Zběsilé kopání

1626
30.12.10 20:19

Zběsilé kopání

Na začátek si dovolím popřát všem maminkám, i těm budoucím, krásný rok 2011:-) Jsem v 28.tt a mám pocit, že se náš mimísek chystá oslavit silvestra, jinak si nedokážu vysvětlit, proč to chování. Včera kolem deváté hod. jsem zalezla do postele a cca do 2.hodiny ranní jsem neusnula. Ať jsem si lehla jakkoliv, malý do mě kopal, jako kdybych mu bůhví co dělala. Když jsem si lehla na levý bok, okamžitě se „přesypal“ na levou stranu a moje žebra na levé straně dostávaly zabrat natolik, že jsem se musela převalit na druhý bok, a tak to šlo pořád a pořád dokola. Při položení se na záda to zase odnášel močák, až jsem hekala, takže to taky nešlo. Kolem té druhé jsem konečně zabrala, ale sebemenší pohyb malého opět probudil a jeho zběsilé pohyby probudily mne :-) Říkala jsem si, jestli to nemůže být tím, že jsem si odpoledne dala cca po dvou měsících šálek kávy, ale to by přece nebyl akční takovou dobu (?) a hlavně si myslím, že by se účinek kávy dostavil dřív. Připadá mi, že celý dnešek nespal a pečlivě se věnoval kopání do maminky. Pohyby jsou krásné, ale když to bolí tak, že se nemůžu ani najíst, aniž bych nad talířem nenadskakovala? :lol: To zažívám poprvé, tak jsem trochu vyděšená, jestli malému něco není :nevim: Máte některá v bříšku podobného „fotbalistu“ ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
30.12.10 20:23

Mám taky fotbalistku, už od začátku mi doktoři na ultrazvuku vždycky říkali, že je to hrozně aktivní dítě a že měli pravdu, tohle zažívám taky, jednou mě kopla tak silně, že jsem zařvala na celou učebnu (chodím do jazykového kurzu) :D.. nejaktivnější je vždy, když jdu spát, ale nějak už jsem si zvykla.. a to kafe vůbec nepiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
30.12.10 20:28

Taky přeji jen vše dobré do r. 2011 a hlavně zdravé a spokojené miminko.

Víš kopání je pěkné, občas bolí, ale na druhou stranu bych trochu popřemýšlela o intenzitě… já dám na pocit a pokud bych měla pocit, že miminko se hýbe tak, že by se chtělo prokopat ven… radši bych šla na vyš. UZ - s tím, že nemám dobrý pocit, něco je jinak …

Nikdo by ti hlavu neutrhl a jsou tu i holky, které takhle jely a bylo dobře.

Nechtěla jsem postrašit, užívej si těhotenství - je krátké, rychle uteče a bříško ti bude určo chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
30.12.10 22:00

Já slyšela , že pokud jinak normálně kopající miminko začne v bříšku řádit až takhle přehnaně, má se raději jet k doktorovi, at zkontroluje.. :nevim: Myslím, že kvůli pupeční šnůře? Nevím už přesně, to bych kecala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.12.10 22:02

Verca182 já jsem taky skoro ve 28.tt a mám to úplně to samí i bez kafe. Na dnešek mě kopal do žeber tak, že mě bolí ještě teď. :dance:.

• Citovat
  • Upravit
598
30.12.10 22:03

vidím, že toto zřejmě trápí jen těhotné jménem Veronika, lol :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.12.10 22:22

ahoj no u mě je to to samé.mám v bříšku kungfistku a boxerku, fotbalistku a nevím co ještě.....je to universální NINJA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a věnuje se opravdu poctivě tréninku a to snad pořád......... :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.12.10 22:22

My Veroniky to máme těžké :-D myslím, že kdyby byl nějaký problém s pupeční šňůrou (jediné co mě v souvislosti s ní napadá, je že by se do ní třeba nějak zamotal nebo tak) tak by nevyváděl tolik hodin. Musím se trochu uklidnit. Třetího jdu na kontrolu na utz kvůli plodovce, tak se zeptám primáře, čím to může být, že malý tolik vyváděl. Třeba budeme chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.12.10 22:27
Verca182 píše:
My Veroniky to máme těžké :-D myslím, že kdyby byl nějaký problém s pupeční šňůrou (jediné co mě v souvislosti s ní napadá, je že by se do ní třeba nějak zamotal nebo tak) tak by nevyváděl tolik hodin. Musím se trochu uklidnit. Třetího jdu na kontrolu na utz kvůli plodovce, tak se zeptám primáře, čím to může být, že malý tolik vyváděl. Třeba budeme chytřejší :-)

já osobně bych se tím teda tak neznepokojovala, prostě některá miminka jsou aktivnější a některá klidnější, stejně jako dospělí mají různý temperament.. Myslím, že u nás je ohledně těhotenství trochu hysterie a všichni by neustále jezdili do nemocnice i při projevech, které jsou podle mě naprosto přirozené.. Tím se nechci nikoho dotknout, je to pouze můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.12.10 22:27
kacafazolka píše:
ahoj no u mě je to to samé.mám v bříšku kungfistku a boxerku, fotbalistku a nevím co ještě.....je to universální NINJA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a věnuje se opravdu poctivě tréninku a to snad pořád......... :think: :think: :think: :think:

universální ninja,to mě pobavilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.12.10 22:30
Verca182 píše:
kacafazolka píše:
ahoj no u mě je to to samé.mám v bříšku kungfistku a boxerku, fotbalistku a nevím co ještě.....je to universální NINJA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a věnuje se opravdu poctivě tréninku a to snad pořád......... :think: :think: :think: :think:
universální ninja,to mě pobavilo :-)
že by někdo poslouchal Skyline? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.12.10 22:31

aha, u skyline je to „original ninja“.. nevadí.. :D ale pravda, taky mě to pobavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.12.10 22:33

..někdy mi to tak taky připadá. S bolestmi či silným výtokem bych taky neváhala, ale říkám si, že nebudu lítat s každou maličkostí, protože to bych byla více po doktorech, než doma. Nechci vypadat jako nezodpovědná máma… Snad nic nepodcením, když nechám malého, ať se pořádně sportovně vyžije :-) Jako nezodpovědné vidím mámy, o nichž jsem dneska četla v novinách, že kvůli porodnému žádají předčasný porod ještě teď do konce roku a to třeba i před ukončeným 8.měsícem. Tohle fakt nechápu. Kolikrát prý i předstírají bolesti a dokonce prý i tvrdí, že jim praskla voda… Neuvěřitelný tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
30.12.10 22:35
Verca182 píše: ..někdy mi to tak taky připadá. S bolestmi či silným výtokem bych taky neváhala, ale říkám si, že nebudu lítat s každou maličkostí, protože to bych byla více po doktorech, než doma. Nechci vypadat jako nezodpovědná máma… Snad nic nepodcením, když nechám malého, ať se pořádně sportovně vyžije :-) Jako nezodpovědné vidím mámy, o nichž jsem dneska četla v novinách, že kvůli porodnému žádají předčasný porod ještě teď do konce roku a to třeba i před ukončeným 8.měsícem. Tohle fakt nechápu. Kolikrát prý i předstírají bolesti a dokonce prý i tvrdí, že jim praskla voda… Neuvěřitelný tohle :nevim:

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o no to je snad vtip.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.12.10 22:42

Ohledně těch předčasných porodů, taky jsem nevěřila svým očím. Ale prý to tak fakt je. Jako chápu, že je blbý, když někdo po novém roce nebude mít nárok na porodné, ale tak sakra na prvním místě je snad zdraví dítěte… A taky si dost dobře nedokážu představit, jak bych se cítila, když by mi doktor právem nadával, jaká jsem prolhaná, když by zjistil, že mi žádná voda nepraskla. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí