Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zajimave, já nemám pocit, že bych si o prázdninách odpočla
krom miminka mám teď 24h denně za zadkem ještě staršího syna, kterému skončila školka, do toho ty horka. Školka skončila před 2 dněma a já už umiram, nevim jak přežiju celé 2 měsíce
každopádně až přijdem z „dovolené“ tak klidně napíšu jak se nám líbilo ![]()
Ahoj. Nějaký typ by se hodil. My nejspíš budeme celý léto doma. Mám dceru, který budou v srpnu dva a syna 9 měsíců. Jsem s nimi sama. Je vůbec reálná nějaká dovolená? Mám pocit, že to ani nejde. ![]()
@kamila44455 Krasna dovolena byla pred 14dny.Jela jsem jen ja a manzel, takze naprosto idealni odpocinek.Bylo to do Turecka hotel Sea Planet doporucuji nadhera. Velmi neprijemne bylo jen zpoždění letadla ![]()
Odpočnout jo?
. Celý prázdniny mám doma obě děti, manžel celý dny v práci a ven se nedá kvůli vedru vylézt. Já si tak možná pojedu v září odpočnout na pár dní k docentu Chocholouškovi
. Dovolená tak možná malta a zlatý písky
.
Já a dovolená?
Dcerka tři a půl, v červenci ve školce, v srpnu u dědy a babičky - první týden i se mnou, pak sama. Ještě, že tam bude mít pejska. Brácha jí chce vzít na loďku - ale nevím. Je sice dokonalá vodnice, ale než si všechno osahá, tak se i trošku bojí. Tak uvidíme a určitě vám dám vědět.
![]()
Já už mám dovolenou 2 týdny ![]()
Teď jsem na týden s klukem na kolech na těžko u Bodamského jezera. Měli jsme to celkově na 9 dnů a zítra už bohužel končíme. Nejvíc se nám líbila švýcarská část. Jo a máme za sebou v těchto vedrech nějakých 240 km.
A v pátek letíme na pár dnů do Neapole.
Nyni 9 dni v Dolomitech, potom dva tydny na Islandu a v zari jeste dva tydny more. Na podzim se jeste zaletime ohrat do Dubaje.
Island bez prcka (skoro 2,5), jinak vse s nim, bohuzel vic nez 9 km jeste neda, takze pouze kratke tury.
@lucenka píše:
Já už mám dovolenou 2 týdny
Teď jsem na týden s klukem na kolech na těžko u Bodamského jezera. Měli jsme to celkově na 9 dnů a zítra už bohužel končíme. Nejvíc se nám líbila švýcarská část. Jo a máme za sebou v těchto vedrech nějakých 240 km.
A v pátek letíme na pár dnů do Neapole.
Bez pritele/manzela?
@kamila44455 píše:
Bez pritele/manzela?
Jj sama. Musíme pokrýt prázdniny. ![]()
Mam ted par mesicu volno, zatim jsem se odstehovala na chatu abych ve meste nechcipla. Deti jsou pryc, az se mladsi vrati z tabora vymyslim nejaky LM na 2 tydny a na 2 tydny si pak pujcime obytnak a vyrazime asi do Alp. I s manzelem.
@lucenka píše:
Jj sama. Musíme pokrýt prázdniny.
To si odvazna
, mas muj obdiv
@kamila44455 píše:
To si odvazna, mas muj obdiv
Díky. Já už takhle jela vloni sama s klukem kus Dunajské cyklostezky (Linz-Bratislava) a pak jsme pokračovali do Valtic.
My jsme se ted vratili z Floridy a teda luxus…jen teda 40stupnu ve stinu, takze priste to vidime, ze pojedem unor-kveten ![]()
Me ceka v nasledujicich dvou mesicich celkem 5 dovolenych (po tydnu), z toho 3 zahranicni… a pak zase rok utrum no :-/
Ahojky, tak tu mame prazdninyy
a konecne si deti (i my rodice
)muzem odpočinout, ze? Těšíte se na nejakou dovolenou?
Co vy na to?
Napadlo me založit tuhle diskuzi, ze by jsme si sem vzdy napsaly, kde jsme tyhle prazdniny byly, jak se nam tam libilo + treba doporučení