Zážitky z dovolených

kamila44455
30.6.19 14:59

Zážitky z dovolených

Ahojky, tak tu mame prazdninyy :potlesk: :potlesk: a konecne si deti (i my rodice :mrgreen: )muzem odpočinout, ze? Těšíte se na nejakou dovolenou?
Napadlo me založit tuhle diskuzi, ze by jsme si sem vzdy napsaly, kde jsme tyhle prazdniny byly, jak se nam tam libilo + treba doporučení :mavam: Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37285
30.6.19 15:02

Zajimave, já nemám pocit, že bych si o prázdninách odpočla :mrgreen: krom miminka mám teď 24h denně za zadkem ještě staršího syna, kterému skončila školka, do toho ty horka. Školka skončila před 2 dněma a já už umiram, nevim jak přežiju celé 2 měsíce :lol: každopádně až přijdem z „dovolené“ tak klidně napíšu jak se nám líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
30.6.19 15:03

Ahoj. Nějaký typ by se hodil. My nejspíš budeme celý léto doma. Mám dceru, který budou v srpnu dva a syna 9 měsíců. Jsem s nimi sama. Je vůbec reálná nějaká dovolená? Mám pocit, že to ani nejde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.6.19 15:08

@kamila44455 Krasna dovolena byla pred 14dny.Jela jsem jen ja a manzel, takze naprosto idealni odpocinek.Bylo to do Turecka hotel Sea Planet doporucuji nadhera. Velmi neprijemne bylo jen zpoždění letadla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.6.19 15:11

Odpočnout jo? :mrgreen:. Celý prázdniny mám doma obě děti, manžel celý dny v práci a ven se nedá kvůli vedru vylézt. Já si tak možná pojedu v září odpočnout na pár dní k docentu Chocholouškovi :mrgreen:. Dovolená tak možná malta a zlatý písky :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
123563
30.6.19 15:12

Já a dovolená? :lol: Dcerka tři a půl, v červenci ve školce, v srpnu u dědy a babičky - první týden i se mnou, pak sama. Ještě, že tam bude mít pejska. Brácha jí chce vzít na loďku - ale nevím. Je sice dokonalá vodnice, ale než si všechno osahá, tak se i trošku bojí. Tak uvidíme a určitě vám dám vědět. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.6.19 15:37

Já už mám dovolenou 2 týdny :mrgreen:
Teď jsem na týden s klukem na kolech na těžko u Bodamského jezera. Měli jsme to celkově na 9 dnů a zítra už bohužel končíme. Nejvíc se nám líbila švýcarská část. Jo a máme za sebou v těchto vedrech nějakých 240 km.
A v pátek letíme na pár dnů do Neapole.

• Citovat
  • Upravit
6879
30.6.19 15:43

Nyni 9 dni v Dolomitech, potom dva tydny na Islandu a v zari jeste dva tydny more. Na podzim se jeste zaletime ohrat do Dubaje.
Island bez prcka (skoro 2,5), jinak vse s nim, bohuzel vic nez 9 km jeste neda, takze pouze kratke tury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila44455
30.6.19 15:47
@lucenka píše:
Já už mám dovolenou 2 týdny :mrgreen:
Teď jsem na týden s klukem na kolech na těžko u Bodamského jezera. Měli jsme to celkově na 9 dnů a zítra už bohužel končíme. Nejvíc se nám líbila švýcarská část. Jo a máme za sebou v těchto vedrech nějakých 240 km.
A v pátek letíme na pár dnů do Neapole.

Bez pritele/manzela?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.6.19 15:56
@kamila44455 píše:
Bez pritele/manzela?

Jj sama. Musíme pokrýt prázdniny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6445
30.6.19 16:00

Mam ted par mesicu volno, zatim jsem se odstehovala na chatu abych ve meste nechcipla. Deti jsou pryc, az se mladsi vrati z tabora vymyslim nejaky LM na 2 tydny a na 2 tydny si pak pujcime obytnak a vyrazime asi do Alp. I s manzelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila44455
30.6.19 16:01
@lucenka píše:
Jj sama. Musíme pokrýt prázdniny. :nevim:

To si odvazna :), mas muj obdiv

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.6.19 16:10
@kamila44455 píše:
To si odvazna :), mas muj obdiv

Díky. Já už takhle jela vloni sama s klukem kus Dunajské cyklostezky (Linz-Bratislava) a pak jsme pokračovali do Valtic.

• Citovat
  • Upravit
2276
30.6.19 16:15

My jsme se ted vratili z Floridy a teda luxus…jen teda 40stupnu ve stinu, takze priste to vidime, ze pojedem unor-kveten :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
30.6.19 16:21

Me ceka v nasledujicich dvou mesicich celkem 5 dovolenych (po tydnu), z toho 3 zahranicni… a pak zase rok utrum no :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí