceF Jenkins píše:
Ty poslys, obecne s tebou souhlasim, ale…co myslis, ze davaj do stankoveho langose tak zavadneho? :lol:

Píšu, že nemám žlučník. Pokud nemáš zažívací potíže, tak není žádná závada. Mi mastné už obecně nedělá moc dobře. Musela bych si sebou všude nosit WC. A to mi za ty křeče nestojí. A zbytek rodiny to vůbec nejí. Kdybych si langoš koupila na jarmarku. Než dojedu domů, tak dávno dobrý nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.7.21 09:10
@FlorenceF Jenkins píše:
Ty poslys, obecne s tebou souhlasim, ale…co myslis, ze davaj do stankoveho langose tak zavadneho? :lol:

Nic, v 90% případů je dělají z mraženého polotovaru, stejně jako většinu pečiva supermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí